- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.361
Anladım canım haklısın sen. Ama bazı insanlar hassas oluyor işte yapcak bişey yok. Hepimizin kuzusuna maşallah canımUsg oldugu icin diyorum canim birsey olmaz tatlim cunku belli degilki yuzu gozu ondan oyle dedim tamam sen kizin resmi degebilir cunku normal resim massalah kizina canim
Inşallah canım guzel sonuclar alırız, benim de fikrm sonradan degsti, ister istemez endişe oluyo.Amin inşallah herşey güzel olacak bende yarın gidecem kontrole 2 testide yaptımamaya karar vermiştim ama herkes yaptır mutlaka deyince böylesi daha ii olur diye bende yaptırmaya karar verdim inş ii çıkar sonuçlar insan endişe ediyo
Benimde aklıma en kotusu geliyo ya kalbi durduysa ne yaparım diye aynı korkuyu yaşıyorum biran pazartesi gelsede gitsem doktora hayatında hiç bu kadar endişeli günler gecirmedim çok sagol canım inş benimde artık hormonlarim düzene girdiği için hissetmemGünaydın canım. Bu haftalarda belirtiler azalıyor hormonlar düzene girmeye başlarmış. Ben salı günü 12+2 de gittiğimde doktora hiç bir belirti yok kalbi mi durdu acaba dedim. Doktor kalp atışını duyurana kadar inanamadım. Normal yani Can'ım.
Çok sukur benim gibi yaşayanlar varmış korkuyordum inş dediğimiz gibi belirtilerim kaybolur zaten hiç bisey yasamadim bir gogus hassasiyeti vardı oda azalınca korktumAy maşallah subhanallah annesi2 gün önde diyince sanki selvi boylu kilosu yerinde fln doğcakmış gibi hissediyor insan dimi daha dün nohut gibiydiler bugün elleri ayakları var da içerde oyun oynuyolar, gerçekten Rabbimin mucizesi.. Bu cumartesi bizde ilk defa babacıkla gitcez kontrole, çok heyecanlıyız biz de 11+2de gittiğimizde 11+4 demişti ve bacaklarının arasında baya net bişey gördük ama doktor işte bu haftalarda pipiyle klitoris benzer birbirine dediği için hala emin değiliz sbh uyanıp böyle neşeli haber gördük çok sevindik, darısı bize inşallah
Canım benim de göğsüm biraz büyüdü içi de biraz sertleşti ama artık ağrı sızı yok, bulantılar da azaldı.. Belirtiler azalıp çoğalıyorlar merak etme sen :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Gunaydn guzel anneler ve tatlı bebekleri☺ uzun zamandr gremiyodum pek çok kisı cinsiyet ögrenmiş hepinizin gözu aydn olsun, saglıkla dogsunlar inşallah. Bugun bizim de kontrolumuz var ikili test icin gdecem, gecen gttigmde doktora yaptrmak istemiyorum demistm ama icim rahat etmedi acaba yaptrsa mıydm dye dusunup durcm o yuzdn yaptırmaya karar verdk. Dualarnzı bekliyorum inşallah sonuclar guzel cıkar ve cinsiyetni ögreniriz☺
Canım öyle ama benim eşimde foto paylaşmaya çok kızar.hatta burda Paylaştığımız bilmiom. WhatsApp ımda bile kızımın fotosunu profile koydurtmaz nazardan korkar gerçekten benim kızda çok nazar çekiyor. Ama usg net değil o yüzden bende net paylaşıyorum gerçeğini paylaşamam.
