- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.501
Sanmiyorum canim bu degerlerle alakasi yok bence tatlimMevhibe iki bebeğinin de ayrı ayri ikili tarama sonuçlarından beta hcg mom değeri (ya da indirgenmiş değer diye yazar) papp-a mom değerini yazarsan cinsiyet tahmini yapabiliriz. Yabancı siteden öğrendim riskli ikili tarama testleri dışında tahminler çok fazla tutuyor canım.
Can
Canım arkadaşım da bu ay detaylı olcak hastaneyi aramış detaylı 350 demişler ordan duydum. Belki telefondaki detaylıyı yanlış anlamıştır. Bilemiyorum. Çok sevindim paşanın sağlıklı olmasına:) maşallah size
kocaman oğlan gibi görünüyordur artık. Çoğu gitti azı kaldı hamileliğin hazırlıklar başlamıştır. En eğlenceli güzel zamanları yaşıyorsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini tatlım
ben esenler medipole gidiyorum detaylı 120 TLBazı doktorlar ayrıntılı usg yi kendileri yapmıyorlar perinatolog ya da radyoloji doktorlarına gönderiyorlar onlar daha uzman diye ve ortalama fiyatlar 350den başlıyor. Ama bazı doktorlar kendileri yaptıkları için sadece muayene ücreti alınıyor
Canım bende yazsam yorumlarmısın?Mevhibe iki bebeğinin de ayrı ayri ikili tarama sonuçlarından beta hcg mom değeri (ya da indirgenmiş değer diye yazar) papp-a mom değerini yazarsan cinsiyet tahmini yapabiliriz. Yabancı siteden öğrendim riskli ikili tarama testleri dışında tahminler çok fazla tutuyor canım.
İkiz bebeklerde tahmin yapmak cidden güç. Ama şayet teori doğru ise bir bebeğinin kız olma ihtimali çok yüksek ama diğeri sınırda kalmış yani erkek veya kız demek zor canım. Yalnı ikizlerle yanılma oranı yüksek olabilir. Ense kalınlıkları kaç mm? Nt diye yazarpikolata78 duzeltim sonuca baktim
Kızlar konu kilo olunca kafayı yiyorumşiştim iyice üstelik eşofmanlarım dışında bişeyim olmuyor oğlumun gösterisi var haftasonu oradan yemeğe gidilecek gidip üstüme başıma bişeler alayım dedim öğlenden beri geziyorum hamiş kıyafetleri garip duruyor sanki anne kıyafeti giymişsin normal büyük beden elbise bakıyorum bu sefer göbek bir çıkıyo hamile değilde göbekliymişim gibi görünüyor hiç birşey alamadan döndüm bunalımlardayım kızlar nereden aldını kıtafetlerinizi hamiş pantolonları LCW baktım çok kötü durdu yardııııııımmmmm
Tabi ki yaz tatlim?Canım bende yazsam yorumlarmısın?
Aynen bn de 2 kilo aldm göbeğim de çok çıktı gören arkadslar hemen çok kilo almssn diyor zaten 74le kalms tm az yemem lazm ama hamur isi fln çok canm çekiyor maalesef.3 tane de miyom var onlar da toplamda 12 cm fln onlar da göbeğimi şişiriyor sanirim
ben esenler medipole gidiyorum detaylı 120 TL
Fb_hcg 49.6 düzeltilmiş mom 1.17Tabi ki yaz tatlim?
Papp-a 4.24 digeri 4.24 mom 0.61 duzeltilmis 1.08 digeri mom 0.67 duzeltilmis 0.87 fb-hcg 60
ben çok fazla memnunum hem hastaneden hem doktorum fatma hanımdanMedipol mega 350 sanırsam ya daha sormadım. Ama göztepe de bir doktor okumuştum önceden zamanı gelince onun fiyatını öğreneceğim. esenlerde aklımda olsun iyi diyorlar.
