bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

inşallah cnm Allah razı olsn.1 ay zannediodm da 5 haftaymş yaa neyse bakalm geçer inşallah çabucak.bacak arası şöyle ccnmcm. benmde dikkatimi çeken normalde silik siyah beyazlı görünüo gibi ama tam ortada daha net bi beyazlk vardı.doktorda ondan mı gibi dedi bilmiorm.ama çıkıntı yoktu.o beyazlk cinsiyetle alakalı olablr mi onu da bilmiorm cnm.doktorada %70 80 demedi kız demiyrm gibi dedm dedi bastrarak.aman sağlıklı olsun kız olsa ayrı güzel erkek olsa ayrı güzel

Arkadaşlar sorumu cevabını yaşayan kimsecikler yokmu

Cnm sorunu gördüm ama ben hâlâ belirti yasadgmdn mide problemi olarak bişey diyemedm.göğüs ağrım bu aralar var yoğun ama arada gecebilio.dolgunlgu hep hissediorm.ama.normalde de belirtin yoksa çok takma bence.kötü şeyler aklına getirme.arada midem bile normale din
Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim .

aynen cnm inşallah Allah razı olsn

Kesinlikle haklisin sukretmemiz gereken bi hamilelik yaşıyoruz ama hissetmeyince boşlukta gibi oluyorum inş dediğimiz gibi olur canım artık vucudum hamilelige alışmıştır

Öyledir canım için rahat olsun. Ben unutuyorum belirtisiz olunca ama göbeğim bu belirtisizliği kapatıyor ki bende yaşadım bu tereddütleri her bünye bir değil ama kalp atışı başlayınca bulantı oluyor yazılınca bende biraz tereddüt korku yaşadım.

Canım maşallah çok güzel besleniyorsun her şey bebişlerimiz için ama ilk aylara göre biraz fazla almışsin sanki,inan o kiloları vermek sonra çok zor oluyor

caysizolmaz csnım demekki senın kan degerlerın fln guzel cıktı ondan ilaç takviye gerek duymsmıştır drun ne guzel keske bende içmesemmm
Benim 32 yillik hayatım da ilk defa kan degerlerim normal çıktı şu gebelik başlangıcında yapılan testlerde. Hayretler içindeyim. Ömrüm kan ilaçları ve iğneleri ile geçti desem yeridir. O yüzden inanamıyorum hala. Tekrar yaptırmak istiyorum ara ara... İnşallah oyledir. Ya da 12. Haftanın dolması bekliyordur herhalde diye düşünüyorum canım.

Valla bravo bebiş için müthiş besleniyorsun. Ben bunların yarısını yesem ölürüm.

ay walla midem bulanmıyor şükkür ilaç aldığımdan dolayı ama vitaminleri içemiyorum

bende vitamne bugün başlııcm inşallah.sabahlrı bi mide ağrım için aç karnına içiyrm.bir de tiroit ilacımı içiorm.ikiside aç karnına olunca bekliyrm.sabahları aç karnına hareket edersem bi bulantım oluodu.inşallah artık hiç olmaz.mide ilacı da çok iyi geldi elhamdülillah.normalde yediğim anında dokunuodu yatak döşek seriliodm resmen.şimdi daha da iyiym.yavaş yavaş normale döncez inşallah

Canım maşallah çok güzel besleniyorsun her şey bebişlerimiz için ama ilk aylara göre biraz fazla almışsin sanki,inan o kiloları vermek sonra çok zor oluyor
Canim ya ben kis ayinda sigarayi biraktim cigerlerim su topladi astimla birlesince dayadilar kortizonu 59 kilo olan ben 3 4 ayda 70 oldum. Bunyem henuz alisamadan hamile kaldim. Dert etmiyorum muhtemelen vucudumda kortizonun verdigi odem var. Hizli veririm diye dusunuyorum.

amiiinnn inşallah cnmcm yaa.babacıklar çok şanslı koca bebek görüolar yani :) ben en son gittiğimde günüyle birebirdi.şimdi öne geçince sevndirik oldum.çokda düzgün beslenemedğmden arada vicdan yapıodm.çok şükür ama.doktordan çıktık eşim Allah a inanmayan taş olur dedi.tam bir mucize 6 cm.ccik kalbi gümgüm atıo parmaklrna kadar hersey ayan beyan ortada.elhamdülillah yani.bi de sen o bacakları gör baaakk tam selvi boylum diicksn.sözde 6 cm de ben onu 2 mt gördm yaniupuzuuunn bacaklar elhamdülillah Rabbimize.isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.hiçbişey hissetmeyip içinde kıpraşan bişeyler görmek inanılmaz yani

inşallah canim ben dogum kilolarımı çok zor verdiğim için herkesi kendim gibi düşünüyorum,sağsalim alalım da bebişlerimizi kucağımıza kilolarıda veririz inşallah

ben 2 kilo aldım galiba ama ne bulursam yiyorm hiç faydalı şey yiyemiorm midem den
Ben de sağlıklı bir kaç besini görmek bile istemiyorum. Koku geliyor onlardan. Eskiden çok severek yediğim tam buğday ekmeği mesela... Yıllar sonra beyaz ekmeğe dönüyorum resmen hiç istemeyerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…