bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen Aynen ben de senin kafandayım. 1-2 pantolon alıcam ben de o da iş yerinde giymek için resmi kurumda çalışıyorum çünkü. Benim de üstlerim hep salaştır salaş severim ben de o yüzden üstte sıkıntım yok:) Ben de hoşlanmıyorum hamile t shirtlerinden falan. Herkesin kendi tercihi tabii ama o önünde bebek olan t shirtleri falan hiçbir kuvvet bana giydiremez:) Benim tek sıkıntım iş yeri onun için de 1-2 pantolon alsam yeter. Ama en çok koyan da hamilelik süresince giyemeyeceğim stilettolarım, topuklu ayakkabılarım

Maşallah yavruna bacakları uzun uzun boyu uzun olacak demek ki.. Bilmiyorum ben cinsiyet tahminini sadece hisselerim kuvvetlidir arkadaşlarımda hep tutmuştur sanki kız gibi hissettim... Rabbim sağlık versin

Amin cnm inşallah.Allah razı olsn.inşallah sağlıklı olsun da

Merhaba kasım anneleri uzun bir aradan sonra aranıza döndüm 13+4 günlük olduk.Dün cinsiyetimiz belli oldu :) Kızımız oluyor Sizinlede paylaşmak istedim.Artık dayanılmaz bulantılar da geçti çok şükür.Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Gunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
Cnm hayırlı haberlerle gel inşallah beni de etiketle mutlaka dönüşte bir de hangi hastane hangi doktora gidicen onu da yazarsan sevinirim aynı ildeyiz merak ettim

Napalim bitanem bekliycez... muhtemelen bana da o tarihler de gel der 16hf tekabul ediyo yaklasik. O zamanda kesin netlesir canim benim sen merak etme az kaldi bak
Sen 12 haftasinda gitmicenmi canim detayliya hayirli cumalar cumlemize

Canım benim annem yıllardır iltihaplı romatizma için kortizon kullanıyor ve ömür boyu kullanacak.. Aynen ilk başladığında aşırı kilo almıştı, ki ömrü boyunca 50yi geçmemiş aşırı fit bi insandır :) sonra bi hemşire kortizon ilacını suyla değil süt ile iç yada gün içinde süt iç, o ödemi alır demişti, annem gerçekten faydasını gördü.. Normal süt şişlik yaptığı için laktozsuz içiyor, o da işe yarıyor.. Şimdi süt bebişe de yarar, bi dene istersen tatlım :)

Canim aslinda cok cok yemiyorum. Ekmek hic yemiyorum zaten 2. Tabagi da asla yemiyorum. Ama meyveyi doyana kadar yiyorum. Midem yaniyor benim cok soguk yemek istiyorum ama faranjit malesef engel meyveyle midemin yanmasini gecirmeye calisiyorum.
Ben de meyveye düştüm hatta sebzeye de :) geçen gün yarım kilo domates yedim yemeğin üstüne meyveleri buzdolabına değil de serin bi yere koyuyorumki soğuğu boğazıma dokunmasın :)

Kızlar ben çok kötüyüm hiç tadım tuzum yok. şiddetli bi baş ağrım var. bulantım var ağzım zehir gibi ((( hiç iyi değilim kızlar durduğum yerde duramıyorum bu bebiş beni mahvediyor :((
Annesi ne kadar kötü olursan ol bebiş yapıyo deme, hormonlar yapıyo de.. Yapılan bi araştırmaya göre bebeğe ne kadar pozitif kabullenme yollarsan bünye o kadar hızlı alışıp belirtileri azaltıyormuş.. Doğru mudur bilmem ama denemeye değer :)

Canım benim kan rüyayı bozar, yani sahih değildir o rüya, muhtemelen hamilelik rüyası.. Yine de böyle rüya görüp uyanınca mutlaka euzü besmele çek ve hayra yor tatlım.. Hayra çıksın inş :)

Canim diklik yok duz canim paralel kiz bebis canim sonra degisenler olmus arkadas yazmis 16 haftalar kesin net sonuc aliyoruz canim insallah degismez tatlim gonlunden geceni rabbim nasip etsin insallah..hayirli cumalar

Gunaydın hamiş arkadaşlarım , dün ikili test için randevum vardı doktora önce ultrasona 1 saat tüm detaylara baktı gözlerimize inanamadık eşimle bebek kocaman olmuş gibiydi hareketler hemen hemn herşeyi oluşmuş gibi doktor burun kemiği ense kalınlığı ve iç organlarına bakarak normal olduğunu söyledi ve son bir kan tahlinine yönlendirdi. ama biz hala şoktayız çünkü bukadar büyümüş olduğuna inamamadk resmen içerde hrşeyiyle bi bebek vardı bu kadar yakındsn detaylı görünce nasıl mutlu oldum tarif edemiyorm darısı tüm bekleyenlerin başına hepimiz sağlıklı bişekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alığ büyütelim

doktor folikasiti kesmemi söyleyerek demir omega 3 gibi vs. diğer vitaminleri birarada oldu multivitamin verdi . biz eşimle dayanamadık ve cindiyeti sordu doktorum profesördü ve şuanki izlenmlereme göre kız görüyorum dedi 2-3 hafta sonra netlik kazanır dedi nasıl şaşırdık sevndk ya hala etkisindeym çok güzel bir duyguydu şimdi sanırım bir kaç hafta sonra hareketlerini hissedeceğiz çok heycanlıyım hemen geçsinn hissedelim eminin çok daha guzel bir duygudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…