bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bende okudum o yorumu hatta onun eski yazılarını okudum usg baktım paralel nub çok belli ama erkekmiş nasıl sevindim anlatamam inşallah banada erkek der doktor artık sabırsızlanıyorum randevu günü gelsin artık

yaptın canım daha minicikken kız demiştin sonra biraz büyüdü yine kız dedin yeni usg fotosu ölçümler yapıdığı için duruşu falan düzgün diil telde netleştirebilirsem atiim

bende 74le kaldım ama kusmaktan kilo almadım sanırım sabah tardıldım 75ti başlarda dikkat etmek lazımmış ilk üç ay ne kadar az kilo alırsanız o kadar azla kapatırsınız. Bu aylardan sonra bebek alıyormuş kiloyu

merhaba kasım anneleri.aranıza yeni katılıyorum. bu benim ikinci gebeliğim.3 yaşında bir kızım var. cinsiyetlerini öğrenenler varmı bebişlerinin. bu vakitlerde görülüyormu artık.

merhaba kasım anneleri.aranıza yeni katılıyorum. bu benim ikinci gebeliğim.3 yaşında bir kızım var. cinsiyetlerini öğrenenler varmı bebişlerinin. bu vakitlerde görülüyormu artık.
ben öğrendim canım kızım olucak allah izin verirse sağlıkla bebişini kucağına al inşallah

canım benimde folikasidi bıraktırdı iyi beslenmişsn byle devam edersen vitamin vermicem bi daha ki ay konrol ederim dedi..bide beslenme listesi yaptı bana bildiğin diyet listesi gbi saatli düzenli uyabilirsem gelecek ay da vermez büyük ihtimalle

hatta listeyi sizinle paylaşıyım tam tamına uayıyorum ama uymaya çalışıyorum..sabah 8 gbi en az bir yumurtalı kahvaltı ama kızartmalı falan diil sade domates salatalık peynir zeytin..saat 10-11 gbi kuryemiş ve kuru meyveler ondan en az iki saat sonra öyle yemeği..saat 2 gbi bi kase yoğurt yada iyi yıkanmış salata.saat 4 gbi 2 çeşit meyve ve akşam yemeği akşam ve öğle yemekleri haftada 3 gün et,1gün balık ve en az 1 gün bakliyat(özellikle yeşil mercimek)...ayrıcaaaaaa günde yarım lt süt..kızartma yok hamur işi yok tatlı yok çkolata yok xcok canım isterse az azmış

Bende 73 74 le hamile kaldim 3 kilo aldim :) gorenler basenlerin buyumus belin dolmus diolar. Zaten normalde de basenlerim ve kalcam buyuktu daha da buyumusler :) ay doguma kadar kac olcaz acaba. Yediklerime de dikkat etmiorum cnm hep biseyler istio napcam bilmiyorum

sinemnur aloooooo huuuu bizi unuttunmu? Detaylı yapılacaktı merak ettim paşa nasıl? Detaylı kaç dk sürdü merak ediyorum para ödediniz mi extra? Nasıl geçti anlatsana.
Geldim kuşum Canım sabah 9 daydı randevumuz, 30 dk sürdü ayrıntılımız, çok şükür sağlıklı paşamız, kalbi, beyni, midesi, elleri parmakları, bacakları, ayakları her şeyi çok güzel dedi, tek böbrek kanalıyla ilgili patalojik olmayan önemsiz bir genişleme var ama biz takiplerde bakalım durumuna dedi, erkek bebeklerde olurmuş zaten, sonra kendiliğinden geçermiş, inşallah yavruşumun da düzelecektir, babamızda da aynı durum var, sol böbrek kanalı normale göre geniş, oğluşum da babaya çekti anlaşılan, huyu da çeker inşallah. herhangi bir ek ücret ödemedik, rutin 75 tl muayene-kontrol ücreti ödedik, 3 boyutlu usg 6. ayda yüzü tam olarak belirgin hal aldığında oluyormuş, zannedersem ona da ek ücret yok, sen 350 tl diye nereden duymuştun.

Cift yumurta canim ayri ayri beta hcg canim ikisininde bthcg 60 cikti rabbim sesini duysun tatlim insallah kizcelerim fistiklarim nasip etsin rabbim :) @Antihindistancevizi
Mevhibe iki bebeğinin de ayrı ayri ikili tarama sonuçlarından beta hcg mom değeri (ya da indirgenmiş değer diye yazar) papp-a mom değerini yazarsan cinsiyet tahmini yapabiliriz. Yabancı siteden öğrendim riskli ikili tarama testleri dışında tahminler çok fazla tutuyor canım.

Massalah pasaya rabbim saglikla nasip etsin canim usg varmi canim merak ettim pasani canim saglikla kalin canim

Papp-a 4.24 digeri 4.24 mom 0.61 duzeltilmis 1.08 digeri mom 0.67 duzeltilmis 0.87 fb-hcg 60

Can
Canım arkadaşım da bu ay detaylı olcak hastaneyi aramış detaylı 350 demişler ordan duydum. Belki telefondaki detaylıyı yanlış anlamıştır. Bilemiyorum. Çok sevindim paşanın sağlıklı olmasına:) maşallah size
kocaman oğlan gibi görünüyordur artık. Çoğu gitti azı kaldı hamileliğin hazırlıklar başlamıştır. En eğlenceli güzel zamanları yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini tatlım

Kızlar konu kilo olunca kafayı yiyorum şiştim iyice üstelik eşofmanlarım dışında bişeyim olmuyor oğlumun gösterisi var haftasonu oradan yemeğe gidilecek gidip üstüme başıma bişeler alayım dedim öğlenden beri geziyorum hamiş kıyafetleri garip duruyor sanki anne kıyafeti giymişsin normal büyük beden elbise bakıyorum bu sefer göbek bir çıkıyo hamile değilde göbekliymişim gibi görünüyor hiç birşey alamadan döndüm bunalımlardayım kızlar nereden aldını kıtafetlerinizi hamiş pantolonları LCW baktım çok kötü durdu yardııııııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…