canim zaten gyno ferro sanol ve onun muadili ilaclar gece yatarken alinmasi daha iyi olur cunku o ilaci ictikten sonra en az 1 saat cay peyni vs yememek gerekiyor icindeki butun gerekli maddeleri alip goturruyor vucuda bir faydasi kalmiyor.gece yatmadan bi kac saat oncesi yemek yemis oluyoruz ve mide cok tok olmadigi icin gece alinip yatilmasi daha faydali.decavit ve gyno ferro sanol diye iki ilaç bir sabah aç karına demişte napcam bilmiyorum ya midem tekrar baslarsa diye de korkuyorum bebişe birsey olacak sanıyorum ay napcam ben ,
Insallah guzel sonuclar alirsin canim.ben 2 cocugumda yaptirdim 3.de yaptrmayacgimi soyledim doktora.Gunaydn guzel anneler ve tatlı bebekleri☺ uzun zamandr gremiyodum pek çok kisı cinsiyet ögrenmiş hepinizin gözu aydn olsun, saglıkla dogsunlar inşallah. Bugun bizim de kontrolumuz var ikili test icin gdecem, gecen gttigmde doktora yaptrmak istemiyorum demistm ama icim rahat etmedi acaba yaptrsa mıydm dye dusunup durcm o yuzdn yaptırmaya karar verdk. Dualarnzı bekliyorum inşallah sonuclar guzel cıkar ve cinsiyetni ögreniriz☺
geçmiş olsun canım. bende graves hastaydım, ameliyatla komple alındı tiroitler, onun yerine ilaçla hormonu sağlıyoruz :)Doğru diosn cnm.Zaten değer ziplamiick yani 1 günden Bişey olmuo.Belki ben hep sabahlri gittigimden doktor öyle yonlendrdi bilmiorm.Her yiğidin yoğurt yiyisi farklıdır bi de öyle bi durum var.doktorlrmza göre sekilleniyrz yani.hepimize çok geçmiş olsun.Bu arada ben hasimato hastasym.ve tiroidim artık o kadar küçülmüş ki nodul kist falan hiç bişey kalmams dedi doktorumnoollcak böyle bilmiorm.tiroit bezi olmaynca nooluoki Başka biseylerimi yok etmez İnşallah bu hasimatolrm
5 gun sonrada bana 15 icinde diyecek canimAmanın imzanda 15. Hafta diyor. Demek ki iki gün sonra bana da diycek:) sonra hepimize diycek.. Kasım anneleri olarak 15 e dayandıkvay bee yarısına geliyoruz maşallah hepimizee
5 gun sonrada bana 15 icinde diyecek canim
Amanın imzanda 15. Hafta diyor. Demek ki iki gün sonra bana da diycek:) sonra hepimize diycek.. Kasım anneleri olarak 15 e dayanıyoruz yavaş yavaşvay bee yarısına geliyoruz maşallah hepimizee
dimi ben aksam alayım en iyisi ikisinde deneyecem
Ole deme şimdi minnaklar ama gozacip kapayincaya kadar buyuyolar daha dün varmı yokmu diye bakmiyomuydukBen kız olursa Ece istiyorum ama daha minik benimki :)
bi tek kendimi böyle sanıyodum bende sürekli öyleyim acaba yaşıyormu doktora gitmeden rahatlayamıyorumBenimde aklıma en kotusu geliyo ya kalbi durduysa ne yaparım diye aynı korkuyu yaşıyorum biran pazartesi gelsede gitsem doktora hayatında hiç bu kadar endişeli günler gecirmedim çok sagol canım inş benimde artık hormonlarim düzene girdiği için hissetmem
KizcelerimEvettttçok heyecanlı değil mi yaaa :) ben bazen hala inanamıyorum :)
Hepimize maşallah sana iki kere maşallah srnin yükün ağır kısçelerin bir değil iki :)
2 saat oldu uyanali bendeBenim gibi kahvalto sorunu yasayan var mi? Ben sabah 7 de uyandim henuz kahvalti yapamadim dolabi acamiyorum kokuyor cunku. Aslinda sabahlari ogleden sonrasina kadar istahim da olmuyor sonra bir aciliyor pir aciliyor.
Cancagzım bana demedin karıştı galiba ama olsun ben hemen cakayım yorumu ;p
Elevit decavit hangisini kullanıyorsan onu sabah kahvaltıdan sonra kullanman lazım. Çünkü o bizi gün içerisinde dinç tutacak vitamin ilacı. Ama demir hapını gece içmen lazım çünkü kalsiyumla birleşince etkisini kaybediyor. Hemde bulantı yapıyor zaten. Ama vitamini sabah kahvaltıdan sonra içsen süper olar
Bende anlamadımanlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?