- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.441
Veririz spora gideriz bebislerle onlar pusette uyurken bizde hop hop ziplariz. Saglikli olsunlar da.inşallah canim ben dogum kilolarımı çok zor verdiğim için herkesi kendim gibi düşünüyorum,sağsalim alalım da bebişlerimizi kucağımıza kilolarıda veririz inşallah
bende vitamne bugün başlııcm inşallah.sabahlrı bi mide ağrım için aç karnına içiyrm.bir de tiroit ilacımı içiorm.ikiside aç karnına olunca bekliyrm.sabahları aç karnına hareket edersem bi bulantım oluodu.inşallah artık hiç olmaz.mide ilacı da çok iyi geldi elhamdülillah.normalde yediğim anında dokunuodu yatak döşek seriliodm resmen.şimdi daha da iyiym.yavaş yavaş normale döncez inşallah
Inşallah canim daha da var 5te zaman gecmiyo sanki☺Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
Insallah canım, benim de sonradan fikrm degsti.canim zaten gyno ferro sanol ve onun muadili ilaclar gece yatarken alinmasi daha iyi olur cunku o ilaci ictikten sonra en az 1 saat cay peyni vs yememek gerekiyor icindeki butun gerekli maddeleri alip goturruyor vucuda bir faydasi kalmiyor.gece yatmadan bi kac saat oncesi yemek yemis oluyoruz ve mide cok tok olmadigi icin gece alinip yatilmasi daha faydali.
Insallah guzel sonuclar alirsin canim.ben 2 cocugumda yaptirdim 3.de yaptrmayacgimi soyledim doktora.
Canim aslinda cok cok yemiyorum. Ekmek hic yemiyorum zaten 2. Tabagi da asla yemiyorum. Ama meyveyi doyana kadar yiyorum. Midem yaniyor benim cok soguk yemek istiyorum ama faranjit malesef engel meyveyle midemin yanmasini gecirmeye calisiyorum.A Antihindistancevizi cnm maşallah ne güzel yiyosn sen öyleben düşünürken bile içim kalkıo Allah m naapcam ben bilmiorm inşallah biran önce geçer dün doktora sordum sabahları arı sütü içmeye çalışcam bi bakalm inşallah şifa olur o da.içeblrsn dedi doktorum.kızlar düşünürsenz aklınzda olsn doktorunza danışın derim
Çok güzel yaa okurken duygulandımKisslaaarrr
Biz bebisimizle buluştuk görüştük.İlk defa eşimde geldi.vee koccamann olmuş halini gördü elhamdülillah.ayy ben şok oldum.doktor ultrasonu koydu kocaman.Sonra dedim hareket mi edio Evet desi doktor.Sanki dans edio görseniz haydi eller havaya diyodu elleri hep havada salliodu.hıçkırık tutmuş gibi göbek atıodu.ben o halleri görünce dayanamdm güldüm ağlayasım geldi.doktor Dur bu anları yakalamam lazım dedi.Bazen saatlerce ugrasiorz bu pozisyonları yakalamak için dedi.baya detaylı inceledi ense kalınlığı burnunu ölçtü falan.ikili test ben istemiyrm dedim ama eşim yaptiralm illa dedi.ondan kan da verdik.içimde bi korku vardı Allah korusun ikilinn sonucu ters gelmesin Die ama şuan çok rahatm.Güzel sonuçlar alcm gibi hissediorm İnşallah.bebisi öyle gördükten sonra herhalde.Bu arada sata göre 2 gün ileri görünüo suan.6.04 cm olmuşuz
Bu arada cinsiyet için baktı baktı.Kız gibi dedi.ben sonradn cinsiyetine Kız dedinz dimi dedim Hayır gibi dedim Kız demedim dedi ama bacaklrnin baya açık ultrasonunu çekti görünürdü gibi gelio.3 boyutluda da baktik.yine başını ellerinn arasına almış şaşkın.doktora dedim yani inanamiyrm.şoktayım nasıl hareketli ama ben bişey hissetmiyrm.aynen dedi çok farklı bişey dedi.18.haftaya kadar hissetmezsn tekmelerini dedi.1 ay sonraya randevu verdi.teee 8 haziran.Nasıl dayancz Biz bilmiorm.orgulere başlayalım en iyisi
Diger randevuna gore yaparsin ayni devam ederse degistir canim :)Canım ben takvimi degistirmek istemedim, olurda geri de kalir falan, uzulmiyim o zaman diye. Acaba değiştirsem mi? :)
hesap bilgileri duzenleye gir asagida takvim var orda su sekilde yazman gerekiyor 22-11-2016 seklinde sonra kaydete tikla canim
Canım nasıl beslenıyorsun anlatırsan sevınırım benim iştahım hiç yokta
Masallah dıyelım o zmnBenim 32 yillik hayatım da ilk defa kan degerlerim normal çıktı şu gebelik başlangıcında yapılan testlerde. Hayretler içindeyim. Ömrüm kan ilaçları ve iğneleri ile geçti desem yeridir. O yüzden inanamıyorum hala. Tekrar yaptırmak istiyorum ara ara... İnşallah oyledir. Ya da 12. Haftanın dolması bekliyordur herhalde diye düşünüyorum canım.
Ohh ohh yarasın masallah kuzum keske bnde yıyebılsem artık taaa offf iştahsızım ustune bıde bulantılarSabah esim zorla ilik suya bal katip iciriyor. Saat 12 gb kahvalti yapiyorum bol domatesli peynirli zeytinli. Ara ogunde mutlaka meyve yiyorum elma ayva erik bunlardan birini. Oglende annem yemek yapip getirmediyse makarna haslayip yiyorum. Bol salata yaninda makarnada yogurtlu. Annem yemek getirdiyse kirmizi etli biseyler yap getir diyorum. Balik ve tavuk yiyemiyorum. Ara ogunde sut ve ceviz. Aksam ya sebze yiyorum yada cacik. Cay,kahve,sosis,cikolata,seker, ekmek turevi tuketmiyorum ama bol tuz tuketiyorum tansiyonum cok dusuyor yoksa.1.5 2 litre hergun su iciyorum. Gunde 1 bardak meyve suyu bir de tatli ihtiyacimi gideriyor. 4.5 kilo almisim.
Kızlar bir şey daha soracağım. Bu altta çıkan hamilelik takviminde neden benim 1 hafta önde görünüyor. Şu an 12 haftalık ama 13 haftalık yazıyor benim tarihim mi yanlış ayarlı acaba ama 16 kasım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?