bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydınkızlar nasılsınız benim sabah bulantilarım halsizliklerim iştahsızlıgim geçmiyor,2 kilo verdim şu ana kadar,sizde durumlar nasıl,çoğu kişi cinsiyet öğrenmiş ne güzel benim randevum 21 mayıs daha çok var,göbüşlerinuz büyüdümü,benim eski dikiş yerimde sertlik var doktor bebek leğen kemiğinin dışına çıkıyor artik demisti sertlik sizde de var mı

Benim gibi kahvalto sorunu yasayan var mi? Ben sabah 7 de uyandim henuz kahvalti yapamadim dolabi acamiyorum kokuyor cunku. Aslinda sabahlari ogleden sonrasina kadar istahim da olmuyor sonra bir aciliyor pir aciliyor.
Bende oyleydim ama şu sıra duzeldim çok şükür
Tiksindigim şeyleri özellikle yumurtayı artık her kahvaltıda yiyorum. Bende akşam pek iştahlı olmuyorum hemen doyuyorum

Benim öyle zorlayan bir bulan tim olmadı hiç. Bi kaç şeyden tiksindim yiyemedim o kadar. Şu ana kadar kilo almadım. Karnimda bana göre çıktı ama dışardan hamile olduğumu anlayamıyor henüz insanlar.

kızlar ben mide bulantısıdan doktorun verdiği vitaminleri içemiyorum doktor b mide bulantıları geçsin öyle basla demişti sizce bebişe zara olurmu?
canım ben doktora içemiyorum kusuyorum dedim bırak içme o zaman dedi besinlerine biraz özen göster yeter dedi

Canım iyi olduğuna sevindim... Bebisin sağlıklı olsun, seninle olsun da önemli değil yatmak. Zaten kısa süre sonra bu tehlike de geçecek ınsqllah. Yine gelişmelerden bizi haberdar et canım. Dualarimiz seninle ve Bebisle

Simdi sen oyle diyince dikislerimi elledimama bi sikinti yok bende
Benim hic midem bulanmadigi halde ben 3.5 kilo verdim canim bide kocamaaannn gobus var.sadece bazen az yemek yedim fazla yiyemedim yinede kilo verdim.daha bu sabah tartildim artik kilo almaya baslarizistahimiz acilir yakinda

Ayy açılsın vallahi büyüsün göbüşlerimiz,vicdan azabı çekiyorum,sağlıklı besleyici şeyler yiyemediğim için,süt.yumurta,et hiçbirini hamile kaldığımdan beri doğru düzgün yiyemedim tiksintiden...

Kizlar. Mrb şu hamilelik takvimi için biri yardim edebilirmi bana daha önce yapmistim acaba tlf dan girdigim icinmi beceremedim

Benim sadece ilk hafta göğüs hassasiyetim olmuştu o da bir kaç gün sürdü. Sonra ne bir belirti ne başka bişey belirti olmayınca korkuyoruz ama biraz şanslı gruptayız aslında zor geçmiyor en azından ama işte şansımız içimizi kemiren sorulara dönüyor. Bu haftalarda belirtilerin sonlanması da normal iyidir minik merak etme sadece sana kaynamıyor

günaydın güzel anne adayları :)

karın kısmında arada kasıntı oluyor annem diyor büyümeye calıstıgı için oluyordur

sizde de oluyor mu

Etti 3 gün. 3 gündür yaşıyorum hatta dün akşam kaşınıyor vr sanki derim yırtılıyor gibi oldu eşime ben yırtılıyorum galiba dedim

Kizlar. Mrb şu hamilelik takvimi için biri yardim edebilirmi bana daha önce yapmistim acaba tlf dan girdigim icinmi beceremedim
hesap bilgileri duzenleye gir asagida takvim var orda su sekilde yazman gerekiyor 22-11-2016 seklinde sonra kaydete tikla canim

Benim goguslerim cok kotu agriyor kocaman oldular bu aralar sizlamaya basladi artik sut yapma devrine giriyor vucut ona hazirlik var sanirim sizlamaya basladi uclar benim hic gogus agrim gecmedi kiz bebeklerde gecmez diye yorumlar okudum dogrumuki

Kızlar herkese merhaba. Ben çatlaktan çok korkuyorum. Araştırdınız mı hiç ne kullanmamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor diye?

Benim goguslerim cok kotu agriyor kocaman oldular bu aralar sizlamaya basladi artik sut yapma devrine giriyor vucut ona hazirlik var sanirim sizlamaya basladi uclar benim hic gogus agrim gecmedi kiz bebeklerde gecmez diye yorumlar okudum dogrumuki

Doğrudur inşallah

Kızlar herkese merhaba. Ben çatlaktan çok korkuyorum. Araştırdınız mı hiç ne kullanmamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor diye?

Ben çok okudum göbeğim şimdiden olduğu için doktoruma sordum o bi krem önerdi ama pahalı biraz bi de bi kaç yağ söyledi doğal olarak. Ama okuduğum kadarıyla genetikmiş bu iç karın büyükse çatlama olmaz diyor diğer türlü ne kullansan çatlar yazıyor.

@Aydede88 nup teorisinde kasim annesine kiz demisler erkek oldugunu ogrenmis 13+2 bugun B breakfast diye bayana kiz yorumu yapilmis bence tahmin yurutuyorlar tatlim seninde pasan gelicek saglikla insallah kiz yorumu hep erkek'le sonuclandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…