bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Massalah pasaya rabbim saglikla nasip etsin canim usg varmi canim merak ettim pasani canim saglikla kalin canim
Sağol teyzesi, siyah beyaz fotomuz var, pcde ufaltıp yüklemiştim, boyuttan dolayı telefondan yükleyemiyorum, eylül anneleri başlığından bugünki mesajlarımdan bakıver teyzos. daha güzel pozlarımız da vardı ama doktorumuz yakalayamamış, hepimiz durduk seyre daldık zaten prensimizin oyunlarına bakarken.

Lcw bende hic begenemedim h&m e bakicam karnim buyuyunce. Ben gecen hafta bir beden buyuk pantolon aldim colins ve ltb den. Tshortlerimi lcwden aldim supermen olan tshortune bayildim zaten ondan neden 2 tane almadim diy kizdim kendime.
Aynen bizde gecen gun eşimle gıttık Avmye lcw ve defacto hamile giyim berbat otesıydı hatta eşim bile girer girmez bu ne kro kıyafetler dedı bende h&m ye bakıcam guzel seyler varmı canım

Kızlar çok şükür randevumuza gittik herşey yolunda ense kalınlığı burnu falan hepsi normal çıktı şükürler olsun dünden beri uyuyamıyordum birde kan sonucumuz iyi çıkarsa daha ne isterim Rabbim den Bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallah.. Bu arada cinsiyetle ilgili hiç bişey demedi gıcık doktor daha çok erken dedi 12+0 çıktı kuzummm

Massalah bebisine tatlim usg paylasirsan tahminde bulurunuruz canim ense kalinligi kac mm dedi canim saglikla kalin

Maşallah canım size, her sey guzel olck insallah☺

Maşallah canım size, her sey guzel olck insallah☺
İnşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inşallah bebişlerimizi
Hihihi ne tatli bisey bu yaaa tahmin edicem icimden erkek geciyo benim saglikli olsundaaa Sedaserefoglu
İnşallah canım bi kızım var burda erkek olursa ne mutlu bana ama kendi kendime erkek olsa erken belli olur doktor söylerdi söylemediğine göre kız diyorum ama hayırlısı bakalım..

Gozun aydin canim dr ye gidince insanin ici rahatliyor.darisi tum kontrole gitcek hamislerin basina

Benimde kizim var 1 tane canim Allah bagislasin tabi benim de gonlum erkek istiyor ama bakalim merakla bekliyorum ben senin kuzucuga icimden ilk geceni soyledim canim benim eltimin oglu da 16. Hf gosterdi pipiyi bekle bakalim hayirlisi

Gozun aydin canim dr ye gidince insanin ici rahatliyor.darisi tum kontrole gitcek hamislerin basina
Hemde nasıl canım yaa internette kötü sonuç alanları falan okudum psikolojim iyice bozuldu çok şükür iyi haberler aldım Rabbim haber bekleyen herkese hayırlı güzel haberler alırsın inşallah

Benimde kizim var 1 tane canim Allah bagislasin tabi benim de gonlum erkek istiyor ama bakalim merakla bekliyorum ben senin kuzucuga icimden ilk geceni soyledim canim benim eltimin oglu da 16. Hf gosterdi pipiyi bekle bakalim hayirlisi
Rabbim sanada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım sağlıklı sıhhatli.. Bekliycem artık Haziran ın başı gibi gel dedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…