bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben yorum yapmistim kiz diye canim 140 ustu kiz alti erkek diye yorumladim canim ama dogruluk payi ne kadar bilmiyorum canim

hasimato normal guatr dan daha sıkıntılı dimi Rabbim şifa versin canım.. benim de büyükçe bi nodülüm vardı, çok şükür gittikçe küçülüyor.. troid bezlerim normal boyda Allahtan.. canım ben doktordan ayrı bide diyetisyene gittim ilk başta, o da bana troide göre bi beslenme düzeni vermişti.. doktor sadece bikaç yasağı söylemişti, diyetisyen düzelmesine yardımcı olacak şeylerden de bahsetti.. ilaç kadar beslenmede önemli.. troid bezi olmayınca noluyo bilmiyom doğrusu, Allah sana da göstermesin tatlım :) ama bütün bu hormonlar birbirine bağlı bişeyleri tetikliyor ya, eksikliği de fazlalığı da hep sıkıntı :/ birbirimize dua edelim, öncelikle bebişlerimizi etkilemesin bunlar, sonra biz de iyileşelim inşallah :)

Canim darısı başına Rabbim gonlundekini nasip etsin bizim olanlar çıldırdı sevinçten
Benim oglanlarda cildirir cunku kiz istiyorlar anne yagmur gibi olsun sacini eliyle soyle yapiyorya iste oyle istiyorum diyor yagmur kiz kardesimin kizi ahhh oglum keske elimden bir sey gelse dua edelim rabbim kabul etsin dedim dun dua ettiler kuzucuklarim kandil gecesi hurmetine duysun pasaciklarimin sesini ... amin saglikla nasip etsin cumlemize gonlumuzdekini insallah...amin

Canım merak etme ben inanıyorum.senin ikizlerde en az biri kız olcak kafanı yorma 2. Tam bilemem ama 1 kızda yeter.dimi:) inşallah 2. De kız olur.

Troid hormonları çalışmayınca tansiyon problemi yaşıyorsun , kulaklarda çınlama fazla salgılandığında aşırı kilo kaybı ,az salgılandığında veya salgılanmadığında aşırı kilo alımı ve şişkinlik, en önemlisi aşırı sinir şimdilik aklıma gelenler bunlar annem de babam da troid hastası benim öğrendiğim şu bu hormonlar vücudumuzun sigortasıymış sigortalar attımı düşün artık vücudundaki değişikliği

Canım merak etme ben inanıyorum.senin ikizlerde en az biri kız olcak kafanı yorma 2. Tam bilemem ama 1 kızda yeter.dimi:) inşallah 2. De kız olur.
Amin insallah birde olsa yeter ama iki kiz birbiriyle anlasir diye cok istiyorum.iki erkek iki kiz olsun cok istiyorum kuzum zaten baska sansim yok nufus 2+4 olucak insallah rabbim nasip ederse saglikla gelsin fistiklarim cumlemize saglikla nasip etsin rabbim

Allah gönlüne göre versin canım ben de kız istiyorum pembiş pembiş elbiseler,kokoş tokalar ,süslü ayakkabılar en güzeli cilvesi görüyorum kız çocuklarında cilveyi ısırasım geliyo Tabi en önemlisi sağlık Rabbim sağlık versin başta gerisi teferruat

kızlar giremiyorum ben uzun zamandır..sayfalar uzamış gitmiş :) hepsini okuyamadım malesef umarm herkes iidir sağlıklıdır bebişlerimiz pzartesi kontrolümüz vardı dktorumuz %90 kız dedi bebişime bide rutin tahliller yapıldı.. t4 0,79 tsh da 0,37 cıktı doktorum dahiliyeye git kontrol altına almamız lazım dedi bugün dahiliyeye gittim değerin normal ilaçlık yada kontrollük bi durum yok dedi aklım takıldı kaldıbu konuda bilgisi olan var mı

Ozel saglik sigortasi onu da karsilar mi ki??
bilmiyorum canim.benim dr kendisi bakiyor ekstra bi ucret odemiyorum.muayne ucreti 52 lira o kadar.

Benimde dusuk cikti.devlette doktora gittim onemli degil dedi 1 ay sonra tahlili tekrarliyalim dedi.inanmadim univ e gittim dun ultrason cekildi nodul cikti bi kactane doktor cok onemlo degil dedi 1 ay sonra gel tahlili tekrarliyalim dedi o da oyle diyince tamam dedim

ultrasona da aldılar onda bişey cıkmadı ama tereddütde kaldım işte

Bir kız daha gözün aydın canım bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dahiliye ihtiyaç olsa verirdi ama içine sinmedi ise bir de endokrine git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…