- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.421
Canım maşallah kızına sende öğrendin darısı bize inşallah. 1 ay beklemek çok zor gerçekten canım. Sana bişey sormak istiyorum. Bacak arasını gördüm bişey görünmüyordu demişsin. Dümdüzmüydü? Benim doktor yorum yapmak için erken dedi bacak arası kalabalıktı kabarık bişeyler vardı ama net değildi. Sendede kabarcıklar varmıydı. Bebişine allahtan sağlık diliyorum canım hayırla bereketle gelsin kucağına. Kız evlat bereket getirir eve:)
Canim ben toplamda 1 kg aldım. Bunu da ilk zamanlarda almışım, son 4 haftadır kilom aynı :)KIZLAR KİLO ALDINIZ MI? BEN 1 KİLOYA YAKIN ALDIM ŞUANA KADAR
Arkadaşlar sorumu cevabını yaşayan kimsecikler yokmu
Massalah bebise canim korkma bisey olmaz canim usg zaten hep birlikte payladiyoruz hepimiz hamileyiz tatlim.
Kesinlikle haklisin sukretmemiz gereken bi hamilelik yaşıyoruz ama hissetmeyince boşlukta gibi oluyorum inş dediğimiz gibi olur canım artık vucudum hamilelige alışmıştır
Canım maşallah çok güzel besleniyorsun her şey bebişlerimiz için ama ilk aylara göre biraz fazla almışsin sanki,inan o kiloları vermek sonra çok zor oluyorSabah esim zorla ilik suya bal katip iciriyor. Saat 12 gb kahvalti yapiyorum bol domatesli peynirli zeytinli. Ara ogunde mutlaka meyve yiyorum elma ayva erik bunlardan birini. Oglende annem yemek yapip getirmediyse makarna haslayip yiyorum. Bol salata yaninda makarnada yogurtlu. Annem yemek getirdiyse kirmizi etli biseyler yap getir diyorum. Balik ve tavuk yiyemiyorum. Ara ogunde sut ve ceviz. Aksam ya sebze yiyorum yada cacik. Cay,kahve,sosis,cikolata,seker, ekmek turevi tuketmiyorum ama bol tuz tuketiyorum tansiyonum cok dusuyor yoksa.1.5 2 litre hergun su iciyorum. Gunde 1 bardak meyve suyu bir de tatli ihtiyacimi gideriyor. 4.5 kilo almisim.
Benim 32 yillik hayatım da ilk defa kan degerlerim normal çıktı şu gebelik başlangıcında yapılan testlerde. Hayretler içindeyim. Ömrüm kan ilaçları ve iğneleri ile geçti desem yeridir. O yüzden inanamıyorum hala. Tekrar yaptırmak istiyorum ara ara... İnşallah oyledir. Ya da 12. Haftanın dolması bekliyordur herhalde diye düşünüyorum canım.caysizolmaz csnım demekki senın kan degerlerın fln guzel cıktı ondan ilaç takviye gerek duymsmıştır drun ne guzel keske bende içmesemmm
Sabah esim zorla ilik suya bal katip iciriyor. Saat 12 gb kahvalti yapiyorum bol domatesli peynirli zeytinli. Ara ogunde mutlaka meyve yiyorum elma ayva erik bunlardan birini. Oglende annem yemek yapip getirmediyse makarna haslayip yiyorum. Bol salata yaninda makarnada yogurtlu. Annem yemek getirdiyse kirmizi etli biseyler yap getir diyorum. Balik ve tavuk yiyemiyorum. Ara ogunde sut ve ceviz. Aksam ya sebze yiyorum yada cacik. Cay,kahve,sosis,cikolata,seker, ekmek turevi tuketmiyorum ama bol tuz tuketiyorum tansiyonum cok dusuyor yoksa.1.5 2 litre hergun su iciyorum. Gunde 1 bardak meyve suyu bir de tatli ihtiyacimi gideriyor. 4.5 kilo almisim.
ay walla midem bulanmıyor şükkür ilaç aldığımdan dolayı ama vitaminleri içemiyorum
Canim ya ben kis ayinda sigarayi biraktim cigerlerim su topladi astimla birlesince dayadilar kortizonu 59 kilo olan ben 3 4 ayda 70 oldum. Bunyem henuz alisamadan hamile kaldim. Dert etmiyorum muhtemelen vucudumda kortizonun verdigi odem var. Hizli veririm diye dusunuyorum.Canım maşallah çok güzel besleniyorsun her şey bebişlerimiz için ama ilk aylara göre biraz fazla almışsin sanki,inan o kiloları vermek sonra çok zor oluyor
Canım ben takvimi degistirmek istemedim, olurda geri de kalir falan, uzulmiyim o zaman diye. Acaba değiştirsem mi? :)
Biz de +2 gün önden gidiyoruz bende değiştirmedim doğum -2 gün öne geldi
Ay maşallah subhanallah annesi2 gün önde diyince sanki selvi boylu kilosu yerinde fln doğcakmış gibi hissediyor insan dimi daha dün nohut gibiydiler bugün elleri ayakları var da içerde oyun oynuyolar, gerçekten Rabbimin mucizesi.. Bu cumartesi bizde ilk defa babacıkla gitcez kontrole, çok heyecanlıyız biz de 11+2de gittiğimizde 11+4 demişti ve bacaklarının arasında baya net bişey gördük ama doktor işte bu haftalarda pipiyle klitoris benzer birbirine dediği için hala emin değiliz sbh uyanıp böyle neşeli haber gördük çok sevindik, darısı bize inşallah
Canım benim de göğsüm biraz büyüdü içi de biraz sertleşti ama artık ağrı sızı yok, bulantılar da azaldı.. Belirtiler azalıp çoğalıyorlar merak etme sen :)
inşallah canim ben dogum kilolarımı çok zor verdiğim için herkesi kendim gibi düşünüyorum,sağsalim alalım da bebişlerimizi kucağımıza kilolarıda veririz inşallahCanim ya ben kis ayinda sigarayi biraktim cigerlerim su topladi astimla birlesince dayadilar kortizonu 59 kilo olan ben 3 4 ayda 70 oldum. Bunyem henuz alisamadan hamile kaldim. Dert etmiyorum muhtemelen vucudumda kortizonun verdigi odem var. Hizli veririm diye dusunuyorum.
arkadaslar kaçar kilo aldınız acaba
yada kilo aldınız mı ?
Ben 3,5 kilo filan verdim, 1 haftadır filan tartılmadım daha.arkadaslar kaçar kilo aldınız acaba
yada kilo aldınız mı ?
Benim 5 gun one geldi :) Annesinin kuzusu 22 Kasım da doğacak görünüyor ama azcık daha atak yaparsa doğum günlerimiz aynı olacak 15 Kasım :)
geçmiş olsun canım. bende graves hastaydım, ameliyatla komple alındı tiroitler, onun yerine ilaçla hormonu sağlıyoruz :)
Benim annemle babamın doğum günleri aynıydı 25 Şubat :) Gerçekten çok özel oluyor böylesi tesadüfler...Bir taşla iki kuş misali özel gün daha da bir özel olur
Ben de sağlıklı bir kaç besini görmek bile istemiyorum. Koku geliyor onlardan. Eskiden çok severek yediğim tam buğday ekmeği mesela... Yıllar sonra beyaz ekmeğe dönüyorum resmen hiç istemeyerek...ben 2 kilo aldım galibaama ne bulursam yiyorm hiç faydalı şey yiyemiorm midem den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?