- 10 Ocak 2016
- 75
- 59
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.681
Merhabalar
Canım ben hiç hamile kıyafeti giymeyi sevmiyorum o yüzden pantolon dışında hiçbirşey almıyorum zaten ben zayıf biriyim ve salaş kıyafet giymeyi seviyorum mesela batik tam hamile kıyafeti gibi bol bol oluyor polunun tunikleri hatta ipekyol dan aldıklarım bile 9 ay giyilebilir tarzda.. Elbise benimde favorim yazın mükemmel olur serin serin ben biraz hamileyim diye sokakta bağırmayı sevmiyorum zaten yaz hamilesi olunca saklamamız mümkün olmayacak en azından çok belli etmesin..
Maşallah yavruna bacakları uzun uzun boyu uzun olacak demek ki.. Bilmiyorum ben cinsiyet tahminini sadece hisselerim kuvvetlidir arkadaşlarımda hep tutmuştur sanki kız gibi hissettim... Rabbim sağlık versin
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba kasım anneleri uzun bir aradan sonra aranıza döndüm 13+4 günlük olduk.Dün cinsiyetimiz belli oldu :) Kızımız oluyorSizinlede paylaşmak istedim.Artık dayanılmaz bulantılar da geçti çok şükür.Herkese sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim
Cnm hayırlı haberlerle gel inşallah beni de etiketle mutlaka dönüşte bir de hangi hastane hangi doktora gidicen onu da yazarsan sevinirim aynı ildeyiz merak ettimGunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
Hayirli haberlerle dön canim benimmmGunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
Hosgeldin tatlım nssıl gıdıyor bakiyim fıatıgın nasılllGünaydin tatli anneler cok guzel bir gun olsun bebislerimizle
Gunaydin canım. . Ben gobusu guzel mıyım bılemem de cok usengecim oyleki yerimden oynamaya enerjim yok iyice 8 9 aylık moda gırdımGünaydın göbüşü güzeller
Mutlu günlerr...
Sen 12 haftasinda gitmicenmi canim detayliya hayirli cumalar cumlemizeNapalim bitanem bekliycez... muhtemelen bana da o tarihler de gel der 16hf tekabul ediyo yaklasik. O zamanda kesin netlesir canim benim sen merak etme az kaldi bak
Günaydın canım sanada mutlu günlerGünaydın göbüşü güzeller
Mutlu günlerr...
Canım benim annem yıllardır iltihaplı romatizma için kortizon kullanıyor ve ömür boyu kullanacak.. Aynen ilk başladığında aşırı kilo almıştı, ki ömrü boyunca 50yi geçmemiş aşırı fit bi insandır :) sonra bi hemşire kortizon ilacını suyla değil süt ile iç yada gün içinde süt iç, o ödemi alır demişti, annem gerçekten faydasını gördü.. Normal süt şişlik yaptığı için laktozsuz içiyor, o da işe yarıyor.. Şimdi süt bebişe de yarar, bi dene istersen tatlım :)Canim ya ben kis ayinda sigarayi biraktim cigerlerim su topladi astimla birlesince dayadilar kortizonu 59 kilo olan ben 3 4 ayda 70 oldum. Bunyem henuz alisamadan hamile kaldim. Dert etmiyorum muhtemelen vucudumda kortizonun verdigi odem var. Hizli veririm diye dusunuyorum.
Ben de meyveye düştüm hatta sebzeye de :) geçen gün yarım kilo domates yedim yemeğin üstüneCanim aslinda cok cok yemiyorum. Ekmek hic yemiyorum zaten 2. Tabagi da asla yemiyorum. Ama meyveyi doyana kadar yiyorum. Midem yaniyor benim cok soguk yemek istiyorum ama faranjit malesef engel meyveyle midemin yanmasini gecirmeye calisiyorum.
Annesi ne kadar kötü olursan ol bebiş yapıyo deme, hormonlar yapıyo de.. Yapılan bi araştırmaya göre bebeğe ne kadar pozitif kabullenme yollarsan bünye o kadar hızlı alışıp belirtileri azaltıyormuş.. Doğru mudur bilmem ama denemeye değer :)Kızlar ben çok kötüyüm hiç tadım tuzum yok. şiddetli bi baş ağrım var. bulantım var ağzım zehir gibi((( hiç iyi değilim kızlar durduğum yerde duramıyorum bu bebiş beni mahvediyor : ((
Canım benim kan rüyayı bozar, yani sahih değildir o rüya, muhtemelen hamilelik rüyası.. Yine de böyle rüya görüp uyanınca mutlaka euzü besmele çek ve hayra yor tatlım.. Hayra çıksın inş :)Gunaydin hanimlar. Cok ilginc ruya gordum. Annemlere gitmisim ama annemlerin evi benim ev. Yengemin odasi benim misafir odammis. Bize odasini veriyor yatin diye. Odaya bir giriyoruz heryer akvaryum akvaryumun icinde ki baliklar cinslerine gore ayrilmis. 10a yakin akvaryum var buyuk buyuk. Bi akvaryumda 10 20 tane balik var. Beyaz olan balik surusune bakiyorum Surekli .sonra uyumusum uyurken yataktan dusmusum ve beyaz baliklarda yerde. Akvaryumu kirilmis. Tum baliklar ustumde korkuyorum 'normalde de tum hayvanlara karsi fobim var inanilmaz.derecede' sonra esim uyaniyor yardim ediyor bir balik agzima giriyor bogazima kadar hissediyorum ve kuyrugundan tutup cikariyor esim.beyaz buyuk baligo.bir anda agzimdan kan degil ama kan dolu torba gibi uzun ince birseyler cikiyor esim hemen annemi cagiriyor o sirada uyandim kan ter icinde. Gercek gibiydi ya. Ne bogustum ruyada.
Canim diklik yok duz canim paralel kiz bebis canim sonra degisenler olmus arkadas yazmis 16 haftalar kesin net sonuc aliyoruz canim insallah degismez tatlim gonlunden geceni rabbim nasip etsin insallah..hayirli cumalar@Aydede88 cnmcm bacak arasında şişlik oldgndn doktor cinsiyetindn emin olamadı demiştin.dikkat edersen parmakları bembeyaz duruo bacak arasida aynı beyaz duruo.şişlik mi var bilemedim.bizimde kiz gibi dedi.kız demiyrm gibi dedi.Akşam eşimle ultrasona baya baktık size de gonderym dedim.Bi de buna yorum yapın.kız ultrasonu gormussnzdr belkiIkra meyra
İnşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inşallah bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?