- 3 Aralık 2015
- 261
- 469
- 18
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.401
Ayyy :) Bunu duyduğuma sevindim :) Benim bebisim 7+3 te gittiğimizde 7+6 cikmisti dr a dedim onden mi gidiyor diye, ultrasonda bazen 2-3 gunluk sapmalar olabilir demisti ama dün 10+3 tü ve 11+1 çıktı meleğim bu sefer hic bişey sormamistim. 5 günlük sapma olmaz herhalde :))Canim benim sata gore 1 hafta onde gidiyor yavrum doktor iyi birsey onde olmasi sen bebegine iyi bakiyorsun demek oluyor bu dedi.
O zaman dogumun 27 kasim degil 22 kasim gorunuyor bazen atak yapiyor bebisler tatlim :)Ayyy :) Bunu duyduğuma sevindim :) Benim bebisim 7+3 te gittiğimizde 7+6 cikmisti dr a dedim onden mi gidiyor diye, ultrasonda bazen 2-3 gunluk sapmalar olabilir demisti ama dün 10+3 tü ve 11+1 çıktı meleğim bu sefer hic bişey sormamistim. 5 günlük sapma olmaz herhalde :))
Canim ben gece iciyorum yatiyorum farkinda bile olmuyorum bence icmelisin ben ilk gunden bu yana decavit iciyorum demir eksikligi iciyorum ferrol sanol saglikla kal tatlim
Bu pazartesi inş ama korkuyorum bisryde hissetmeyince tesekkur ederim cevabınız için gerçekten biseyler duyup rahatlamak istedim
KIZLAR KİLO ALDINIZ MI? BEN 1 KİLOYA YAKIN ALDIM ŞUANA KADAR
Canım nasıl beslenıyorsun anlatırsan sevınırım benim iştahım hiç yoktaCanim benim sata gore 1 hafta onde gidiyor yavrum doktor iyi birsey onde olmasi sen bebegine iyi bakiyorsun demek oluyor bu dedi.
47.5 ile basladim 49 oldum..KIZLAR KİLO ALDINIZ MI? BEN 1 KİLOYA YAKIN ALDIM ŞUANA KADAR
Ben 4 kilo vermişimm almadım yanı son 1 hafta bilemıyrm tartılmadım canımKIZLAR KİLO ALDINIZ MI? BEN 1 KİLOYA YAKIN ALDIM ŞUANA KADAR
İns bizimledir miniklerimiz canım aynı vesvese bendede olduğu için böyle stresli endişeli bekliyorumbi tek kendimi böyle sanıyodum bende sürekli öyleyim acaba yaşıyormu doktora gitmeden rahatlayamıyorum
Kızlar benim bikacgundur tansiyonum düşmeye başladı sizdede oluyomuu
Kesinlikle haklisin sukretmemiz gereken bi hamilelik yaşıyoruz ama hissetmeyince boşlukta gibi oluyorum inş dediğimiz gibi olur canım artık vucudum hamilelige alışmıştırBenim sadece ilk hafta göğüs hassasiyetim olmuştu o da bir kaç gün sürdü. Sonra ne bir belirti ne başka bişey belirti olmayınca korkuyoruz ama biraz şanslı gruptayız aslında zor geçmiyor en azından ama işte şansımız içimizi kemiren sorulara dönüyor. Bu haftalarda belirtilerin sonlanması da normal iyidir minik merak etme sadece sana kaynamıyor
Ayy Allah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallaaaah :)Ole deme şimdi minnaklar ama gozacip kapayincaya kadar buyuyolar daha dün varmı yokmu diye bakmiyomuydukazkaldiii kızlar dogumaaaaa nolcak şurda nekaldi
Gunaydin hanimlar..
The_new gozun aydin canim.baya gec muayne olmussun.masallah sana ve bebisine.tekmelerini hissetmene az kaldi.2.3.bebek bekleyenler 1-2 haftaya hissederler.
tanecik71 canim telaslanma normaldir 2. 3 aylik donem hamileligin balayi donemi derler.cocgumuzun ilk 3 aylik donemi bitiyor o yuzden belirtilerde azalir biter hatta.hamileliginin tadini cikar
Çok sagolun dua edin canım inş bisey çıkmaz iple cekiyorum o gunun gelmesiniyakınmış kontroln cnm bebişini görünce daha da rahat edersn inşallah.güzel düşün annesi bebişini de endişelendirme
Benim goguslerim cok kotu agriyor kocaman oldular bu aralar sizlamaya basladi artik sut yapma devrine giriyor vucut ona hazirlik var sanirim sizlamaya basladi uclar benim hic gogus agrim gecmedi kiz bebeklerdegecmez diye yorumlar okudum dogrumuki
Sabah esim zorla ilik suya bal katip iciriyor. Saat 12 gb kahvalti yapiyorum bol domatesli peynirli zeytinli. Ara ogunde mutlaka meyve yiyorum elma ayva erik bunlardan birini. Oglende annem yemek yapip getirmediyse makarna haslayip yiyorum. Bol salata yaninda makarnada yogurtlu. Annem yemek getirdiyse kirmizi etli biseyler yap getir diyorum. Balik ve tavuk yiyemiyorum. Ara ogunde sut ve ceviz. Aksam ya sebze yiyorum yada cacik. Cay,kahve,sosis,cikolata,seker, ekmek turevi tuketmiyorum ama bol tuz tuketiyorum tansiyonum cok dusuyor yoksa.1.5 2 litre hergun su iciyorum. Gunde 1 bardak meyve suyu bir de tatli ihtiyacimi gideriyor. 4.5 kilo almisim.Canım nasıl beslenıyorsun anlatırsan sevınırım benim iştahım hiç yokta
O zaman dogumun 27 kasim degil 22 kasim gorunuyor bazen atak yapiyor bebisler tatlim :)
Benimde aklıma en kotusu geliyo ya kalbi durduysa ne yaparım diye aynı korkuyu yaşıyorum biran pazartesi gelsede gitsem doktora hayatında hiç bu kadar endişeli günler gecirmedim çok sagol canım inş benimde artık hormonlarim düzene girdiği için hissetmem
bi tek kendimi böyle sanıyodum bende sürekli öyleyim acaba yaşıyormu doktora gitmeden rahatlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?