bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynı sey aklımdaydı sorayım diyordum. Sonra cok sordun piko dedim kendime. O yüzden ikizlerde tahmin dahi yapılmaz deniyor demekki canım.
Sen yinede ne diyorsun usteki degere tatlim nt dogruysa duplerde olculdu canim 1.mm digeri 0.9 mm

Olur herhalde genelde 12+larda yapıyorlar. Her haftanın değerlerinin alt ve ust sınırı farklı oluyor gerçi. Bende bilemedim şimdi.
Bende onu diyorum bebek buyudukce nt kalinlasmaya baslar degilmi

Nt ler kızçeler geliyor diyor  hadi hayırlısı öyle diyelim öyle olsun
Amin insallah rabbim duysun duamizi rabbim cumlemizin duasini gonlundekini nasip etsin insallah agzin bal yesin tatlim insallah kizceler geliyor canim iki oglun var 3. Bebegin insallah kizcen olur

Amin insallah rabbim duysun duamizi rabbim cumlemizin duasini gonlundekini nasip etsin insallah agzin bal yesin tatlim insallah kizceler geliyor canim iki oglun var 3. Bebegin insallah kizcen olur
Amin canım da benim koca üçüncüye çok karsı. Allah duyar seni inşallah da benimki de fikrini degiştirir

Teşekkür ederim canım, evet kocaman olmuş bizimki, bakmaya doyamadık eşimle evet canım tekstil alışverişi tamam bizim, büyük parçalar kaldı, onları hallediyoruz, işler de yoğun haftasonları fırsat buldukça halletmeye çalışıyorum, çoğu şeyi internetten aldım zaten, amin canım inşallah, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…