- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.301
Canim bu yil kiz yili galiba rabbim saglikla nasip etsin kizini insallah canim usg paylasirsan bizde merakimizi giderik canimcim ben sende tahminde bulundummu canim rabbim sizi korusun canim bn ths 0.48 cikti bana bir sorun yok dendi demekki yok canim ama 0.35 alti iyi degil diye biliyorum saglikla kalkızlar giremiyorum ben uzun zamandır..sayfalar uzamış gitmiş :) hepsini okuyamadım malesef umarm herkes iidir sağlıklıdır bebişlerimizpzartesi kontrolümüz vardı dktorumuz %90 kız dedi bebişime bide rutin tahliller yapıldı.. t4 0,79 tsh da 0,37 cıktı doktorum dahiliyeye git kontrol altına almamız lazım dedi bugün dahiliyeye gittim değerin normal ilaçlık yada kontrollük bi durum yok dedi aklım takıldı kaldı bu konuda bilgisi olan var mı
Sen ogrendinmi canim cinsiyeti yada detayliya girdinmi canim cok girmiyirsun buralara tatlim saglikla kalin canimValla nolsun istee göbus buyutuyozzzmide bulsntilarim azaldı biraz şükür halsizlik var yani çabuk yorulmaa yatiyom kalkiyomm ole istebeee
yokdaha ogrenmedim canimyaSen ogrendinmi canim cinsiyeti yada detayliya girdinmi canim cok girmiyirsun buralara tatlim saglikla kalin canim
Insallah canim rabbim gonlumuzun muradini nasipyokdaha ogrenmedim canimyacokkk merak ediyorum inş 10gune gitcem kontrolee bakalım nediycek inş kizderrr
kızlar giremiyorum ben uzun zamandır..sayfalar uzamış gitmiş :) hepsini okuyamadım malesef umarm herkes iidir sağlıklıdır bebişlerimizpzartesi kontrolümüz vardı dktorumuz %90 kız dedi bebişime bide rutin tahliller yapıldı.. t4 0,79 tsh da 0,37 cıktı doktorum dahiliyeye git kontrol altına almamız lazım dedi bugün dahiliyeye gittim değerin normal ilaçlık yada kontrollük bi durum yok dedi aklım takıldı kaldı bu konuda bilgisi olan var mı
Evet iki oglumvar biri 3yasinda inş diğeri 11 inş ya buda inş kız olsun istiyorumm Rabbim gonlumuzdekileri nasip etsinn rabbimm tüm hamislerin gonlundekinii nasip et inşInsallah canim rabbim gonlumuzun muradini nasipeder.. iki oglunmu vardi senin canim rabbim saglikla nasip etsin cumlemizin gonlundekini saglikla kalin canim
canimmm çok sevindim Allah im hayirli ömürler nasip etsin hepimizin yavrularina senin yavrunadakızlar giremiyorum ben uzun zamandır..sayfalar uzamış gitmiş :) hepsini okuyamadım malesef umarm herkes iidir sağlıklıdır bebişlerimizpzartesi kontrolümüz vardı dktorumuz %90 kız dedi bebişime bide rutin tahliller yapıldı.. t4 0,79 tsh da 0,37 cıktı doktorum dahiliyeye git kontrol altına almamız lazım dedi bugün dahiliyeye gittim değerin normal ilaçlık yada kontrollük bi durum yok dedi aklım takıldı kaldı bu konuda bilgisi olan var mı
Bizim randevu 21 Mayıs daha çok var günler geçmiyor.öğrenince etiketlerim canım. Detaylı usg 350 lira galiba canım. Biz kararsız kaldık yaptırsak mı diye. Sen yarın bi git bakalım ince ince her yerine bakılıyormu kaç dk sürüyor merak ediyorum. Görkem koyun güzel isim bence sizede yakışır görkemli paşa
Biz ahmet istiyorduk oglumuz olcak inşallah ahmet koyucaz. kız ismi de feyza ve azra hoşuma gidiyordu.ya neguzel çoğunun kızı oluyoo çoğu hamisssler öğrenmiş cinsiyeti tabii pasalarda varrr Rabbim sağlıkla kucamiza almayi nasip etsin Ohhh kizcelerr çoğalıyor isim dusundunuzmu pekiiii
Ben kız olursa Ece istiyorum ama daha minik benimki :)ya neguzel çoğunun kızı oluyoo çoğu hamisssler öğrenmiş cinsiyeti tabii pasalarda varrr Rabbim sağlıkla kucamiza almayi nasip etsin Ohhh kizcelerr çoğalıyor isim dusundunuzmu pekiiii
