- 19 Mart 2015
- 719
- 1.185
- 63
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.521
Evet haklısın bulmuşken almak lazım lcw güzel değil yada belki benim baktığım yerde mi çeşit yok anlamadımLcw bende hic begenemedim h&m e bakicam karnim buyuyunce. Ben gecen hafta bir beden buyuk pantolon aldim colins ve ltb den. Tshortlerimi lcwden aldim supermen olan tshortune bayildim zaten ondan neden 2 tane almadim diy kizdim kendime.
Canım ikizlerde tahmin yapılmiyormuş az önce baktım. Kusura bakma seni de heveslendirdimYalniz biri kucuk 11+5 digeri 12+1 di yapildiginda sonuclarim ense biri 0.9 digeri 1mm canim
LCW pantolonlarının demedim ama bir garip oldu , hamişlikten önce nereye baksam hamile kıyafeti görürdüm şimdi yok oldular anlamadım ya
Ben tshortlerini cok begendim hqmile bolumundemiydi ama bilmiyorum.Evet haklısın bulmuşken almak lazım lcw güzel değil yada belki benim baktığım yerde mi çeşit yok anlamadım
Boyun kac canim. Bende doktoruma kiloluyum galiba gidim mi diyetisyene dedim. Sen mi kilolusun dedi sen kilolu gormemissin dedi. Guzel beslen kaliteli beslen gerek yok disyetisyene dedi. Benim boyun 170 kilom suan 74 yada 75
Verirsin guzelim. Tek derdimiz kilo olsun dogumdan sonra mis gibi verilir.Benim boyum 1,54yani kilolu kategorideyim zaten hamilelik öncesi 15 kg vermiştim yani daha kiloluydum ama ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.. ilaçlardan vs hamile kalana kadar 7 kg geri aldım maalesef
İlk değerleri düzeltilmiş momlarmı geçerli orayı anlamadım canımPapp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.
Fakat senin bir tanesi sınırda diğerleri kiz Bebeği isaret ediyor canım.
Merhaba kızlar;
Aranıza yeni katıldım ,hamileliğim 11+3.İki gündür sağ kasığımda ağrı var.Doktor randevum 2li test için haftaya.Ağrıdan dolayı haliyle endişeliyim.Sizlerde de olmuş muydu?
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi..
Çok teşekkür ederim,biraz da olsa rahatladım :)Bi kaç arkadaş daha var canım. Bende de var aynı durum içim rahat etmedi gittim doktora normal dedi rahim büyüdüğü içinmiş
Yaz canim ben anladim tabi kiz ve erkek olduklarini ogrenenlerde yazsin fb-hcg papp-A degerler ile mom ve ense kalinligini A Antihindistancevizi kiz senin bebisin degerlerin ciktimi canim ikili degerinslm arkadaşım bende cok merak ediyorum bende yazsam yyorumlar misinpikolata78
çok sagol canimYaz canim ben anladim tabi kiz olduklarini ogrenenlerde yazsin fb-hcg papp-A degerler ile mom ve ense kalinligini A Antihindistancevizi kiz senin bebisin degerlerin ciktimi canim ikili degerin
Düzeltilmiş mom değeri önemli canım.İlk değerleri düzeltilmiş momlarmı geçerli orayı anlamadım canım
Fbhcg mom değerinin 2 nin üstü olduğu için tahmin etmek yanlış olur canım. Okuduğum sitedeki radyolog doktor öyle yazmıştı. Benimde Fbhcg mom değerim 2 üstü olduğundan tahmin yapamamıştıkçok sagol canim
gebelik yaşı 12+5
fbhcg 77 düzeltilmiş mom 2.25
pappa 3.95 duzeltilmis mom 1.24
Nt 1.65 düzeltilmiş mom 0.98
anladım teşekkür ederim canimFbhcg mom değerinin 2 nin üstü olduğu için tahmin etmek yanlış olur canım. Okuduğum sitedeki radyolog doktor öyle yazmıştı. Benimde Fbhcg mom değerim 2 üstü olduğundan tahmin yapamamıştık
Günaydın arkadaşlar inş hepiniz bebislerinizle beraber iyisinizdir size bir. Soru sormak istiyorum bu hafta 11 .haftam bitiyor inş ama iki uç gundur gogus ağrısı hissetmiyorum acı da agrida kalmadı elimle dokunduğunda belli belirsiz hissediyorum bu normalmi sizce zaten hamilelik adına hiç belirtim yoktu buda geçmeye başladı inş kotu bisey yoktur sizde böyle bir durum yasadinizmi
Bn o baştakileri de değilde alttakileri yiyormhatta listeyi sizinle paylaşıyım tam tamına uayıyorum ama uymaya çalışıyorum..sabah 8 gbi en az bir yumurtalı kahvaltı ama kızartmalı falan diil sade domates salatalık peynir zeytin..saat 10-11 gbi kuryemiş ve kuru meyveler ondan en az iki saat sonra öyle yemeği..saat 2 gbi bi kase yoğurt yada iyi yıkanmış salata.saat 4 gbi 2 çeşit meyve ve akşam yemeğiakşam ve öğle yemekleri haftada 3 gün et,1gün balık ve en az 1 gün bakliyat(özellikle yeşil mercimek)...ayrıcaaaaaa günde yarım lt süt..kızartma yok hamur işi yok tatlı yok çkolata yok xcok canım isterse az azmış
Bn de aynı yaaa hep eksi acı baharatlu canm çok cekiyo rejim diyet fln da hc yapamam zaten normlde bile.95le doğuma gidersin sen dedj arkdsim. 100 de olabilir dedim.o da üzülüyor yeme bak verilmiyor snra diyeBende 73 74 le hamile kaldim 3 kilo aldim :) gorenler basenlerin buyumus belin dolmus diolar. Zaten normalde de basenlerim ve kalcam buyuktu daha da buyumusler :) ay doguma kadar kac olcaz acaba. Yediklerime de dikkat etmiorum cnm hep biseyler istio napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?