bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin canım. . Ben gobusu guzel mıyım bılemem de cok usengecim oyleki yerimden oynamaya enerjim yok iyice 8 9 aylık moda gırdımsanki bugun yarın dogurcamm

Ay o iki gündür bende de var. Annem bizde onun rahatlıgıyla yayıldım da yayıldım. Bulantılarım geçmiş olsa hiç kalkmıcaktımda. Rutin olarak banyo koltuk arası döndüm durdum. Şimdide koltuktan uzanmış vaziyette bildiriyorum

Gunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
Hadi insallag once saglikli guzel haberlerini alirsin sonra rabbim gonlundekini nasip etsin insallah cumlemizin duasini cumu gunun hurmetine kabul etsin.. amin

Ya ben popomu kaldirmiyom esimde kiziyo sanki karni burnunda diye

İkikş taramada hiç mi göstermedi senin bebeler tatlım. Bari biri biraz bacaklarını açsaydı.
Bir de kız oksun diye yaptıgın özel şeyler okdu ne bileyim diyet, ilişki günü falan gibi.
Iliski gunlerimi yazayim tatlim subat 10-12-13-14 gunlerde oldu son iki iliskimiz sabah aksam oldu 15 subatta doktora gittim yumurtan catlamis dedi cat igneye gerek yok dedi yarin asilama yapalim dedi bende olucaksa bu sekilde verir rabbim dedim o zaman iliskiye devam dedi ertesi gun giripten yattim 3 hafta agir grip gecirdim iliski olmadi bende bu ayda gecti olmicak derken 1 martta hamile oldugumu ogrendim ve hosgeldin kizim dedigimi biliyorum sok bir sekilde cunku 26 ay sonra geldi mucizem 5 +3 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu sukur rabbime canim rabbim isteyen her anneye rabbim boyle sevgiyi nasip etsin insallah cuma gunun hurmetine.. amin

Cok net degil canim ama tipi erkek gibi nupu sanki paralel canim kiz gibi rabbim gonlundekini nasip etsin insallah daha erken tahminde bulunuyoruz canim 16 hafta net sonuc aliriz tatlim hayirli cumalar dualarimiz kabul olur insallah

kızlar gebelikte gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, yorumlamayın, ben de çok abuk subuk rüyalar görüyorum, gündüz bilinçaltıma attığım bence basit bir şeyi dallanmış budaklanmış şekilde rüyamda görüyorum, iş yerinde bir şey oluyor, gece kavgalar ediyorum, ama ne rüyalar ne rüyalar, hiç bu kadar üst üste saçmalıklar görmedim ah şu hormonlar diyip geçiyorum, bu rüyaların sizi üzmesine meşgul etmesine izin vermeyin, muhtemelen doğuma yakın doğuramadığımızı, bebek de sorun olduğunu hatta aslında hiç hamile olmadığımızı falan görürüz, seri o yönde gidiyor

canım bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olunca kız, yumurtlama günü ve sonrasında erkek olma ihtimali daha yüksek :) bide genital bölgenin ph değeri önemliymiş, onu da yeni öğrendim, artık bi dahakine test etcem ilişkiden önce karbontalı su ile yıkarsan erkek sirkeli su ile yıkarsan kız olma ihtimali artıyomuş.. başka ne var mesela diyet demişsin pikolata78 nasıl bi diyet? bilelim sonrakine hazırlık olsun

Evet bende ovulasyon takibi yapip hamile kaldim. Tam cift cizgi ciktigi gun iliski oldu birde ertesi gunu. Ama benim kizim olucak. Kizimi da alip tatile giderim gelecek yaz babasi da catlasin

hayırlı cumalar.. mıdem cok bulanıyo cok......... bıde dun hapsururken bıcak saplandı resnen kesın bısı oldu dedım esım nasıl kızdı elınle destek alsaydın ya dıe. hapsururken tutunca bısı olmuyo ama bosluga geldıgın de bıcak saplanıyor resmen sızde de oluyormu bole seyler. ben cok korktum

Amin canım herkese nasip eder inşallah

Akrep bebeği dünyaya gelince tüm gözler bu bebeğe çevrilir. Daha ilk doğduğu günden itibaren gurur ve kararlılık davranışlarına damgasını vurur. Sakin ve sessiz görüntüsünün altında gizli bir güç ve başkaldırma dürtüsü olduğunu gözden kaçırmamalısınız. Bu durum uzun süre böyle devam edecektir, çünkü bu bebek ilgi odağı olmalıdır. Etkileyici ve derinden gelen anlamlı bakışlarıyla üzerinizde bir sihir etkisi yaratır. Akrep burcu bebeği sizi şaşırtmayı sever ve bunu sık sık yapar. Minicikken bile insanları yönlendirmeye bayılır. Onunla iktidar çatışmalarına alışmanız gerekiyor, çünkü Akrep bebeği ebeveynleriyle birlikte, çevresindeki herkesin kendi kural ve planlarına uymasını bekler. Özetle Akrep bebeği son derece zekidir, istediği şeyleri kendi usulünce ister ve nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Akrep burcunun üreme organları hassastır. Dolayısıyla bebeğinizde idrar yolları, kalın bağırsak ve genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülebilir. Akrep, duygularının yoğunluğu nedeniyle en kıskanç ve en saldırgan olan burçtur. Doğal bir dedektif olan çocuğunuzdan pek çok şeyi sakladığınızı sanabilirsiniz. O ise pek çok şeyi en az sizin kadar bilir, ama belli etmez. Doğal sezgi ve analiz yeteneğini geliştireceği her türlü alanda başarılı olacaktır. Bebeğiniz büyüdüğünde matematik, tıp, petrol işleri, arkeoloji, antropoloji, maden mühendisliği, kimya ve fizik konuları ile ilgili işlerde başarılı olacaktır.
Bilim adamı, araştırmacı ve psikanalistler genellikle Akrep burcundandır. Dedektiflik, polislik, askerlik gibi gizlilik ve takip gerektiren alanlar, astroloji, fal gibi sezgi desteği isteyen konular da bebeğiniz için idealdir. Ayrıca güçlü, kariyer edinmiş, profesyonel ve kendine özgü sanatçılar Akrep burcu insanlarından çıkar.

Hemde nasil baya bi kivrandiriyo hapsirinca kasigima giren agri

Anaaaaam daha neler duycam

Aynı sey bende de oluyor,hapşururken ya da yatakta yan dönerken bir anda kramp gibi giriyor hemen de geçmiyor,doktora sormuştum süt yoğurt yiyemiyorum ondan demişti,calcimax d efervesan tablet verdi haftada bir icersin diye ama mıdem kötü olduğu için bir türlü başlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…