bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benim sata gore 1 hafta onde gidiyor yavrum doktor iyi birsey onde olmasi sen bebegine iyi bakiyorsun demek oluyor bu dedi.
Ayyy :) Bunu duyduğuma sevindim :) Benim bebisim 7+3 te gittiğimizde 7+6 cikmisti dr a dedim onden mi gidiyor diye, ultrasonda bazen 2-3 gunluk sapmalar olabilir demisti ama dün 10+3 tü ve 11+1 çıktı meleğim bu sefer hic bişey sormamistim. 5 günlük sapma olmaz herhalde :))

O zaman dogumun 27 kasim degil 22 kasim gorunuyor bazen atak yapiyor bebisler tatlim :)

Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlim

Canım sana bu ilaçlar Dr mu verdi? Benim kullandığım bir Progestan bir de Folbiol var. Dün Dr a sordum ilaç yazacaksınız Progestan azaldı dedim bitince bırak dedi bir de folik asit kullanıyorum o da 10 günlük falan kaldı dedim, onu da bitince bırak dedi ama hiic vitamin vs hiç birseyden bahsetmedi. Acaba haftaya 2li testten sonra mı verecek? Yoksa vermeyecek mi? Anlamadım. . Bir de sağlık ocağı da ki kadın bişeyler demişti sana şunları bunları vereceğiz falan diye ama onlar taaa Haziran in 21 ine cagirdilar beni. Kafama göre de bişey almak istemedim hiç. .

Kızlar benim bikacgundur tansiyonum düşmeye başladı sizdede oluyomuu

Canım benim geçen hafta pespese bir kaç gün büyük tansiyonum hep düştü. Benim normalim 11. Ama 8 çıkıyordu. Kafayı kaldiramiyor, sürekli yatıyordum. Ama geçti şükür. Bir kere de 12 çıktı fildir fildir dönüyordu başım. Sağlık ocağı Allah tan bizim binanın giriş katında ama inene kadar 5 katı, akla karayı seçtim. O zaman da limon sıkılmış su iç dedi ebe normalin bir fazlası bile hemen sallamıs seni, demek ki hassassin demişti.

Kesinlikle haklisin sukretmemiz gereken bi hamilelik yaşıyoruz ama hissetmeyince boşlukta gibi oluyorum inş dediğimiz gibi olur canım artık vucudum hamilelige alışmıştır

sağol cnm benm.evet doktor 8 e randevu vermşti.bi dahakı randevmda 7.30 da.bu aralar böyleyiz bakalm.ilk bebeğimz olck inşallah daha önce kimysal yaşamştm.doktorm 16 17. haftada hissedersn dedi ama nasip bakalm sağlıklı olsnlar da sıkıntı yok

Benim goguslerim cok kotu agriyor kocaman oldular bu aralar sizlamaya basladi artik sut yapma devrine giriyor vucut ona hazirlik var sanirim sizlamaya basladi uclar benim hic gogus agrim gecmedi kiz bebeklerde gecmez diye yorumlar okudum dogrumuki

Canimm benim ilk başlarda aşırı hassastı goguslerim. Hani el degmeyi bırak kollarım in hareketinden bile ağrısı oluyordu. Bir kere boyle kapıya çarptım ki, sanki bana kamyon carpmisti. Öyle canım yandı kii, 2 saat memikleri tutarak dolaştım evde :)) Geçen hafta benim de çok azaldı bu hassaslik, elimde batırıp yoklayinca işte derinden hissedersem bişeyler anca... Sadece uçları çok kasiniyor şu anda..

Canım nasıl beslenıyorsun anlatırsan sevınırım benim iştahım hiç yokta
Sabah esim zorla ilik suya bal katip iciriyor. Saat 12 gb kahvalti yapiyorum bol domatesli peynirli zeytinli. Ara ogunde mutlaka meyve yiyorum elma ayva erik bunlardan birini. Oglende annem yemek yapip getirmediyse makarna haslayip yiyorum. Bol salata yaninda makarnada yogurtlu. Annem yemek getirdiyse kirmizi etli biseyler yap getir diyorum. Balik ve tavuk yiyemiyorum. Ara ogunde sut ve ceviz. Aksam ya sebze yiyorum yada cacik. Cay,kahve,sosis,cikolata,seker, ekmek turevi tuketmiyorum ama bol tuz tuketiyorum tansiyonum cok dusuyor yoksa.1.5 2 litre hergun su iciyorum. Gunde 1 bardak meyve suyu bir de tatli ihtiyacimi gideriyor. 4.5 kilo almisim.

bi tek kendimi böyle sanıyodum bende sürekli öyleyim acaba yaşıyormu doktora gitmeden rahatlayamıyorum

Ya ben de öyleyim, 3 hafta oldu kontrole gitmek için biraz daha beklemek istiyorum, zaten doktorum da 12. Haftada gel dedi, bugün 11+1 oldu.
Ama dünden beri biraz yan ağrım var, tuvaletimi tuttum ondan oldu herhalde.
Bi de bir iki gündür az bulanıyo midem, korktum biraz ya.
Cumartesi giderim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…