bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
inşallah canim ben dogum kilolarımı çok zor verdiğim için herkesi kendim gibi düşünüyorum,sağsalim alalım da bebişlerimizi kucağımıza kilolarıda veririz inşallah
Veririz spora gideriz bebislerle onlar pusette uyurken bizde hop hop ziplariz. Saglikli olsunlar da.

A Antihindistancevizi cnm maşallah ne güzel yiyosn sen öyle ben düşünürken bile içim kalkıo Allah m naapcam ben bilmiorm inşallah biran önce geçer dün doktora sordum sabahları arı sütü içmeye çalışcam bi bakalm inşallah şifa olur o da.içeblrsn dedi doktorum.kızlar düşünürsenz aklınzda olsn doktorunza danışın derim

İnş bu gün hastane süslerine falan baktım yapacıkalrım hayal ettim çok eğlenceli birazdaha büyüsün bir eminönü yapcam bebişim için

kısslar ben bugün eşime bikaç şey sipariş ettim.sizde kullanıo msnz merak ettim.
göğüs uçlarım bu ara acayip kaşınıo lansinoh aldırdm onun için.kuru bölgelere de kullanılıomş ayak topuğu parmaklr vs.doğum sonrası içinde çok tavsiye edilio.
bio oil çatlaklr için istedim.genetik faktörler olsa da kedi tırmalamalrnda da işe yarıomş ondan onu da alayım dedm.
bepanten aldım bi de.daha önce hiç kullanmadm.kullanan var mı aranzda.
tiroitten dolayı da cildim kuruo.lansinoh u da özellikle ondan istedm

Insallah canım, benim de sonradan fikrm degsti.

Canim aslinda cok cok yemiyorum. Ekmek hic yemiyorum zaten 2. Tabagi da asla yemiyorum. Ama meyveyi doyana kadar yiyorum. Midem yaniyor benim cok soguk yemek istiyorum ama faranjit malesef engel meyveyle midemin yanmasini gecirmeye calisiyorum.

Canim folbiol bittimi saglik ocagi decavit ucretsiz veriyor bilgin olsun ikili teste sor canim doktoruna mutlaka yazar canim vitaminsiz olmaz evet doktorum folbiolu biraktirdi decavite baslatti ikiz diye erken baslatmis olabilir bana canim 8 haftada baslatti bana canim birde bnm demir eksikligim var dusuk cikti erken basladim ama ara ara iciyorum icmedigim gun cekirdekli kuru uzum yoyirum bir avuc dogal daha iyi canim caysizolmaz

Çok güzel yaa okurken duygulandım resmen çok güzel bir an yakalamışsınız.Bir kızçe daha geliyor kızçeler çoğalıyorrrr

Daha dunyaya gelmeden karnimizda ki bebekler ne kadar degerli degil mi? Ben inanin ki bebegim icin canimi verebilirim simdiden oylesine cok seviyorum oylesine alistim ki ona 3 ayda. Evimin karsinda ki camiden bir sehit narsi kalkacak bugun. 1 ay sonra dugunu varmis ama simdi polisler sehidimizin narsi icin hazirlik yapiyor. Allah im annesine ailesine peygamber sabri versin. Daha 20 yasinda bizim icin canini verdi ne buyuk bir fedakarlik ne buyuk bir asktir vatanina. Allah im anne kuzularini askerlerimizi polislerimizi korusun. Bebeklerimiz icin dua ederken askerlerimize ve polislerimize de dua etmeliyiz.

Kızlar dün ikili test yaptırdım. Ense kalınlığı 1.9 mm çıktı. 3 üstü olunca down sendromlu olma riski oluyor diye duydum tabi kan tahlili ve annenin yaşı ile beraber değerlendiriliyor değil mi ?? 10 gün sonra çıkacak sonuç dediler kötü bir şey çıkacak diye korkuyorum ilk önce ikili test yaptırmak istemiyordum hatta Benim gibi evhamlı olan var mı??

Masallah dıyelım o zmn

Kızlar bir şey daha soracağım. Bu altta çıkan hamilelik takviminde neden benim 1 hafta önde görünüyor. Şu an 12 haftalık ama 13 haftalık yazıyor benim tarihim mi yanlış ayarlı acaba ama 16 kasım...

Ohh ohh yarasın masallah kuzum keske bnde yıyebılsem artık taaa offf iştahsızım ustune bıde bulantılar senın yok galıba

Canım 12+1 e geçtiğinde takvim otomatikman 13 diyor küsürat göstermediği için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…