Tatli ihtiyacini zaten kuru meyveden alirsin. Pekmez ve bal yok bu listede ??hatta listeyi sizinle paylaşıyım tam tamına uayıyorum ama uymaya çalışıyorum..sabah 8 gbi en az bir yumurtalı kahvaltı ama kızartmalı falan diil sade domates salatalık peynir zeytin..saat 10-11 gbi kuryemiş ve kuru meyveler ondan en az iki saat sonra öyle yemeği..saat 2 gbi bi kase yoğurt yada iyi yıkanmış salata.saat 4 gbi 2 çeşit meyve ve akşam yemeğiakşam ve öğle yemekleri haftada 3 gün et,1gün balık ve en az 1 gün bakliyat(özellikle yeşil mercimek)...ayrıcaaaaaa günde yarım lt süt..kızartma yok hamur işi yok tatlı yok çkolata yok xcok canım isterse az azmış
Yalniz biri kucuk 11+5 digeri 12+1 di yapildiginda sonuclarim ense biri 0.9 digeri 1mm canimİkiz bebeklerde tahmin yapmak cidden güç. Ama şayet teori doğru ise bir bebeğinin kız olma ihtimali çok yüksek ama diğeri sınırda kalmış yani erkek veya kız demek zor canım. Yalnı ikizlerle yanılma oranı yüksek olabilir. Ense kalınlıkları kaç mm? Nt diye yazar
ben çok fazla memnunum hem hastaneden hem doktorum fatma hanımdan
Bende ayniyim canım su istiyor ama içince midem bulanıyor icemiyorum o yüzden bi çözüm de bulamadım arada serumla takviye yapıyorum sıvı kaybı olmasın diye
Papp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.Fb_hcg 49.6 düzeltilmiş mom 1.17
Papp_A 1.7 düzeltilmiş mom 0.89
Ne 1.20 mom 0.86
Bunlar neye göre bakılıyor merak ettim canım
Lcw bende hic begenemedim h&m e bakicam karnim buyuyunce. Ben gecen hafta bir beden buyuk pantolon aldim colins ve ltb den. Tshortlerimi lcwden aldim supermen olan tshortune bayildim zaten ondan neden 2 tane almadim diy kizdim kendime.Kızlar konu kilo olunca kafayı yiyorumşiştim iyice üstelik eşofmanlarım dışında bişeyim olmuyor oğlumun gösterisi var haftasonu oradan yemeğe gidilecek gidip üstüme başıma bişeler alayım dedim öğlenden beri geziyorum hamiş kıyafetleri garip duruyor sanki anne kıyafeti giymişsin normal büyük beden elbise bakıyorum bu sefer göbek bir çıkıyo hamile değilde göbekliymişim gibi görünüyor hiç birşey alamadan döndüm bunalımlardayım kızlar nereden aldını kıtafetlerinizi hamiş pantolonları LCW baktım çok kötü durdu yardııııııımmmmm
LCW pantolonlarının demedim ama bir garip oldu , hamişlikten önce nereye baksam hamile kıyafeti görürdüm şimdi yok oldular anlamadım yaBen pantolon aldım şimdilik sadece onu da lcw den aldım. Tişörtte bol kesim l beden aldım pazardan
Boyun kac canim. Bende doktoruma kiloluyum galiba gidim mi diyetisyene dedim. Sen mi kilolusun dedi sen kilolu gormemissin dedi. Guzel beslen kaliteli beslen gerek yok disyetisyene dedi. Benim boyun 170 kilom suan 74 yada 75Yaaa arkadaşlar ben de kilolu hamile kaldım.. bulantıdan herkesin iştahı kesilirmiş ben aksine makarna pilav börek yani karbonhidrat ne bulursam onu yiyorum.. bir de deli gibi meyve yiyorum.. diyetisyene gideyim dedim ama zaten şu anda bulantıdan diyet programı falan gözüm de görmez.. nasıl yapıcam bilemedim... 74 le kalmıştım 2 kg falan aldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?