bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massalah pasana canim rabbim saglikla nasip etsin insallah canim ilk bebisinmi canim... kalp atisi 140 alti ise erkek diye bilgi okumustum seninki kacti unuttum canim :) usg varsa paylasirmisin tatlim
İkinci çocuğum olacak. İlki kızdı. Sağlıklı olması tek isteğim gerisi önemli değil. Kalp atışı 130 küsur dü. İlk duyulduğunda. Herkese gönlündekini nasip etsin.

Doğru diosn cnm.Zaten değer ziplamiick yani 1 günden Bişey olmuo.Belki ben hep sabahlri gittigimden doktor öyle yonlendrdi bilmiorm.Her yiğidin yoğurt yiyisi farklıdır bi de öyle bi durum var.doktorlrmza göre sekilleniyrz yani.hepimize çok geçmiş olsun.Bu arada ben hasimato hastasym.ve tiroidim artık o kadar küçülmüş ki nodul kist falan hiç bişey kalmams dedi doktorum noollcak böyle bilmiorm.tiroit bezi olmaynca nooluoki Başka biseylerimi yok etmez İnşallah bu hasimatolrm

Gitmeden 30/40 dk önce çikolata&meyvesuyu iç canım. Kıpır kıpır gösteriyor.

ayy iyi söylemişsin cnm benim.bende şimdi gitcm İnşallah kontrole ama görsen öyle uykum varki zor uyandım kalkiorm hazirlanmaya.bebisde benm gibiyse yandık.en iyisi tatlı atistrym ki kiprassin şaşkınım doktorumz yorum yapablsn.inşallah cinsiyetimz hakkında da yorum yapar doktorumz

Canım gözün aydın sağlıklı sıhatli olsun da gerisi teferruat .Ben de aynıyım doktora gidince soracaklarımı hep unutuyorum ama iyi sana cinsiyet tahmini yapmış hemen hemen aynıyız seninle benim de tahmini doğum 26 sı cuma randevum var acaba bana da cinsiyet tahmini yaparmı . heveslendim şimdi sende duyunca yapsın yaaa

Aynen bn de öyleyim faydali bırak zararlı cips baharatlı acı şeyler hamur isi patats kızartma bn lari yiyorm

Canım valla kapısında beklerken bunu, bunu, bunu soracağım diyorum. Hatta eşime de tembihliyorum ben unutursam hatirlat diye... O benden de leyla :) Cinsiyeti soracaktım. Unuttum tabi onu bileee :) Ama Dr sagolsun tam kalkarken cinsiyeti hatırlattı :) İnşallah sen de ogrenirsin canım, evi biraz karistirabiliyor cinsiyet ama olsun :) Rabbim gonlune gore versin inşallah. Güzel haberlerle gel :)

Kalp atıs hızına gore cinsıyet bilenler benım mınıgın kalbı 176 atıyordu ılklerde. . Dedım ne kdr hızlı atıyor şuan bilemıyrm dr ztn uzun tutmuyaıp kapatıyor sesi bende sormadım hiç. .
Su cinsıyet konusuna gelince benım ilk yavrum olacak hayırlısıyla. . Ve de en sınır oldugum sey kayınpederımın sert bır sesle ben kız isterim demesi! Bir olan torunu var ya doymuş galıba erkege de bana ne yahu insan ilk once demezmı eli ayagı duzgun aklı selim olsun diye cıldırıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…