Ben kız olursa Ece istiyorum ama daha minik benimki :)
Sanki erkek bebek gibi gerci tam goruntu degil bidakine daha iyi tahminde bulunuruz insallah usg guzel olursa tabi basi asagida gibi sankim bakalim insallah randevunda cinsiyetide ogrenirsin rabbim saglikla nasip etsin insallah sanada gecmis olsun tatlimSelam kızlar uzun süredir giremiyodum. inşallah herkes be minik bebeklerimiz iyidir. Bu arada kandiliniz mübarek olsun. Allah tüm dualrımız hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Ben pazartesi günü hastanedeydim cikdimde alerji öıktı kalıntı ve yanma vardı kırmızı beben benek olmustu.özellikle karın bölgemde olustu. Cikdiyeye gittim egzama dedi daha önce hiö böke sorunum yoktu. Kortizonlu krem yazdı 5 gğn kullancam ve nemlendirici losyon verdi insallah gecer. Açık tenlileree buntarz sorunlar oluyo genelde dedi. Sonra kendi dontoruma gittim. Haftaya orrsembe tekrar kontrolüm var bakalım nolcak. Bebeğim ultrasonda 11+0 olması gerekirken 11+4 cıktı. Doktor normal dedi ama bu sorun diildir inşallah. Usg paylasıorm yorum bekliyorum. Sevgiler :)
Sağol canım Allah razı olsun :) evet başı aşağıdaydı kollar bacaklar netleşmeye başladı dedi doktor. Haftaya inşallah dahada bekirginleşir. Rüyamda hep başkalrının kız cocuklarını görüyorum. Acaba bu şekilde malum mu oluyo diyorum ama cevremde bi com kişi senin oplun olcak diyokar. Ben farketmez diyorum ama alışveriş içinde sabırsızlanıyorum açıkcası :)Sanki erkek bebek gibi gerci tam goruntu degil bidakine daha iyi tahminde bulunuruz insallah usg guzel olursa tabi basi asagida gibi sankim bakalim insallah randevunda cinsiyetide ogrenirsin rabbim saglikla nasip etsin insallah sanada gecmis olsun tatlim
Masallah kizina diyelim canim rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah canim cok sevindim saglikli olmaniza rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin insallah.. amin hee bu arada usg yokmu canim hadi paylasda bizde tahminde bulunalim canim kac hafta dedi doktorun iki gun ileri atmis massalahKisslaaarrr
Biz bebisimizle buluştuk görüştük.İlk defa eşimde geldi.vee koccamann olmuş halini gördü elhamdülillah.ayy ben şok oldum.doktor ultrasonu koydu kocaman.Sonra dedim hareket mi edio Evet desi doktor.Sanki dans edio görseniz haydi eller havaya diyodu elleri hep havada salliodu.hıçkırık tutmuş gibi göbek atıodu.ben o halleri görünce dayanamdm güldüm ağlayasım geldi.doktor Dur bu anları yakalamam lazım dedi.Bazen saatlerce ugrasiorz bu pozisyonları yakalamak için dedi.baya detaylı inceledi ense kalınlığı burnunu ölçtü falan.ikili test ben istemiyrm dedim ama eşim yaptiralm illa dedi.ondan kan da verdik.içimde bi korku vardı Allah korusun ikilinn sonucu ters gelmesin Die ama şuan çok rahatm.Güzel sonuçlar alcm gibi hissediorm İnşallah.bebisi öyle gördükten sonra herhalde.Bu arada sata göre 2 gün ileri görünüo suan.6.04 cm olmuşuz
Bu arada cinsiyet için baktı baktı.Kız gibi dedi.ben sonradn cinsiyetine Kız dedinz dimi dedim Hayır gibi dedim Kız demedim dedi ama bacaklrnin baya açık ultrasonunu çekti görünürdü gibi gelio.3 boyutluda da baktik.yine başını ellerinn arasına almış şaşkın.doktora dedim yani inanamiyrm.şoktayım nasıl hareketli ama ben bişey hissetmiyrm.aynen dedi çok farklı bişey dedi.18.haftaya kadar hissetmezsn tekmelerini dedi.1 ay sonraya randevu verdi.teee 8 haziran.Nasıl dayancz Biz bilmiorm.orgulere başlayalım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?