- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.481
Canım bende okudum o yorumu hatta onun eski yazılarını okudum usg baktım paralel nub çok belli ama erkekmiş nasıl sevindim anlatamam inşallah banada erkek der doktor artık sabırsızlanıyorum randevu günü gelsin artıkMy moonlight nup teorisinde kasim annesine kiz demisler erkek oldugunu ogrenmis 13+2 bugun @breakfast diye bayana kiz yorumu yapilmis bence tahmin yurutuyorlar tatlim seninde pasan gelicek saglikla insallah kiz yorumu hep erkek'le sonuclandi
amin canım inşallah bakalım olmazsa öyle yapıcazBir kız dahagözün aydın canım bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah dahiliye ihtiyaç olsa verirdi ama içine sinmedi ise bir de endokrine git
yaptın canım daha minicikken kız demiştin sonra biraz büyüdü yine kız dedinCanim bu yil kiz yili galiba rabbim saglikla nasip etsin kizini insallah canim usg paylasirsan bizde merakimizi giderik canimcim ben sende tahminde bulundummu canim rabbim sizi korusun canim bn ths 0.48 cikti bana bir sorun yok dendi demekki yok canim ama 0.35 alti iyi degil diye biliyorum saglikla kal
aminn canım cümlemizinkinecanimmm çok sevindim Allah im hayirli ömürler nasip etsin hepimizin yavrularina senin yavrunada
bende 74le kaldım ama kusmaktan kilo almadım sanırım sabah tardıldım 75ti başlarda dikkat etmek lazımmış ilk üç ay ne kadar az kilo alırsanız o kadar azla kapatırsınız. Bu aylardan sonra bebek alıyormuş kiloyuAynen bn de 2 kilo aldm göbeğim de çok çıktı gören arkadslar hemen çok kilo almssn diyor zaten 74le kalms tm az yemem lazm ama hamur isi fln çok canm çekiyor maalesef.3 tane de miyom var onlar da toplamda 12 cm fln onlar da göbeğimi şişiriyor sanirim
ben öğrendim canım kızım olucak allah izin verirse sağlıkla bebişini kucağına al inşallahmerhaba kasım anneleri.aranıza yeni katılıyorum. bu benim ikinci gebeliğim.3 yaşında bir kızım var. cinsiyetlerini öğrenenler varmı bebişlerinin. bu vakitlerde görülüyormu artık.
canım benimde folikasidi bıraktırdı iyi beslenmişsn byle devam edersen vitamin vermicem bi daha ki ay konrol ederim dedi..bide beslenme listesi yaptı bana bildiğin diyet listesi gbi saatli düzenli uyabilirsem gelecek ay da vermez büyük ihtimalleBenim 32 yillik hayatım da ilk defa kan degerlerim normal çıktı şu gebelik başlangıcında yapılan testlerde. Hayretler içindeyim. Ömrüm kan ilaçları ve iğneleri ile geçti desem yeridir. O yüzden inanamıyorum hala. Tekrar yaptırmak istiyorum ara ara... İnşallah oyledir. Ya da 12. Haftanın dolması bekliyordur herhalde diye düşünüyorum canım.
Hosgeldin topigimze.merhaba kasım anneleri.aranıza yeni katılıyorum. bu benim ikinci gebeliğim.3 yaşında bir kızım var. cinsiyetlerini öğrenenler varmı bebişlerinin. bu vakitlerde görülüyormu artık.
Aynen bn de 2 kilo aldm göbeğim de çok çıktı gören arkadslar hemen çok kilo almssn diyor zaten 74le kalms tm az yemem lazm ama hamur isi fln çok canm çekiyor maalesef.3 tane de miyom var onlar da toplamda 12 cm fln onlar da göbeğimi şişiriyor sanirim
Geldim kuşumsinemnur aloooooo huuuu bizi unuttunmu? Detaylı yapılacaktı merak ettim paşa nasıl? Detaylı kaç dk sürdü merak ediyorum para ödediniz mi extra? Nasıl geçti anlatsana.
Mevhibe iki bebeğinin de ayrı ayri ikili tarama sonuçlarından beta hcg mom değeri (ya da indirgenmiş değer diye yazar) papp-a mom değerini yazarsan cinsiyet tahmini yapabiliriz. Yabancı siteden öğrendim riskli ikili tarama testleri dışında tahminler çok fazla tutuyor canım.Cift yumurta canim ayri ayri beta hcg canim ikisininde bthcg 60 cikti rabbim sesini duysun tatlim insallah kizcelerim fistiklarim nasip etsin rabbim :) @Antihindistancevizi
MassalahGeldim kuşumCanım sabah 9 daydı randevumuz, 30 dk sürdü ayrıntılımız, çok şükür sağlıklı paşamız, kalbi, beyni, midesi, elleri parmakları, bacakları, ayakları her şeyi çok güzel dedi, tek böbrek kanalıyla ilgili patalojik olmayan önemsiz bir genişleme var ama biz takiplerde bakalım durumuna dedi, erkek bebeklerde olurmuş zaten, sonra kendiliğinden geçermiş, inşallah yavruşumun da düzelecektir, babamızda da aynı durum var, sol böbrek kanalı normale göre geniş, oğluşum da babaya çekti anlaşılan, huyu da çeker inşallah. herhangi bir ek ücret ödemedik, rutin 75 tl muayene-kontrol ücreti ödedik, 3 boyutlu usg 6. ayda yüzü tam olarak belirgin hal aldığında oluyormuş, zannedersem ona da ek ücret yok, sen 350 tl diye nereden duymuştun.
Papp-a 4.24 digeri 4.24 mom 0.61 duzeltilmis 1.08 digeri mom 0.67 duzeltilmis 0.87 fb-hcg 60Mevhibe iki bebeğinin de ayrı ayri ikili tarama sonuçlarından beta hcg mom değeri (ya da indirgenmiş değer diye yazar) papp-a mom değerini yazarsan cinsiyet tahmini yapabiliriz. Yabancı siteden öğrendim riskli ikili tarama testleri dışında tahminler çok fazla tutuyor canım.
Emin misin tatlım? Bu beta hcg mom mu yoksa papp-a mom mu,?Mom 4.85 galiba
Canım arkadaşım da bu ay detaylı olcak hastaneyi aramış detaylı 350 demişler ordan duydum. Belki telefondaki detaylıyı yanlış anlamıştır. Bilemiyorum. Çok sevindim paşanın sağlıklı olmasına:) maşallah sizeGeldim kuşumCanım sabah 9 daydı randevumuz, 30 dk sürdü ayrıntılımız, çok şükür sağlıklı paşamız, kalbi, beyni, midesi, elleri parmakları, bacakları, ayakları her şeyi çok güzel dedi, tek böbrek kanalıyla ilgili patalojik olmayan önemsiz bir genişleme var ama biz takiplerde bakalım durumuna dedi, erkek bebeklerde olurmuş zaten, sonra kendiliğinden geçermiş, inşallah yavruşumun da düzelecektir, babamızda da aynı durum var, sol böbrek kanalı normale göre geniş, oğluşum da babaya çekti anlaşılan, huyu da çeker inşallah. herhangi bir ek ücret ödemedik, rutin 75 tl muayene-kontrol ücreti ödedik, 3 boyutlu usg 6. ayda yüzü tam olarak belirgin hal aldığında oluyormuş, zannedersem ona da ek ücret yok, sen 350 tl diye nereden duymuştun.
Papp-a 4.24 digeri 4.24 mom 0.61 duzeltilmis 1.08 digeri mom 0.67 duzeltilmis 0.87 fb-hcg 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?