bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim hafizam kuvetli ama karistiroyorsun dedi kuzum aydede

Zorlanmakta haklısınız cunku bir değer kızı diğeri ise erkeği gösteriyor. Ense kalınlığı ise erkek bebek gibi. Çoğunluk erkekten yana. Pipisi olma ihtimali yüksek
Canim arkadas 13 + da yaptirdi ikili taramayi

Iyi akşamlar hanimlar pek yazmadanda okuyorum yyazdıklarınızı ama su cinsiyet le ilgili teori leri bosverin cçünkübende de bi ara hastalık derecesine gelmisti hamile arkadaşlar la toplanırhepsini yyapardık ama gerçektensamimi ssöylüyorum çoğu tutmuyor ve yanlış sonuç veriyo bu kadarmerak stres yyapmaktansa yyarın a devletten de olsa randevu alıp en aazından bi tahmin alın doktordan bebek küçük değil artık yani bu kadar stres 2 hafta dan sonra ggireceğinizuultrason dan çok daha kötü. A aydede cnm yarın bi doktora git inşallah erkek der de biter bu bbekleyiş bende sizin kadar merak ettim yaa

tek ben olsam iyi mevhibenin ikizlerde var. Cinsiyet konusunda birbirimizi gaza getiriyoz sanki. Ben dayanamayıp haftaya randevu alcam galiba

Genelde 12haftayı dolduran bebeklere tahmin yapıyorlar canım.
Aklıma takıldı ikili test icin nt ölcümünden sonra kan alıyor ve fbhcg ile pap a değeri ortaya cıkıyor ikizlerde bu nasıl oluyor
Ikisininde ayri ayri verdiler canim sonucuda yazdim sana cvp vermedin guzelim

Ikisininde ayri ayri verdiler canim sonucuda yazdim sana cvp vermedin guzelim
Tatlım ben iki bebeğinin değerlerini birbirine kattım galiba. Kusura bakma. Yabancı forumda ikizlerde tutmuyor diye okudum gerçi. Yine de istersen tekrar bakalım. Sen öğrendin zaten ne cıkıyor senin bebikler

pikolata78 cnm usteki ayri ayri degerler canim

Tatlım ben iki bebeğinin değerlerini birbirine kattım galiba. Kusura bakma. Yabancı forumda ikizlerde tutmuyor diye okudum gerçi. Yine de istersen tekrar bakalım. Sen öğrendin zaten ne cıkıyor senin bebikler
Ne kadar dogru tabi bilmiyoruz kanda ayirim nasil yapilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…