bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Usg oldugu icin diyorum canim birsey olmaz tatlim cunku belli degilki yuzu gozu ondan oyle dedim tamam sen kizin resmi degebilir cunku normal resim massalah kizina canim
Anladım canım haklısın sen. Ama bazı insanlar hassas oluyor işte yapcak bişey yok. Hepimizin kuzusuna maşallah canım

Inşallah canım guzel sonuclar alırız, benim de fikrm sonradan degsti, ister istemez endişe oluyo.

Benimde aklıma en kotusu geliyo ya kalbi durduysa ne yaparım diye aynı korkuyu yaşıyorum biran pazartesi gelsede gitsem doktora hayatında hiç bu kadar endişeli günler gecirmedim çok sagol canım inş benimde artık hormonlarim düzene girdiği için hissetmem

Çok sukur benim gibi yaşayanlar varmış korkuyordum inş dediğimiz gibi belirtilerim kaybolur zaten hiç bisey yasamadim bir gogus hassasiyeti vardı oda azalınca korktum

Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Amanın imzanda 15. Hafta diyor. Demek ki iki gün sonra bana da diycek:) sonra hepimize diycek.. Kasım anneleri olarak 15 e dayanıyoruz yavaş yavaş vay bee yarısına geliyoruz maşallah hepimizee

Son düzenleme:
decavit ve gyno ferro sanol diye iki ilaç bir sabah aç karına demişte napcam bilmiyorum ya midem tekrar baslarsa diye de korkuyorum bebişe birsey olacak sanıyorum ay napcam ben ,
canim zaten gyno ferro sanol ve onun muadili ilaclar gece yatarken alinmasi daha iyi olur cunku o ilaci ictikten sonra en az 1 saat cay peyni vs yememek gerekiyor icindeki butun gerekli maddeleri alip goturruyor vucuda bir faydasi kalmiyor.gece yatmadan bi kac saat oncesi yemek yemis oluyoruz ve mide cok tok olmadigi icin gece alinip yatilmasi daha faydali.
Insallah guzel sonuclar alirsin canim.ben 2 cocugumda yaptirdim 3.de yaptrmayacgimi soyledim doktora.

geçmiş olsun canım. bende graves hastaydım, ameliyatla komple alındı tiroitler, onun yerine ilaçla hormonu sağlıyoruz :)

Amanın imzanda 15. Hafta diyor. Demek ki iki gün sonra bana da diycek:) sonra hepimize diycek.. Kasım anneleri olarak 15 e dayandık vay bee yarısına geliyoruz maşallah hepimizee
5 gun sonrada bana 15 icinde diyecek canim

dimi ben aksam alayım en iyisi ikisinde deneyecem

Cancagzım bana demedin karıştı galiba ama olsun ben hemen cakayım yorumu ;p
Elevit decavit hangisini kullanıyorsan onu sabah kahvaltıdan sonra kullanman lazım. Çünkü o bizi gün içerisinde dinç tutacak vitamin ilacı. Ama demir hapını gece içmen lazım çünkü kalsiyumla birleşince etkisini kaybediyor. Hemde bulantı yapıyor zaten. Ama vitamini sabah kahvaltıdan sonra içsen süper olar

bi tek kendimi böyle sanıyodum bende sürekli öyleyim acaba yaşıyormu doktora gitmeden rahatlayamıyorum

Evetttt çok heyecanlı değil mi yaaa :) ben bazen hala inanamıyorum :)
Hepimize maşallah sana iki kere maşallah srnin yükün ağır kısçelerin bir değil iki :)
Kizcelerim ayyy agzin bal yesin canim rabbim cumlemizin bebegini korusun cumlemize massalah

Benim gibi kahvalto sorunu yasayan var mi? Ben sabah 7 de uyandim henuz kahvalti yapamadim dolabi acamiyorum kokuyor cunku. Aslinda sabahlari ogleden sonrasina kadar istahim da olmuyor sonra bir aciliyor pir aciliyor.
2 saat oldu uyanali bende
Bende simdi kalktim kahvaltidan az bir sey yedim acik bir kupa cay ile midemde yanma var

anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…