- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.461
anladım cnm sağolCanım 12+1 e geçtiğinde takvim otomatikman 13 diyor küsürat göstermediği için..
Kızlar dün ikili test yaptırdım. Ense kalınlığı 1.9 mm çıktı. 3 üstü olunca down sendromlu olma riski oluyor diye duydum tabi kan tahlili ve annenin yaşı ile beraber değerlendiriliyor değil mi ?? 10 gün sonra çıkacak sonuç dediler kötü bir şey çıkacak diye korkuyorum ilk önce ikili test yaptırmak istemiyordum hattaBenim gibi evhamlı olan var mı??
Canim aslinda cok cok yemiyorum. Ekmek hic yemiyorum zaten 2. Tabagi da asla yemiyorum. Ama meyveyi doyana kadar yiyorum. Midem yaniyor benim cok soguk yemek istiyorum ama faranjit malesef engel meyveyle midemin yanmasini gecirmeye calisiyorum.
Çok güzel yaa okurken duygulandımresmen çok güzel bir an yakalamışsınız.Bir kızçe daha geliyor kızçeler çoğalıyorrrr
Mesala soyle yaziyor dikkat edersen 13 hafta icinde yani 12 +3 se 13 haftanin icindesin tatlimKızlar bir şey daha soracağım. Bu altta çıkan hamilelik takviminde neden benim 1 hafta önde görünüyor. Şu an 12 haftalık ama 13 haftalık yazıyor benim tarihim mi yanlış ayarlı acaba ama 16 kasım...
Ben 3 kilo aldım ve hızla ilerliyorum :) Doktorun ben tartidayken bu haftalarda mide bulantiniz azalır iştahıniz artar derdim ama sizin masallahiniz var dedi :)) normalde hamileler bu haftalarda kilo bile verirmis istifradan ...arkadaslar kaçar kilo aldınız acaba
yada kilo aldınız mı ?
Aynen bn de 2 kilo aldm göbeğim de çok çıktı gören arkadslar hemen çok kilo almssn diyor zaten 74le kalms tm az yemem lazm ama hamur isi fln çok canm çekiyor maalesef.3 tane de miyom var onlar da toplamda 12 cm fln onlar da göbeğimi şişiriyor sanirimBen 3 kilo aldım ve hızla ilerliyorum :) Doktorun ben tartidayken bu haftalarda mide bulantiniz azalır iştahıniz artar derdim ama sizin masallahiniz var dedi :)) normalde hamileler bu haftalarda kilo bile verirmis istifradan ...
bende 63 ile hamile kaldım ama en kilolu halim ile yani... şimdi göbeğim daha bi çıktı yayvan gibi kız mı acaba diyorum. top gibi gitmiyor.. cnm hep börek istiyorAynen bn de 2 kilo aldm göbeğim de çok çıktı gören arkadslar hemen çok kilo almssn diyor zaten 74le kalms tm az yemem lazm ama hamur isi fln çok canm çekiyor maalesef.3 tane de miyom var onlar da toplamda 12 cm fln onlar da göbeğimi şişiriyor sanirim
Ya borek demisken onumuzdeki hafta misafir gelcek hem pazartesi hem carsamba ne boregi yapsam karar veremedimbende 63 ile hamile kaldım ama en kilolu halim ile yani... şimdi göbeğim daha bi çıktı yayvan gibi kız mı acaba diyorum. top gibi gitmiyor.. cnm hep börek istiyor
Ne kadar az kilo o kadar iyiben daha hic kilo almadım.Galiba birden alacam
Ilk bebekmi canim daha yayvan oldugu anlasilmazki 20 haftalarda sekli semali belli olur canim daha minnaklar annesibende 63 ile hamile kaldım ama en kilolu halim ile yani... şimdi göbeğim daha bi çıktı yayvan gibi kız mı acaba diyorum. top gibi gitmiyor.. cnm hep börek istiyor
