bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ahahhaa canim herkesin derdi ayrı :) Benim de kız olacagini duyunca olsun, neyse 2. Erkek olur demiş kocama. Hee ilki doğdu, baktık büyüttük hemen 2.yi dusunecegim. Hayır bi de kız cok mu kötü oluyor yani? Bugün tepemi attirdilar iyice. Kızım olacak işte. 2. Olursa o da kız olacak :)

Canlarim ben geldim doktordan bebeğimiz çok güzeldi büyük abi ve küçük abimizde geldi bizimle kardeşlerini görmeye :))

Ve kızımız oluyor Rabbim şükürler olsun :)
Ayyy ne güzel çok özendim canım. Bizim ablamızda her muayene geliyor bakalım kardeşinin cinsiyeti öğrenince ne der.

amin canim aynen ya benimde hep gözüm pembelerde hayırlısı olsun ınş benim duyduklarimda hep kiz

Gercekten cok sınır bozucu yahu sanki siparısle gelıyor hem ilk benım yahu erkek kız farketmez dusunemıyolar bende gıcıklıgına dıyorum Ayy inşallah erkek olacak cok istıyrm hissedıyrm fln dıye

Kesin takvimi hazırlayan kişinin birşeyleri oluyordur bunlar :) Aklıma bundan başka bişey gelmiyor :))
Bence kendi koyamadığım isimler hiç sevmedim ama bence bu isim işine çalışması lazım. Acaba herkese aynı isimli çıkcak farklı isimmi yazıyor 2 kasılmalar sizde bakın takviminize

L linadeniz buralardayım canım:)) nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik, bebiş nasıl?@Aydede88 sen nasılsın canım?
İyiyim canım sağol sen nasılsın. Paşa nasıl isim düşündünüz mü? Herkes öğrendi nerdeyse topikte cinsiyet Ikra meyra ben ve bi kaç arkadaş kaldık merakla bekliyoz işte

İyiyim canım sağol sen nasılsın. Paşa nasıl isim düşündünüz mü? Herkes öğrendi nerdeyse topikte cinsiyet Ikra meyra ben ve bi kaç arkadaş kaldık merakla bekliyoz işte
:)sizlerin ne zaman kesinleşecek canım belli mi, öğrenince beni de etiketleyin mutlaka, merakla bekliyorum, paşa iyi bakalım, büyüyor, yarın detaylı usg var ,sabah 9 da feyza hanımdayız , hala isim bulamadık bizim afacana, babamız kolay isim beğenmiyor :)

Kalp atışı 140 üstü kız deniyor. Allah gönlüne göre versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…