bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim sanada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah canım sağlıklı sıhhatli.. Bekliycem artık Haziran ın başı gibi gel dedi maalesef
Napalim bitanem bekliycez... muhtemelen bana da o tarihler de gel der 16hf tekabul ediyo yaklasik. O zamanda kesin netlesir canim benim sen merak etme az kaldi bak

Günaydın annelerrr. Dün akşam cinsiyet konusunu iyice kaynatmışsınız. Bütün annelerin gönlünden önce sağlıklı olmaları geçiyor tabii. Ama benim gibi 3. Çocuğu düşünmeyenler farklı cinsiyet olursa ne iyi olur gibi gönlümüzden geçiriyoruz. Dün bir ara ekim annelerine baktım. Doktorun kız gibi dediği annelerin oğlan , oğlan gibi dedikleri kız çıkmış birkaç kişide. O yüzden doktor kendinden emin bile konuşsa 12/16. Haftalar arası anons yapmayalım diyorum. Hayal kırıklığı daha kötü olur bize. %100 emin olmak lazım.
Benim doktorumda çok emin tahminde bulundu ama bu yazılanları okuyunca söylememe kararı aldık eşimle.
Şimdi 2 li test sonucumuzu bekliyoruz. O da iyi çıkarsa hamileliğimin tadını çıkara çıkara güZel bir yaz geçireceğim.
Bugün randevusu olanlara bol şans diliyorum.

Aynen bizde gecen gun eşimle gıttık Avmye lcw ve defacto hamile giyim berbat otesıydı hatta eşim bile girer girmez bu ne kro kıyafetler dedı bende h&m ye bakıcam guzel seyler varmı canım
kızlar ben Civilden aldım çok güzel. hem çok çeşit var hem fiyatlar çok uygun. Tavsiye ederim

@Aydede88 cnmcm bacak arasında şişlik oldgndn doktor cinsiyetindn emin olamadı demiştin.dikkat edersen parmakları bembeyaz duruo bacak arasida aynı beyaz duruo.şişlik mi var bilemedim.bizimde kiz gibi dedi.kız demiyrm gibi dedi.Akşam eşimle ultrasona baya baktık size de gonderym dedim.Bi de buna yorum yapın.kız ultrasonu gormussnzdr belki Ikra meyra

Eklentiler

• 1462512418255-1484347631.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 72
Gunaydin hanimlar. Cok ilginc ruya gordum. Annemlere gitmisim ama annemlerin evi benim ev. Yengemin odasi benim misafir odammis. Bize odasini veriyor yatin diye. Odaya bir giriyoruz heryer akvaryum akvaryumun icinde ki baliklar cinslerine gore ayrilmis. 10a yakin akvaryum var buyuk buyuk. Bi akvaryumda 10 20 tane balik var. Beyaz olan balik surusune bakiyorum Surekli .sonra uyumusum uyurken yataktan dusmusum ve beyaz baliklarda yerde. Akvaryumu kirilmis. Tum baliklar ustumde korkuyorum 'normalde de tum hayvanlara karsi fobim var inanilmaz.derecede' sonra esim uyaniyor yardim ediyor bir balik agzima giriyor bogazima kadar hissediyorum ve kuyrugundan tutup cikariyor esim.beyaz buyuk baligo.bir anda agzimdan kan degil ama kan dolu torba gibi uzun ince birseyler cikiyor esim hemen annemi cagiriyor o sirada uyandim kan ter icinde. Gercek gibiydi ya. Ne bogustum ruyada.

Rabbim hayirlara çıkarsın rüyanı hamilelik ten sanırım bende bu aralar değişik saçma rüyalar görmeye başladım

kızlar ben Civilden aldım çok güzel. hem çok çeşit var hem fiyatlar çok uygun. Tavsiye ederim

Ben de lcw, de facto, h&m hepsine baktım hiç güzel değil kıyafetler. internette de birçok siteye baktım. Bir de Civil'e bakayım. En son çare ben büyük beden alıp giymeyi düşünüyorum. Yazı zaten sıcaktan sadece elbiseyle geçirmeyi düşünüyorum onun için de büyük beden reyonlarından birkaç tane elbise aldım bile :) Bir de hafta sonu yurt dışı sitelerine bakacağım Ebay falan gibi. Oğluşuma da ebay'den bir sürü şey beğendim zaten şimdiden :) İlk önce ayıcık kostümü alıp kızlarımla (golden retriever cinsi köpeklerim) bir sürü fotoğraflarını çekmek istiyorum. 3 küçük ayıcık olcaklar:):):):):):)

Canım ben hiç hamile kıyafeti giymeyi sevmiyorum o yüzden pantolon dışında hiçbirşey almıyorum zaten ben zayıf biriyim ve salaş kıyafet giymeyi seviyorum mesela batik tam hamile kıyafeti gibi bol bol oluyor polunun tunikleri hatta ipekyol dan aldıklarım bile 9 ay giyilebilir tarzda.. Elbise benimde favorim yazın mükemmel olur serin serin ben biraz hamileyim diye sokakta bağırmayı sevmiyorum zaten yaz hamilesi olunca saklamamız mümkün olmayacak en azından çok belli etmesin..

Maşallah yavruna bacakları uzun uzun boyu uzun olacak demek ki.. Bilmiyorum ben cinsiyet tahminini sadece hisselerim kuvvetlidir arkadaşlarımda hep tutmuştur sanki kız gibi hissettim... Rabbim sağlık versin

Günaydın kizlaar :) Herkese musmutlu, sağlıklı günler diliyorum.
hasbeee canım kıza benziyor, kız diyorum ben ama Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah. A Antihindistancevizi oyy kuzumm ben de çok aptal, saçma bir rüya gördüm. Son zamanlarda hep böyle abuk subuk görüyorum zaten. Yine de Rabbim hayırlara çıkarsın. Kan rüyayı bozar derler zaten. Benimkinde de kan vardı...

Bunları görünce az çok rahatlıyorum saçma sapan aptalca rüya görmediğim gün yok nerdeyse sabah namaza uyandığımda bol bol dua ediyorum rabbim unuttur bu rüyayı diye gün boyunca hatırlamak bile istemiyorum o derece saçma sapan.. İnşaallah hamileliktendir ve Zaman'la geçer

Gunaydin.Allah hayira cikarsin ruyani.ruyayi nasil yorumlarsan oyle zuhura cikarmis.ruyalari ehline anlatmak gerekir canim.hakkinda hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…