cnm sana yaptığım anne böreğimin tarifini vereyim. biz severek yeriz annem hep yapardı. ıspanak, soğan, maydonoz doğra içine lor peynir koy. biraz tuz ( Peynir tuzlu ise koyma) sonra toz kırmızı biber koy zeytin yağ dök yarım çay barrdağı kadar ve karıştır. içinin tarifi bu. sonra yufka aralarına sürmek için sos hazırla. yoğurt, yağ, yumurta koy karıştır. sonra 5 tane yufka lazım tabi.. tepsinin dibine yağlı kağıt koy. yufkayı ser sonra sostan sür fırça ile.. sonra sos sürdükten sonra iç i serp yufkaya sonra içi serptikten sonra tekrar yufka ser sonra yufkaya tekrar sos sür sonra tekrar iç serp.. sonra tekrar yufka tekrar sos tekrar iç yaparak 5 yufkayı kullan son üstüne gelince sostan dök üzerine yine fırça ile sür yani sonra yumurta sarısı sür dilimlere ayır dilimler üzerine susam ve çörek otu serp sonra 180 derece fırına ver üzeri kızarana kadar kalsın. pişince ılıyınca servis yap. çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruzYa borek demisken onumuzdeki hafta misafir gelcek hem pazartesi hem carsamba ne boregi yapsam karar veremedimfikri olan varmi.doyurucu olsun diye borek yapayim dedim
Cok tesekkur ederim canim.maydonoz koymazdim ben hic bi de bole denemelicnm sana yaptığım anne böreğimin tarifini vereyim. biz severek yeriz annem hep yapardı. ıspanak, soğan, maydonoz doğra içine lor peynir koy. biraz tuz ( Peynir tuzlu ise koyma) sonra toz kırmızı biber koy zeytin yağ dök yarım çay barrdağı kadar ve karıştır. içinin tarifi bu. sonra yufka aralarına sürmek için sos hazırla. yoğurt, yağ, yumurta koy karıştır. sonra 5 tane yufka lazım tabi.. tepsinin dibine yağlı kağıt koy. yufkayı ser sonra sostan sür fırça ile.. sonra sos sürdükten sonra iç i serp yufkaya sonra içi serptikten sonra tekrar yufka ser sonra yufkaya tekrar sos sür sonra tekrar iç serp.. sonra tekrar yufka tekrar sos tekrar iç yaparak 5 yufkayı kullan son üstüne gelince sostan dök üzerine yine fırça ile sür yani sonra yumurta sarısı sür dilimlere ayır dilimler üzerine susam ve çörek otu serp sonra 180 derece fırına ver üzeri kızarana kadar kalsın. pişince ılıyınca servis yap. çok güzel oluyor biz çok severek yiyoruz
Bu tarifte maydonoz çok önemli bi detay değil koymasanız da olur ama ben koyuyorum. Ama ıspanak ve soğan ve zeytin yağ lezzet veriyor böreğeCok tesekkur ederim canim.maydonoz koymazdim ben hic bi de bole denemeli
Ahaha aynen bnm canm da poğaça börek istiyor.midem çok az bulandı iştahım aynı yani.bende 63 ile hamile kaldım ama en kilolu halim ile yani... şimdi göbeğim daha bi çıktı yayvan gibi kız mı acaba diyorum. top gibi gitmiyor.. cnm hep börek istiyor
Canim bzm yöresel bi börek var.hamur mayaliyorsun. Ici icin de kıyma ceviz pulbiber karabiber bi de yenibahar dokup kavuruyorsun.lezzeti ve kokuyu veren yenibahar.poğaça gbi yuvarlak yapiyorm bn.çok lezzetli oluyor.Cok tesekkur ederim canim.maydonoz koymazdim ben hic bi de bole denemeli
degisik bir tarifmis yenibahar kullanma adetim yoktur deniycem tarifini sagol canim.kiymanin girdigi borek pogaca super olur zaten.Canim bzm yöresel bi börek var.hamur mayaliyorsun. Ici icin de kıyma ceviz pulbiber karabiber bi de yenibahar dokup kavuruyorsun.lezzeti ve kokuyu veren yenibahar.poğaça gbi yuvarlak yapiyorm bn.çok lezzetli oluyor.
selam kızlar,
anti rubella IgM negatif 0,36 - referans: 0-1,2
anti rubella IgG pozitif 147,20 - referans : 0-4.99
anti CMV IgG pozitif 98,90 - referans : 0-5,99
çıkmış. internette baktığıma göre korkulacak bir şey yok diyor, igg nın yuksek olması geçmişte geçirdiğimi ifade edermiş. Kendı doktoruma ulaşamadım. Kurumdaki aile hekimine sordum. O da geçmişte geçirmişsin ama risk var mı bilemem dedi. Çok yüksek çıkmış, hamileliğin bunun yükselmesinde etkisi olur mu bilmıyorum. kendi doktoruna danış hemen dedi. Telaş yapmak istemıyorum ama siz bu testleri yaptırdınız mı sonuçlarınız nasıl çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?