- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.341
Canım benim bulantı ve uyku hali hepçok yoğundu yanında göğüs hassasiyeti de var tabi ama dediğin gibi sanki biraz geçmeye başladı spor atlet kullanıyordum çok acıyordu şimdi normal ama dokununca yine acıyor.. Bence normal sıkma canınıBu pazartesi inş ama korkuyorum bisryde hissetmeyince tesekkur ederim cevabınız için gerçekten biseyler duyup rahatlamak istedim
inş dediginiz gibi olur bende iki gundur farkettim dokununca cok az hissediyorum çok sagolun gerçekten tesekkur ederimCanım benim bulantı ve uyku hali hepçok yoğundu yanında göğüs hassasiyeti de var tabi ama dediğin gibi sanki biraz geçmeye başladı spor atlet kullanıyordum çok acıyordu şimdi normal ama dokununca yine acıyor.. Bence normal sıkma canını
Gunaydin hanimlar..
The_new gozun aydin canim.baya gec muayne olmussun.masallah sana ve bebisine.tekmelerini hissetmene az kaldi.2.3.bebek bekleyenler 1-2 haftaya hissederler.
tanecik71 canim telaslanma normaldir 2. 3 aylik donem hamileligin balayi donemi derler.cocgumuzun ilk 3 aylik donemi bitiyor o yuzden belirtilerde azalir biter hatta.hamileliginin tadini cikar[/QUOT
İyiki varsın sabah sabah yatakta kendimi üzüp durdum çok sagolun rahatlattiniz hepinize duaciyim inş cok güzel gecer gunlerimiz
Canım maşallah kızına sende öğrendin darısı bize inşallah. 1 ay beklemek çok zor gerçekten canım. Sana bişey sormak istiyorum. Bacak arasını gördüm bişey görünmüyordu demişsin. Dümdüzmüydü? Benim doktor yorum yapmak için erken dedi bacak arası kalabalıktı kabarık bişeyler vardı ama net değildi. Sendede kabarcıklar varmıydı. Bebişine allahtan sağlık diliyorum canım hayırla bereketle gelsin kucağına. Kız evlat bereket getirir eve:)Kisslaaarrr
Biz bebisimizle buluştuk görüştük.İlk defa eşimde geldi.vee koccamann olmuş halini gördü elhamdülillah.ayy ben şok oldum.doktor ultrasonu koydu kocaman.Sonra dedim hareket mi edio Evet desi doktor.Sanki dans edio görseniz haydi eller havaya diyodu elleri hep havada salliodu.hıçkırık tutmuş gibi göbek atıodu.ben o halleri görünce dayanamdm güldüm ağlayasım geldi.doktor Dur bu anları yakalamam lazım dedi.Bazen saatlerce ugrasiorz bu pozisyonları yakalamak için dedi.baya detaylı inceledi ense kalınlığı burnunu ölçtü falan.ikili test ben istemiyrm dedim ama eşim yaptiralm illa dedi.ondan kan da verdik.içimde bi korku vardı Allah korusun ikilinn sonucu ters gelmesin Die ama şuan çok rahatm.Güzel sonuçlar alcm gibi hissediorm İnşallah.bebisi öyle gördükten sonra herhalde.Bu arada sata göre 2 gün ileri görünüo suan.6.04 cm olmuşuz
Bu arada cinsiyet için baktı baktı.Kız gibi dedi.ben sonradn cinsiyetine Kız dedinz dimi dedim Hayır gibi dedim Kız demedim dedi ama bacaklrnin baya açık ultrasonunu çekti görünürdü gibi gelio.3 boyutluda da baktik.yine başını ellerinn arasına almış şaşkın.doktora dedim yani inanamiyrm.şoktayım nasıl hareketli ama ben bişey hissetmiyrm.aynen dedi çok farklı bişey dedi.18.haftaya kadar hissetmezsn tekmelerini dedi.1 ay sonraya randevu verdi.teee 8 haziran.Nasıl dayancz Biz bilmiorm.orgulere başlayalım en iyisi
