bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canm bn bi bol kot gbi alms ince waikiki den hamile pantolonu iyce bollasti bacakları. İlerde daha iyi olcak kilo alınca. Bugün de siyah aldm keten gbi gayet de güzel bn norml almıyorum.hep hamile aliyorum artik

Yaz canim ben anladim tabi kiz ve erkek olduklarini ogrenenlerde yazsin fb-hcg papp-A degerler ile mom ve ense kalinligini A Antihindistancevizi kiz senin bebisin degerlerin ciktimi canim ikili degerin
Cikmaz mi cikti. Ama mail atamazlarmis 1 ay sonra olan kontrolumde gidince verirlermis.

Kızlar ben çok kötüyüm hiç tadım tuzum yok. şiddetli bi baş ağrım var. bulantım var ağzım zehir gibi ((( hiç iyi değilim kızlar durduğum yerde duramıyorum bu bebiş beni mahvediyor :((

Bende öyleyim cnm ya.Şu ağzımın tadı gelse Başka Bişey istemiyrm yani

Benim 2 dogumumda sancilari cektikten sonra sezeryana alindim bebek icin daha iyi
Bende aynisini yaptim ilk oglumda 40 haftaya geldi normal istedim ama 4.600 olunca sezeryan dediler ikinci oglumda 1 kasimda alicaklardi gitmedim 20 kasimda suyum geldi gece 3 gibi acile gittim sezeryanla alindi cok sukur kilolarida iyidi 3.700 dogdu massallah

Masallah bebisine canim saglikla nasip etsin rabbim insallah

Bu dediklerine göre benim erkek görünüyo ve doktorumda erkeğe benzetti...

Masallah tosuncuklara.
Benimde oglum 36 da suyum geldi sabah karsi acilmam olmayinca oglen sezeryana alindim.2950 dogmustu.
Kizimda uzun sure evde hep yattim heo sancim vardi nst de 70 leri gostern sanci 100 le dogum oluyo dusunun yani.34 de geldi kizim 2650ydi o da.bakalim 3. Ne zman gelcek

Papp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.
Fakat senin bir tanesi sınırda diğerleri kiz Bebeği isaret ediyor canım.

Pap-a mono: 0.95
T-hcg momo 1.07
Nt: 1.06 :)

Ense kalinligin 1.3 alti ise kiz dedi senin nt 1.80 canim senin kiz gibi :)

Pap a ve hcg degerini napıcas
Ay hadi inşallah yavrum yaaa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…