bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Lcw bende hic begenemedim h&m e bakicam karnim buyuyunce. Ben gecen hafta bir beden buyuk pantolon aldim colins ve ltb den. Tshortlerimi lcwden aldim supermen olan tshortune bayildim zaten ondan neden 2 tane almadim diy kizdim kendime.
Evet haklısın bulmuşken almak lazım lcw güzel değil yada belki benim baktığım yerde mi çeşit yok anlamadım

LCW pantolonlarının demedim ama bir garip oldu , hamişlikten önce nereye baksam hamile kıyafeti görürdüm şimdi yok oldular anlamadım ya

evet öyle oluyor hamile reyonlarını görünce ayy ne kadar güzeller derken şimdi bişi bulunmuyor

Bu 11+5 olan bebegim degeri fb-hcg 60 0.61duzeltilmis mom ..... pappa-A 4.24 1.08 duzeltilmis mom crl 52.3mm 0.72 mom ense 1.mm
12+1 olan bebegim degeri fb-hcg 60 ..... 0.67 duzeltilmis mom ..... papp-A 4.24 ...0.87 duzeltilmis mom crl 58.5mm 0.59 mom ense 0.9 mm canim pikolata78 canim ikisinin degerleri ayri kagitta canim

Boyun kac canim. Bende doktoruma kiloluyum galiba gidim mi diyetisyene dedim. Sen mi kilolusun dedi sen kilolu gormemissin dedi. Guzel beslen kaliteli beslen gerek yok disyetisyene dedi. Benim boyun 170 kilom suan 74 yada 75

Benim boyum 1,54 yani kilolu kategorideyim zaten hamilelik öncesi 15 kg vermiştim yani daha kiloluydum ama ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.. ilaçlardan vs hamile kalana kadar 7 kg geri aldım maalesef

İlk değerleri düzeltilmiş momlarmı geçerli orayı anlamadım canım

Merhaba kızlar;
Aranıza yeni katıldım ,hamileliğim 11+3.İki gündür sağ kasığımda ağrı var.Doktor randevum 2li test için haftaya.Ağrıdan dolayı haliyle endişeliyim.Sizlerde de olmuş muydu?
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..

Bi kaç arkadaş daha var canım. Bende de var aynı durum içim rahat etmedi gittim doktora normal dedi rahim büyüdüğü içinmiş

Yaz canim ben anladim tabi kiz olduklarini ogrenenlerde yazsin fb-hcg papp-A degerler ile mom ve ense kalinligini A Antihindistancevizi kiz senin bebisin degerlerin ciktimi canim ikili degerin
çok sagol canim
gebelik yaşı 12+5
fbhcg 77 düzeltilmiş mom 2.25
pappa 3.95 duzeltilmis mom 1.24
Nt 1.65 düzeltilmiş mom 0.98

çok sagol canim
gebelik yaşı 12+5
fbhcg 77 düzeltilmiş mom 2.25
pappa 3.95 duzeltilmis mom 1.24
Nt 1.65 düzeltilmiş mom 0.98
Fbhcg mom değerinin 2 nin üstü olduğu için tahmin etmek yanlış olur canım. Okuduğum sitedeki radyolog doktor öyle yazmıştı. Benimde Fbhcg mom değerim 2 üstü olduğundan tahmin yapamamıştık

Merhaba benim de aynısı olmuştu zaten başından beri ne çok mide bulantıları ne de başka belirtiler çok olmadı olan hassasiyet falan da dokuzuncu haftadan sonra falan tamamen kayboldu çok panik olup doktora bile gitmiştim :) herşey yolundaydı hatta sonra iki normal kontrolüm daha oldu şükür herşey yolunda senin de öyledir hiç merak etme

Bn o baştakileri de değilde alttakileri yiyorm bi de et tavuk fln çok sevdigim için yiyom onlardan da

Bn de aynı yaaa hep eksi acı baharatlu canm çok cekiyo rejim diyet fln da hc yapamam zaten normlde bile.95le doğuma gidersin sen dedj arkdsim. 100 de olabilir dedim.o da üzülüyor yeme bak verilmiyor snra diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…