Maşallah senin kuzucuğa canım ben tahmin yapamadım rabbim gönlüne göre versinSelam kızlar uzun süredir giremiyodum. inşallah herkes be minik bebeklerimiz iyidir. Bu arada kandiliniz mübarek olsun. Allah tüm dualrımız hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Ben pazartesi günü hastanedeydim cikdimde alerji öıktı kalıntı ve yanma vardı kırmızı beben benek olmustu.özellikle karın bölgemde olustu. Cikdiyeye gittim egzama dedi daha önce hiö böke sorunum yoktu. Kortizonlu krem yazdı 5 gğn kullancam ve nemlendirici losyon verdi insallah gecer. Açık tenlileree buntarz sorunlar oluyo genelde dedi. Sonra kendi dontoruma gittim. Haftaya orrsembe tekrar kontrolüm var bakalım nolcak. Bebeğim ultrasonda 11+0 olması gerekirken 11+4 cıktı. Doktor normal dedi ama bu sorun diildir inşallah. Usg paylasıorm yorum bekliyorum. Sevgiler :)
Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim12+4 çıktı ultrasonda cnm.sata göre 12+2ydi.doktor onemsemedi ama ultrason kağıdından gördüm.
Kolları havada başının yanında elleri.bacakları da kocaman.bi masallahnzi alırız teyzelerieşim yukledgmi bilse kızar nazardan çok korkar.inşallah biseyck olmaz bebislrmze
Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlimkızlar ben mide bulantısıdan doktorun verdiği vitaminleri içemiyorum doktor b mide bulantıları geçsin öyle basla demişti sizce bebişe zara olurmu?
Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlim
Bende uyandım ama ilaclrmi bekliyrm maalesef.biri yemekten 1 saat biri Yarım saat önce.9buçuktan önce kahvaltı yapamam bugün maalesefkusmamak için yataktn da kalkamiyrm.Böyle hapsoldm odaya
Canım öyle ama benim eşimde foto paylaşmaya çok kızar.hatta burda Paylaştığımız bilmiom. WhatsApp ımda bile kızımın fotosunu profile koydurtmaz nazardan korkar gerçekten benim kızda çok nazar çekiyor. Ama usg net değil o yüzden bende net paylaşıyorum gerçeğini paylaşamam.Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim.
Gunaydn guzel anneler ve tatlı bebekleri☺ uzun zamandr gremiyodum pek çok kisı cinsiyet ögrenmiş hepinizin gözu aydn olsun, saglıkla dogsunlar inşallah. Bugun bizim de kontrolumuz var ikili test icin gdecem, gecen gttigmde doktora yaptrmak istemiyorum demistm ama icim rahat etmedi acaba yaptrsa mıydm dye dusunup durcm o yuzdn yaptırmaya karar verdk. Dualarnzı bekliyorum inşallah sonuclar guzel cıkar ve cinsiyetni ögreniriz☺
Bende yapamadim canim bas asagida pozisyonu sanki dik gordum gibi yada hislerim ama 1 hafta sonraki usg net ise tahminde bulunuruz dedim bir bak tekrar yakinlastir canim basi asagida ama yorum yapmak zorMaşallah senin kuzucuğa canım ben tahmin yapamadım rabbim gönlüne göre versin
Yok canım kafasını tam seçemedim. Bacak arasıda net değil görünmüyo bişey. Hani tipi belli olsa şuna benziyor dicem ama bebiş küçük daha haklısınBende yapamadim canim bas asagida pozisyonu sanki dik gordum gibi yada hislerim ama 1 hafta sonraki usg net ise tahminde bulunuruz dedim bir bak tekrar yakinlastir canim basi asagida ama yorum yapmak zor
Ay maşallah subhanallah annesiKisslaaarrr
