bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Teşekkürler canım, ben bilmeden senin listeye uyuyormusum yalnız :) Aşağı yukarı aynı. O yüzden demek ki benim Dr bana başka ilaç vs vermedi :) Her sabah mutlaka yumurta yemeye calisiyorum. Çok iyi haşlanmış, katı yumurta oluyor bu çoğunlukla. Kahvaltıdan 2-3 saat sonra 1 bardak süt ile birlikte 2 kuru kayısı ve bir avuç badem ya da ceviz yiyorum. O hafta da 3 gün et, balık, tavuk seysine uyaniyorum çünkü canım hiç istemiyor. Balığı haftada 1 kere o da zorla yiyorum. Onun dışında bunların yerine geçebilecek protein ağırlıklı besinler tüketmeye çalışıyorum. Sonra ki ara ogunumu meyve/ meyveli probiyotik yoğurt ya da meyve suyu ve bir kaç tane ceviz ile yapıyorum. Akşam yemeği de öyle yine dikkatli ve mümkün olduğunca az ekmekle geçiriyorum. Sonra en son yatmadan bir süre önce de yine 1 bardak süt içiyorum canım. Bazen kaçirsam da hamur işleri, Kızartma vs elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Bazen de canım sadece zeytin ekmek çeker, bir ogunu onunla geciririm :)) Ama bu süre zarfında 1 kg almışım sadece, hiç mide bulantısı yaşamadım çok şükür ama normalde yiyip, şuanda görmek bile istediğim yiyecekler var o kadar.

Bir daha ne zaman gideceksin inş öğrenirsin o zaman canım

Mom a göre o sınıra bakarsak 1.06 sonuca göre bakarsak 1.80 ama iki durumda da birine göre kız digerine göre erkek cıkıyo töbe yareppim
Birde 12 + kacta yaptiginda onemli bence net 12 de yapmak diye dusunuyorum

1.07 hcg mom yüksek ama normalde 1 altı erkek dediler amaaan iyice şaşırdık haaa cinsiyet hesap etmek için herşeyi kullanır olduk benimkide ne kız ne erkek karışık. Doktor demeden inanmam
Hayir canim 1.3 alti kiz dedi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…