bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hadi kuzum hayirli saglikli haberlerle evine donersin insallah.. amin

Cinsiyeti öğrenirsin inşallah. Sağlıkla gönlündeki olsun.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım inş cinsiyeti de söyler doktor
İnşallah Allah razı olsun arkadaşlar öğrenirsem hemen yazarım
Sedaserefoglu canim rabbim sizi korusun insallah iyi geceler
Aminn canım cümlemizini inşallah heyecandan uyuyamıyorum valla inşallah güzel hayırlı haberler alırım

12+4 çıktı ultrasonda cnm.sata göre 12+2ydi.doktor onemsemedi ama ultrason kağıdından gördüm.
Kolları havada başının yanında elleri.bacakları da kocaman.bi masallahnzi alırız teyzeleri eşim yukledgmi bilse kızar nazardan çok korkar.inşallah biseyck olmaz bebislrmze

Eklentiler

• IMG-20160504-WA0046.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 84
Canim benim sata gore 1 hafta onde gidiyor yavrum doktor iyi birsey onde olmasi sen bebegine iyi bakiyorsun demek oluyor bu dedi.

Günaydın arkadaşlar inş hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir size bir. Soru sormak istiyorum bu hafta 11 .haftam bitiyor inş ama iki uç gundur gogus ağrısı hissetmiyorum acı da agrida kalmadı elimle dokunduğunda belli belirsiz hissediyorum bu normalmi sizce zaten hamilelik adına hiç belirtim yoktu buda geçmeye başladı inş kotu bisey yoktur sizde böyle bir durum yasadinizmi

günaydın güzel anne adayları :)

karın kısmında arada kasıntı oluyor annem diyor büyümeye calıstıgı için oluyordur

sizde de oluyor mu

Canim benim sata gore 1 hafta onde gidiyor yavrum doktor iyi birsey onde olmasi sen bebegine iyi bakiyorsun demek oluyor bu dedi.

Ne güzel cnm.İyi benimkide o zaman geri değil ya çok şükür.çünkü hiç güzel beslenebldgmi düşünmüyorum.protein ağırlıklı Yemek gerekirken ben karbonhidrat ağırlıklı yiyrm.midem sağolsun hala almio Biraz vicdan yapiodm ama dediklrnle mutlu oldm cnm.cnm sağol

günaydın güzel anne adayları :)

karın kısmında arada kasıntı oluyor annem diyor büyümeye calıstıgı için oluyordur

sizde de oluyor mu

Bende goguslrm uçları yanları 3 4 gündür kaşınıo.bugün eşime artık kremlr aldrcm.baya da büyüdüler.Allah korusun çatlak falan olmasn da.benm şimdilik karın bolgemde hissedilck kadar yok ama.

Günaydın biz uyandık ama daha kahvaltı yapmadık

Bende uyandım ama ilaclrmi bekliyrm maalesef.biri yemekten 1 saat biri Yarım saat önce.9buçuktan önce kahvaltı yapamam bugün maalesef kusmamak için yataktn da kalkamiyrm.Böyle hapsoldm odaya

oluyor canım çatlamaya başladığında karın kaşınıyor
Kızlar aman kaşıntıya dikkat edin kaşıntı varsa çatlamaya meyilli bir cilttir hemen nemlendirin bol bol ben oğlumda sadece kakao yağı kullandım çok şükür kaşıntı olmadı çatlamadı da tüylenmede yapmadı...

canım bende tam tersi kakao yağı kullandım karnım kıllandı ve yinede çatladı çatlayacaksa çatlıyor zaten kremler felan çok farketmiyor

Arkadaşlar sorumu cevabını yaşayan kimsecikler yokmu

Cnm sorunu gördüm ama ben hâlâ belirti yasadgmdn mide problemi olarak bişey diyemedm.göğüs ağrım bu aralar var yoğun ama arada gecebilio.dolgunlgu hep hissediorm.ama.normalde de belirtin yoksa çok takma bence.kötü şeyler aklına getirme.arada midem bile normale dönüodu yani.Zaten haftan da ilerledgndn normaldr İnşallah cnm.bi dahaki doktor randevun ne zaman

Bu pazartesi inş ama korkuyorum bisryde hissetmeyince tesekkur ederim cevabınız için gerçekten biseyler duyup rahatlamak istedim

canım bende tam tersi kakao yağı kullandım karnım kıllandı ve yinede çatladı çatlayacaksa çatlıyor zaten kremler felan çok farketmiyor
Benim karnımı görenler ilkmi diye soruyor hiç doğum yaptığım belli değil inşaallah yine öyle olur tabi birde çok kilo almamak lazım bence 9 kilo almıştım ben toplamda.. Bazılarının ne yaparlarsa yapsınlar çatlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…