bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sanmiyorum canim bu degerlerle alakasi yok bence tatlim

Bazı doktorlar ayrıntılı usg yi kendileri yapmıyorlar perinatolog ya da radyoloji doktorlarına gönderiyorlar onlar daha uzman diye ve ortalama fiyatlar 350den başlıyor. Ama bazı doktorlar kendileri yaptıkları için sadece muayene ücreti alınıyor

ben esenler medipole gidiyorum detaylı 120 TL

Canım bende yazsam yorumlarmısın?

Ben pantolon aldım şimdilik sadece onu da lcw den aldım. Tişörtte bol kesim l beden aldım pazardan

Yaaa arkadaşlar ben de kilolu hamile kaldım.. bulantıdan herkesin iştahı kesilirmiş ben aksine makarna pilav börek yani karbonhidrat ne bulursam onu yiyorum.. bir de deli gibi meyve yiyorum.. diyetisyene gideyim dedim ama zaten şu anda bulantıdan diyet programı falan gözüm de görmez.. nasıl yapıcam bilemedim... 74 le kalmıştım 2 kg falan aldım galiba

Tatli ihtiyacini zaten kuru meyveden alirsin. Pekmez ve bal yok bu listede ??

Yalniz biri kucuk 11+5 digeri 12+1 di yapildiginda sonuclarim ense biri 0.9 digeri 1mm canim

ben çok fazla memnunum hem hastaneden hem doktorum fatma hanımdan

Ben aşılamamı orada yaptırdığım için doktorumdan da memnunum o Yüzden devam ediyorum. Yoksa esenler daha uygun ve yorumları okumuştum memnunlar gidenler

Bende ayniyim canım su istiyor ama içince midem bulanıyor icemiyorum o yüzden bi çözüm de bulamadım arada serumla takviye yapıyorum sıvı kaybı olmasın diye

Ben serum da almıyorum ama meyve yiyorum genelde susayınca iyi geliyor.. ama doktor meyveyi abartma dedi... bir de bulnatıdan öyle sağlıksız besleniyorum ki kilo aldım

Fb_hcg 49.6 düzeltilmiş mom 1.17

Papp_A 1.7 düzeltilmiş mom 0.89

Ne 1.20 mom 0.86

Bunlar neye göre bakılıyor merak ettim canım
Papp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.
Fakat senin bir tanesi sınırda diğerleri kiz Bebeği isaret ediyor canım.

Lcw bende hic begenemedim h&m e bakicam karnim buyuyunce. Ben gecen hafta bir beden buyuk pantolon aldim colins ve ltb den. Tshortlerimi lcwden aldim supermen olan tshortune bayildim zaten ondan neden 2 tane almadim diy kizdim kendime.

Boyun kac canim. Bende doktoruma kiloluyum galiba gidim mi diyetisyene dedim. Sen mi kilolusun dedi sen kilolu gormemissin dedi. Guzel beslen kaliteli beslen gerek yok disyetisyene dedi. Benim boyun 170 kilom suan 74 yada 75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…