bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayir canim 1.3 alti kiz dedi canim

Nein yanılıyorsun. Aynen kopyalıyorum mesajı..

Papp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.
Fakat senin bir tanesi sınırda diğerleri kiz Bebeği isaret ediyor canım.

İyiyizz aynı bıraktığın gibiyiz hala cinsiyet derdindeyiz omu bumu sumu herşeyden bakmaya calısıyoruz fal gibi

Sen nasılsın cancağzım
Iyiyim guzellerim benim bende cok heycanliyim cinsiyet konusunda
bu arada eve sinirsiz internet baglattik biktik paket bitti olayindan artik sizlerleyim

Canim ben aydede dedim onu 1.3 ustu kiz dedi bende hayir 1.3 alti kiz dedim benimkiler 1.mm digeri 0.9mm canim ikiside 1.3 altinda yani kiz

Ayyyy yeeetteeeeeerrr kafayııı yedik artık. Çorba yaptınız. Ayıp ediyoz bebişlere kapatın konuyu yok böyle bişey inanmayın. Valla kafam ambole oldu.

Canım hoşgeldin :) O dediğin ağrı dün akşamdan beri bende de var. Ama Dr kontrolüm daha dundu ve hiç bir sorun yoktu şükür. Ben de rahmin büyümesine vermiştim bu ağrıyı. Bir kaç yerde öyle okudum ve burda Dr. Una soran arkadaşlar vardı yanlış hatirlamiyorsam, onlarda aynini soylemislerdi.

Benim gibi aynısını yasamissiniz benimde çok az bir bulantim olmuştu hatirlamiyorum bile ama göğüs hassasiyeti de kaybolunca çok korktum pazartesi olmasa randevum çoktan giymiştim doktora bekliyorum ama hayırlısı içimi rahatlattin canım çok sagol

Canim My moonlight okurmusun ustekini ne diyor sana yazdi pikolata78

Hayır mevhibe nt 1.3 üstü kız altı erkek hcg 1 üstü kız altı erkek sen çok karıştırıyorsun

My moonlight ateş hattına girmek gibi olmasın ama ;P sen yanılıyo olma :)))

Aynen msjı kopyalıyorum :) yine yeniden ;D

Papp-a mom ile hcg mom değeri 1 in üzerinde ise kız, altında ise erkek bebek. Nt değeri 1.3 ten az ise kız, yüksek ise erkek bebek demek diye yazıyordu.
Fakat senin bir tanesi sınırda diğerleri kiz Bebeği isaret ediyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…