- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.181
Gül suyunu da kullanmaya başlamıştım ben doktora gitmeden 3-4 gün önce ama artık dayanamadım. Gördükçe sinirlerim bozuluyor. Zaten ruh gibi geziyorum ortada bi de üzerine o kadar sivilce tahammül edemedim artık
Evet aynen sağ tarafta sızı gibi ağrı oluyır geçiyorBu durum bende iki gündür olan bişidi hatta hafiften sızı gibi bişi hissediyordum. O yüzden gittim dün akşam doktora büyüdüğü için normal bunlar dedi
teşekkürler tatlım :)Ben de dayanamam hep sıkarım da kızdı doktorum o yüzden tutuyorum kendimi. Eczaneden aldım ben sabunu 51 TL idi ama her eczanede yok. İnternetten araştırdığımda daha 35-40 TL arası satan yerler olduğunu da gördüm
Ben hamile oldugumu bilmiyordum surekli tikanik burunla kulagimda yanki ile burnumda akinti ile gozlerim kizarmasi ile hapsurugu hic demiyorum bile ben bunu 8 haftama kadar yasadim ve simdi hapsuruk burun akintisi ve adana gibi bir yerde dusun artik canim mendille dolasmaktan sikildim 13 +3 olduk 13+0 olduk ve bitmedi bu hapsuruk burun akintisi canim
Alerjik astım gibi birşeyin olabilir mi acaba? Benim alerjik astımım var mesela bu söylediklerin benim kronik olarak yaşadıklarım ilaç kullanmadığım zamanlarda. Ama çok şükür hamile kaldığımdan beri hafifledi. Allah korusun ama sen yine de bir doktora görün benceBen hamile oldugumu bilmiyordum surekli tikanik burunla kulagimda yanki ile burnumda akinti ile gozlerim kizarmasi ile hapsurugu hic demiyorum bile ben bunu 8 haftama kadar yasadim ve simdi hapsuruk burun akintisi ve adana gibi bir yerde dusun artik canim mendille dolasmaktan sikildim 13 +3 olduk 13+0 olduk ve bitmedi bu hapsuruk burun akintisi canim
Artık sıkmak yasak ama hepimizeAynen kıpkırmızı bi surat beyazları dayanamayıp sıkıyordum çok belli oluyor diye
Ben de ge aksam yatarken semsert sis sabah bir kalkiyorum pamuk gb olmus ve dumduz neyse ki ogleden sonra cikiyor gene :)Kızlar benim karnım bi sertleşir gibi oluyor hah göbek çıktı diyorum bi yumuşuyor sanki bebek yok dümdüz şaşırıp kalıyorum sizce neden
Evet aynen sağ tarafta sızı gibi ağrı oluyır geçiyor
Hiç yaşamamış olsam da ben de adanalıyım ve sık sık da giderdik. Vallahi ben de özledim çok :):) canım adanada şuan yaz gibi hava vardır ahh memleketim ahh ben aslen adanalıyım çok özledim :)
Artık sıkmak yasak ama hepimize
Astim ve ya alerjik durumum yok canim hormonlar tavan yapti bende ikiz hamilesiyim canim :)Alerjik astım gibi birşeyin olabilir mi acaba? Benim alerjik astımım var mesela bu söylediklerin benim kronik olarak yaşadıklarım ilaç kullanmadığım zamanlarda. Ama çok şükür hamile kaldığımdan beri hafifledi. Allah korusun ama sen yine de bir doktora görün bence
Hiç yaşamamış olsam da ben de adanalıyım ve sık sık da giderdik. Vallahi ben de özledim çok :)
Yerim ben onun gıdıklanmasını :) evet ok işareti nub gibi görünebilir. Kurban olurum yaratana. Kan pıhtısını insan yapıyor. Biz hala cinsiyet tartışıyoz böyle bakınca rabbimin verdiğine şükür diyor insan dimi.
Artık sıkmak yasak ama hepimize
Benim babam Adana'lı canım. Yaşamadık ama sık sık giderdik. Çooook amcam halam falan orda hala. İzmirde yaşıyorduk biz de. Eşimin Uşak'a tayini çıkınca Uşak'a geldik biz de malesef. Eşimin adana ile alakası yok ama o da çok sever. Adanaya istedi tayin şansımıza Uşak çıktı. Tek tesellimiz İzmire yakın olması buranın:)Hemşeriiz canım o zaman seninle ben uzun yıllar adanadaydım sonra iş dılayısıyla ankaraya geldim çok uğraştım dönmek için ama kaldım burda :)
Yok canım alınma kocana oda bi anlık olmuştur düşünememiştir bence onlar bizim kadar hassas değil anlayamazlar. Erkek hayal etmiştir bi anlık hayal kırıklığı yaşamıştır. Sen yinede minik kızını kardeşiz bırakma. Bak benim eşimde hep oğlum diyor bende sus belki kızdır alınır. Öğrenince cinsiyetiyle sev diyorum sonra haklısın diyor insanın gönlünden geçen bi an dilinden dökülüyor haksızlık yapma kocişlerde.Aynen öyle canım. Çok sukur bin şükür. Bizim zaten ilk bebisimiz, benim için ne olursa farketmez di ama kalbim kızdan yanaydı Allah biliyor. Bugün kız olacağını duyunca kocam bozulur gibi oldu. Ben de onu bozdum. Sağlıklı olsun diye dua edeceğine kız diye suratini asiyorsun. Şükürler olsun ki Rabbim aratmadı. Sağlığında baska gerisi hiic önemli değil açıkçası. Büyük sözüme tovbe ama 2.yi düşünmüyorum bugün itibariyle kocamin bu davranisindan ötürü... Haa ağzı ile bişey demedi ama insan yüz ifadesinden anlıyor ve alınıyor yani..
Benim babam Adana'lı canım. Yaşamadık ama sık sık giderdik. Çooook amcam halam falan orda hala. İzmirde yaşıyorduk biz de. Eşimin Uşak'a tayini çıkınca Uşak'a geldik biz de malesef. Eşimin adana ile alakası yok ama o da çok sever. Adanaya istedi tayin şansımıza Uşak çıktı. Tek tesellimiz İzmire yakın olması buranın:)
Canim bizde de tam tersi oldu. Doktor kiz diyince benim yuzum dustu esim de ban kizdi sukret Allah bize en degerlisini verdi kiz cocugu verdi dedi ben zaten uzulmedim ama iste yuzum bi anda dustu yoksa yavruma can feda. oluyor aniden oyle refleks gibi uzuntuler.Yok canım alınma kocana oda bi anlık olmuştur düşünememiştir bence onlar bizim kadar hassas değil anlayamazlar. Erkek hayal etmiştir bi anlık hayal kırıklığı yaşamıştır. Sen yinede minik kızını kardeşiz bırakma. Bak benim eşimde hep oğlum diyor bende sus belki kızdır alınır. Öğrenince cinsiyetiyle sev diyorum sonra haklısın diyor insanın gönlünden geçen bi an dilinden dökülüyor haksızlık yapma kocişlerde.
Aaa Sendemi öğrendin öğrenmeyen çok az kaldı galiba foto atsana merak ettim. Maşallah paşana umarım gönlüne göre olmuşturKızlar yüzde 70 oğlum olcak insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?