bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah hayırlı etsin canim

massalah bebisine annesi rabbim korusun minnaklarimizi insallah
Cinsiyetini demedimi canim tahminde falan soylemedimi ben ilk usg resminde ne soyledim unuttum insallah rabbim saglikla gonlumuzdekini nasip etsin insallah saglikla kal
Mevhibe canım. Sen benim tahminimi kalp atışından erkek demiştin. Doktor 12+2 de %75 erkek dedi. Tebrikler:)))

Bende 36 yaşındayım. Sonuç iyi çıktı. Endişelenme cnm

Mevhibe canım. Sen benim tahminimi kalp atışından erkek demiştin. Doktor 12+2 de %75 erkek dedi. Tebrikler:)))
Massalah pasana canim rabbim saglikla nasip etsin insallah canim ilk bebisinmi canim... kalp atisi 140 alti ise erkek diye bilgi okumustum seninki kacti unuttum canim :) usg varsa paylasirmisin tatlim

ay benimde kayınvalidem öyle sinir oldum değişir belki diyip duruyo kız işte kız 2 oğlun var hala erkek istiyosun yaa ne enteresan

Kızlar merhaba, ara ara bakarken denk gelmiştim, şimdi de bulamadım tam nickini bilmediğim için.. Vildan adında bir arkadaş vardı, nasıl oldu, çıktı mı hastaneden biliyor musunuz?

ay benimde kayınvalidem öyle sinir oldum değişir belki diyip duruyo kız işte kız 2 oğlun var hala erkek istiyosun yaa ne enteresan

Benim 2 kardeşim var, ikisininde 1'er oğlu var. Eşimin 1 ablası var, onun da 2 oğlu var. Erkeklere doymussunuz işte dimi... Benim kaynanam da, kocam da erkek diye seviyordu hep, göreceksiniz o kız demiştim :) Kaynanam sonra ağzından kaçırdı, erkek diyorum ama benim içime de kız doğuyor diye :)) Nitekim öyle şimdilik.

Kızlar merhaba, ara ara bakarken denk gelmiştim, şimdi de bulamadım tam nickini bilmediğim için.. Vildan adında bir arkadaş vardı, nasıl oldu, çıktı mı hastaneden biliyor musunuz?

Canım cikti o evinde, 10 gün kadar yatacaksin demiş Dr.u. İyidir umarım, sonra ben de denk gelmedim hiç ona. vildan_drs

ay inşallah değişmez yaa sevindirmek istemiyorum onu bu benim 4. gebeliğim 3 kaybım var öncesinde. Böyle şeyler duymak istemiyorum valla. Kendi annem çok sevindi kız diye babam da öyle. Değişirse benim için farketmez ama kayınvalidem sevinicek diye istemiyorum.

Hayırlı akşamlar canlar
Benim 2 gündür müthiş bir bas ağrım var. Öyle bir zonkluyor ki hiçbir şey yapamıyorum. Burayida takip edemiyorum. Bu baş agrisinin nedeni hamilelik olabilir mi?

Kimler doktora gitti Kimler cinsiyet öğrendi takip edemedim. İnşallah hep hayırlı haberlerle gelmissinizdir canlar

Allah şifa versin canım.. tlfna yüklediğim bi uygulamaya göre bu haftalarda baş ağrısı ve karnın sağ tarafındaki ağrı normalmiş :)

Bugün doktorum 15. Haftaya kadar 12/15 arası baş ağrısı olabilir Dedi hormonlar düzene girerken yaparmış. Parol verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…