bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizim randevu 21 Mayıs daha çok var günler geçmiyor. öğrenince etiketlerim canım. Detaylı usg 350 lira galiba canım. Biz kararsız kaldık yaptırsak mı diye. Sen yarın bi git bakalım ince ince her yerine bakılıyormu kaç dk sürüyor merak ediyorum. Görkem koyun güzel isim bence sizede yakışır görkemli paşa

Ayrintili ultrasyon kacinci haftada ki ??

Kefir hamilelere önerilmiyor diye biliyorum Can'ım. Doktoruna danışmadan içme istersen.

Canım biyerden bakmıyoruz günler ilerledikçe hamilelik takvimi görünüyor yya altta orda yazıyor. Benim günümdeki annişlere seslendim. İlerleyen günlerde sizede denk gelir canım.
Kız Allah iyiliğini versın bmde ugrasiyorum takvime fln tıklayıp nrde dıye bulmaya cslısıyodum meger senın allta yazıyormuş Safiye sultan haha tuttum bunu

Hurdunya caysizolmaz ay çok güzel merak edilmek çok Mutlu oldum çok tşk ederim evdeyim yatıyorum tuvalet dışında ayağa kalkmak yasak beklemedeyim ..daha önce durumu mu yazdım ama sayfalar hızlı ilerliyor ..biraz kendimi toplayım başka doktorlarada gidicem inşallah iyi şeyler olur :))

Geçmiş olsun canım. İyi olcaksın inşallah inanıyorum buna. Bebişinde sende iyi olcak güzel. Güzel sağlıkla kavuşacaksınız. Sadece bazı hamilelikler olduğundan daha zor oluyor sabret rabbim şifa vercek inşallah.

Canlarim ben geldim doktordan bebeğimiz çok güzeldi büyük abi ve küçük abimizde geldi bizimle kardeşlerini görmeye :))

Ve kızımız oluyor Rabbim şükürler olsun :)
Rabbim saglikla nasip etsin insallah canim darisi benim basima insallah iki oglumunda kiz kardesleri olur insallah..amin. ...saglikla kalin canim

Amin canım takma kafana hiç surat asmaya hakkıyok çok istiyorsa kendine kızsın çünkü cinsiyeti erkekler belirler kadınlarda birtek x kromozomu varken erkeklerde x ve y kromozomları vardır x kromozomu güçlü ve dayanıklıdır y kromozomu ise daha dayanıksızdır bu yüzden kız olma olasılığı daha yüksek eğer baba kendine bakar iyi beslenir ( bal,ceviz,pekmez) vücudunu çok yormaz ise y kromu gelme olasılığı da yükselir ve yarışı y kromozomu kazanırsa erkek x kromozomu kazanırsa kız olur dünyaya kız da gelse erkekte gelse o bir şampiyondur. İşin özü eşin kendine sinirlenebilir ama sana asla

rabbim saglikli guzel nasip etsin insallah canim saglikla donun evinize canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…