Biz bebisimizle buluştuk görüştük.İlk defa eşimde geldi.vee koccamann olmuş halini gördü elhamdülillah.ayy ben şok oldum.doktor ultrasonu koydu kocaman.Sonra dedim hareket mi edio Evet desi doktor.Sanki dans edio görseniz haydi eller havaya diyodu elleri hep havada salliodu.hıçkırık tutmuş gibi göbek atıodu.ben o halleri görünce dayanamdm güldüm ağlayasım geldi.doktor Dur bu anları yakalamam lazım dedi.Bazen saatlerce ugrasiorz bu pozisyonları yakalamak için dedi.baya detaylı inceledi ense kalınlığı burnunu ölçtü falan.ikili test ben istemiyrm dedim ama eşim yaptiralm illa dedi.ondan kan da verdik.içimde bi korku vardı Allah korusun ikilinn sonucu ters gelmesin Die ama şuan çok rahatm.Güzel sonuçlar alcm gibi hissediorm İnşallah.bebisi öyle gördükten sonra herhalde.Bu arada sata göre 2 gün ileri görünüo suan.6.04 cm olmuşuz
Bu arada cinsiyet için baktı baktı.Kız gibi dedi.ben sonradn cinsiyetine Kız dedinz dimi dedim Hayır gibi dedim Kız demedim dedi ama bacaklrnin baya açık ultrasonunu çekti görünürdü gibi gelio.3 boyutluda da baktik.yine başını ellerinn arasına almış şaşkın.doktora dedim yani inanamiyrm.şoktayım nasıl hareketli ama ben bişey hissetmiyrm.aynen dedi çok farklı bişey dedi.18.haftaya kadar hissetmezsn tekmelerini dedi.1 ay sonraya randevu verdi.teee 8 haziran.Nasıl dayancz Biz bilmiorm.orgulere başlayalım en iyisi
Canım benim de göğsüm biraz büyüdü içi de biraz sertleşti ama artık ağrı sızı yok, bulantılar da azaldı.. Belirtiler azalıp çoğalıyorlar merak etme sen :)Günaydın arkadaşlar inş hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir size bir. Soru sormak istiyorum bu hafta 11 .haftam bitiyor inş ama iki uç gundur gogus ağrısı hissetmiyorum acı da agrida kalmadı elimle dokunduğunda belli belirsiz hissediyorum bu normalmi sizce zaten hamilelik adına hiç belirtim yoktu buda geçmeye başladı inş kotu bisey yoktur sizde böyle bir durum yasadinizmi
Usg oldugu icin diyorum canim birsey olmaz tatlim cunku belli degilki yuzu gozu ondan oyle dedim tamam sen kizin resmi degebilir cunku normal resim massalah kizina canimCanım öyle ama benim eşimde foto paylaşmaya çok kızar.hatta burda Paylaştığımız bilmiom. WhatsApp ımda bile kızımın fotosunu profile koydurtmaz nazardan korkar gerçekten benim kızda çok nazar çekiyor. Ama usg net değil o yüzden bende net paylaşıyorum gerçeğini paylaşamam.
Günaydın canım. Bu haftalarda belirtiler azalıyor hormonlar düzene girmeye başlarmış. Ben salı günü 12+2 de gittiğimde doktora hiç bir belirti yok kalbi mi durdu acaba dedim. Doktor kalp atışını duyurana kadar inanamadım. Normal yani Can'ım.Günaydın arkadaşlar inş hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir size bir. Soru sormak istiyorum bu hafta 11 .haftam bitiyor inş ama iki uç gundur gogus ağrısı hissetmiyorum acı da agrida kalmadı elimle dokunduğunda belli belirsiz hissediyorum bu normalmi sizce zaten hamilelik adına hiç belirtim yoktu buda geçmeye başladı inş kotu bisey yoktur sizde böyle bir durum yasadinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?