bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen kıpkırmızı bi surat beyazları dayanamayıp sıkıyordum çok belli oluyor diye

teşekkürler tatlım :)

:) canım adanada şuan yaz gibi hava vardır ahh memleketim ahh ben aslen adanalıyım çok özledim :)

Alerjik astım gibi birşeyin olabilir mi acaba? Benim alerjik astımım var mesela bu söylediklerin benim kronik olarak yaşadıklarım ilaç kullanmadığım zamanlarda. Ama çok şükür hamile kaldığımdan beri hafifledi. Allah korusun ama sen yine de bir doktora görün bence

Kızlar benim karnım bi sertleşir gibi oluyor hah göbek çıktı diyorum bi yumuşuyor sanki bebek yok dümdüz şaşırıp kalıyorum sizce neden
Ben de ge aksam yatarken semsert sis sabah bir kalkiyorum pamuk gb olmus ve dumduz neyse ki ogleden sonra cikiyor gene :)

Evet aynen sağ tarafta sızı gibi ağrı oluyır geçiyor

Kk de eski yorumları da okudum herkes normal yazmış doktor makalelerinde genelde sağ da olur falan yazılmış.benim soldaydı normal diye okusam da gittim normal cevabımı aldım geldim :) rahimde kendilerine yer açıyorlar büyüyor annesi :))

Astim ve ya alerjik durumum yok canim hormonlar tavan yapti bende ikiz hamilesiyim canim :)

Hiç yaşamamış olsam da ben de adanalıyım ve sık sık da giderdik. Vallahi ben de özledim çok :)

Hemşeriiz canım o zaman seninle ben uzun yıllar adanadaydım sonra iş dılayısıyla ankaraya geldim çok uğraştım dönmek için ama kaldım burda :)

Aynen öyle canım. Çok sukur bin şükür. Bizim zaten ilk bebisimiz, benim için ne olursa farketmez di ama kalbim kızdan yanaydı Allah biliyor. Bugün kız olacağını duyunca kocam bozulur gibi oldu. Ben de onu bozdum. Sağlıklı olsun diye dua edeceğine kız diye suratini asiyorsun. Şükürler olsun ki Rabbim aratmadı. Sağlığında baska gerisi hiic önemli değil açıkçası. Büyük sözüme tovbe ama 2.yi düşünmüyorum bugün itibariyle kocamin bu davranisindan ötürü... Haa ağzı ile bişey demedi ama insan yüz ifadesinden anlıyor ve alınıyor yani..

Hemşeriiz canım o zaman seninle ben uzun yıllar adanadaydım sonra iş dılayısıyla ankaraya geldim çok uğraştım dönmek için ama kaldım burda :)
Benim babam Adana'lı canım. Yaşamadık ama sık sık giderdik. Çooook amcam halam falan orda hala. İzmirde yaşıyorduk biz de. Eşimin Uşak'a tayini çıkınca Uşak'a geldik biz de malesef. Eşimin adana ile alakası yok ama o da çok sever. Adanaya istedi tayin şansımıza Uşak çıktı. Tek tesellimiz İzmire yakın olması buranın:)

Yok canım alınma kocana oda bi anlık olmuştur düşünememiştir bence onlar bizim kadar hassas değil anlayamazlar. Erkek hayal etmiştir bi anlık hayal kırıklığı yaşamıştır. Sen yinede minik kızını kardeşiz bırakma. Bak benim eşimde hep oğlum diyor bende sus belki kızdır alınır. Öğrenince cinsiyetiyle sev diyorum sonra haklısın diyor insanın gönlünden geçen bi an dilinden dökülüyor haksızlık yapma kocişlerde.

Benim bütün ailem orda benimde hayalim izmire yerleşmekti ama gelmedi ankaraya atandım ben gidemeyince eşimi ankaraya getirttim bende ilk başlarda üzülmüştüm ama şimdi diyorum uzak olmak bazen daha ii :)

Canim bizde de tam tersi oldu. Doktor kiz diyince benim yuzum dustu esim de ban kizdi sukret Allah bize en degerlisini verdi kiz cocugu verdi dedi ben zaten uzulmedim ama iste yuzum bi anda dustu yoksa yavruma can feda. oluyor aniden oyle refleks gibi uzuntuler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…