bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu pazartesi inş ama korkuyorum bisryde hissetmeyince tesekkur ederim cevabınız için gerçekten biseyler duyup rahatlamak istedim
Canım benim bulantı ve uyku hali hepçok yoğundu yanında göğüs hassasiyeti de var tabi ama dediğin gibi sanki biraz geçmeye başladı spor atlet kullanıyordum çok acıyordu şimdi normal ama dokununca yine acıyor.. Bence normal sıkma canını

inş dediginiz gibi olur bende iki gundur farkettim dokununca cok az hissediyorum çok sagolun gerçekten tesekkur ederim

Gunaydin hanimlar..
The_new gozun aydin canim.baya gec muayne olmussun.masallah sana ve bebisine.tekmelerini hissetmene az kaldi.2.3.bebek bekleyenler 1-2 haftaya hissederler.

tanecik71 canim telaslanma normaldir 2. 3 aylik donem hamileligin balayi donemi derler.cocgumuzun ilk 3 aylik donemi bitiyor o yuzden belirtilerde azalir biter hatta.hamileliginin tadini cikar

Canım maşallah kızına sende öğrendin darısı bize inşallah. 1 ay beklemek çok zor gerçekten canım. Sana bişey sormak istiyorum. Bacak arasını gördüm bişey görünmüyordu demişsin. Dümdüzmüydü? Benim doktor yorum yapmak için erken dedi bacak arası kalabalıktı kabarık bişeyler vardı ama net değildi. Sendede kabarcıklar varmıydı. Bebişine allahtan sağlık diliyorum canım hayırla bereketle gelsin kucağına. Kız evlat bereket getirir eve:)

Maşallah senin kuzucuğa canım ben tahmin yapamadım rabbim gönlüne göre versin

kızlar ben mide bulantısıdan doktorun verdiği vitaminleri içemiyorum doktor b mide bulantıları geçsin öyle basla demişti sizce bebişe zara olurmu?

Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim .

kızlar ben mide bulantısıdan doktorun verdiği vitaminleri içemiyorum doktor b mide bulantıları geçsin öyle basla demişti sizce bebişe zara olurmu?
Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlim

Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlim

decavit ve gyno ferro sanol diye iki ilaç bir sabah aç karına demişte napcam bilmiyorum ya midem tekrar baslarsa diye de korkuyorum bebişe birsey olacak sanıyorum ay napcam ben ,

Bende uyandım ama ilaclrmi bekliyrm maalesef.biri yemekten 1 saat biri Yarım saat önce.9buçuktan önce kahvaltı yapamam bugün maalesef kusmamak için yataktn da kalkamiyrm.Böyle hapsoldm odaya

ay walla midem bulanmıyor şükkür ilaç aldığımdan dolayı ama vitaminleri içemiyorum

Gunaydn guzel anneler ve tatlı bebekleri☺ uzun zamandr gremiyodum pek çok kisı cinsiyet ögrenmiş hepinizin gözu aydn olsun, saglıkla dogsunlar inşallah. Bugun bizim de kontrolumuz var ikili test icin gdecem, gecen gttigmde doktora yaptrmak istemiyorum demistm ama icim rahat etmedi acaba yaptrsa mıydm dye dusunup durcm o yuzdn yaptırmaya karar verdk. Dualarnzı bekliyorum inşallah sonuclar guzel cıkar ve cinsiyetni ögreniriz☺

Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim .
Canım öyle ama benim eşimde foto paylaşmaya çok kızar.hatta burda Paylaştığımız bilmiom. WhatsApp ımda bile kızımın fotosunu profile koydurtmaz nazardan korkar gerçekten benim kızda çok nazar çekiyor. Ama usg net değil o yüzden bende net paylaşıyorum gerçeğini paylaşamam.

Amin inşallah herşey güzel olacak bende yarın gidecem kontrole 2 testide yaptımamaya karar vermiştim ama herkes yaptır mutlaka deyince böylesi daha ii olur diye bende yaptırmaya karar verdim inş ii çıkar sonuçlar insan endişe ediyo

Maşallah senin kuzucuğa canım ben tahmin yapamadım rabbim gönlüne göre versin
Bende yapamadim canim bas asagida pozisyonu sanki dik gordum gibi yada hislerim ama 1 hafta sonraki usg net ise tahminde bulunuruz dedim bir bak tekrar yakinlastir canim basi asagida ama yorum yapmak zor

Bende yapamadim canim bas asagida pozisyonu sanki dik gordum gibi yada hislerim ama 1 hafta sonraki usg net ise tahminde bulunuruz dedim bir bak tekrar yakinlastir canim basi asagida ama yorum yapmak zor
Yok canım kafasını tam seçemedim. Bacak arasıda net değil görünmüyo bişey. Hani tipi belli olsa şuna benziyor dicem ama bebiş küçük daha haklısın

Ay maşallah subhanallah annesi 2 gün önde diyince sanki selvi boylu kilosu yerinde fln doğcakmış gibi hissediyor insan dimi daha dün nohut gibiydiler bugün elleri ayakları var da içerde oyun oynuyolar, gerçekten Rabbimin mucizesi.. Bu cumartesi bizde ilk defa babacıkla gitcez kontrole, çok heyecanlıyızbiz de 11+2de gittiğimizde 11+4 demişti ve bacaklarının arasında baya net bişey gördük ama doktor işte bu haftalarda pipiyle klitoris benzer birbirine dediği için hala emin değiliz sbh uyanıp böyle neşeli haber gördük çok sevindik, darısı bize inşallah
Canım benim de göğsüm biraz büyüdü içi de biraz sertleşti ama artık ağrı sızı yok, bulantılar da azaldı.. Belirtiler azalıp çoğalıyorlar merak etme sen :)

Usg oldugu icin diyorum canim birsey olmaz tatlim cunku belli degilki yuzu gozu ondan oyle dedim tamam sen kizin resmi degebilir cunku normal resim massalah kizina canim

Günaydın canım. Bu haftalarda belirtiler azalıyor hormonlar düzene girmeye başlarmış. Ben salı günü 12+2 de gittiğimde doktora hiç bir belirti yok kalbi mi durdu acaba dedim. Doktor kalp atışını duyurana kadar inanamadım. Normal yani Can'ım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…