- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.701
Iyi bitanem bi skntimiz yok hersey yolundadir diye umuyorum daha randevumuza cok var merak ediyorum melegim nasilHosgeldin tatlım nssıl gıdıyor bakiyim fıatıgın nasılll
16 sinda gidicem kuzum tam 12+3 oluyor o gun 2li tarama yapilacakSen 12 haftasinda gitmicenmi canim detayliya hayirli cumalar cumlemize
İkikş taramada hiç mi göstermedi senin bebeler tatlım. Bari biri biraz bacaklarını açsaydı.Amin insallah canim aminnnn
Gunaydin canım. . Ben gobusu guzel mıyım bılemem de cok usengecim oyleki yerimden oynamaya enerjim yok iyice 8 9 aylık moda gırdımsanki bugun yarın dogurcamm
Hadi insallag once saglikli guzel haberlerini alirsin sonra rabbim gonlundekini nasip etsin insallah cumlemizin duasini cumu gunun hurmetine kabul etsin.. aminGunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
Hani bide haziran 2. Haftasinda cagirir muhtemelen o da 16. Haftaya denk geliyo onu soyledim bitanem bi arkadasa aksamSen 12 haftasinda gitmicenmi canim detayliya hayirli cumalar cumlemize
Ya ben popomu kaldirmiyom esimde kiziyo sanki karni burnunda diyeAy o iki gündür bende de var. Annem bizde onun rahatlıgıyla yayıldım da yayıldım. Bulantılarım geçmiş olsa hiç kalkmıcaktımda. Rutin olarak banyo koltuk arası döndüm durdum. Şimdide koltuktan uzanmış vaziyette bildiriyorum
Iliski gunlerimi yazayim tatlim subat 10-12-13-14 gunlerde oldu son iki iliskimiz sabah aksam oldu 15 subatta doktora gittim yumurtan catlamis dedi cat igneye gerek yok dedi yarin asilama yapalim dedi bende olucaksa bu sekilde verir rabbim dedim o zaman iliskiye devam dedi ertesi gun giripten yattim 3 hafta agir grip gecirdim iliski olmadi bende bu ayda gecti olmicak derken 1 martta hamile oldugumu ogrendim ve hosgeldin kizim dedigimi biliyorum sok bir sekilde cunku 26 ay sonra geldi mucizem 5 +3 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu sukur rabbime canim rabbim isteyen her anneye rabbim boyle sevgiyi nasip etsin insallah cuma gunun hurmetine.. aminİkikş taramada hiç mi göstermedi senin bebeler tatlım. Bari biri biraz bacaklarını açsaydı.
Bir de kız oksun diye yaptıgın özel şeyler okdu ne bileyim diyet, ilişki günü falan gibi.
Tipi kiz canim nupu kapali goremedim rabbim gonlundekini nasip etsin insallah hayirli cumalar dua ileGünaydın kızlar buda benim benim bebişim cinsiyet tahmini varmı?Eki Görüntüle 1827498
Rabbim hayirli saglikli haberler aldirsin canim ciktinmi doktordan 11 =30 olduGunaydin kizlar :)
11de randevum var, cok heyecanliyim, kalbim güm güm...
Dua edin heyecanim bosa gitmesin, öğrenelim cinsiyetimizi
kızlar gebelikte gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, yorumlamayın, ben de çok abuk subuk rüyalar görüyorum, gündüz bilinçaltıma attığım bence basit bir şeyi dallanmış budaklanmış şekilde rüyamda görüyorum, iş yerinde bir şey oluyor, gece kavgalar ediyorum, ama ne rüyalar ne rüyalar, hiç bu kadar üst üste saçmalıklar görmedimGunaydin hanimlar. Cok ilginc ruya gordum. Annemlere gitmisim ama annemlerin evi benim ev. Yengemin odasi benim misafir odammis. Bize odasini veriyor yatin diye. Odaya bir giriyoruz heryer akvaryum akvaryumun icinde ki baliklar cinslerine gore ayrilmis. 10a yakin akvaryum var buyuk buyuk. Bi akvaryumda 10 20 tane balik var. Beyaz olan balik surusune bakiyorum Surekli .sonra uyumusum uyurken yataktan dusmusum ve beyaz baliklarda yerde. Akvaryumu kirilmis. Tum baliklar ustumde korkuyorum 'normalde de tum hayvanlara karsi fobim var inanilmaz.derecede' sonra esim uyaniyor yardim ediyor bir balik agzima giriyor bogazima kadar hissediyorum ve kuyrugundan tutup cikariyor esim.beyaz buyuk baligo.bir anda agzimdan kan degil ama kan dolu torba gibi uzun ince birseyler cikiyor esim hemen annemi cagiriyor o sirada uyandim kan ter icinde. Gercek gibiydi ya. Ne bogustum ruyada.
canım bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olunca kız, yumurtlama günü ve sonrasında erkek olma ihtimali daha yüksek :) bide genital bölgenin ph değeri önemliymiş, onu da yeni öğrendim, artık bi dahakine test etcemIliski gunlerimi yazayim tatlim subat 10-12-13-14 gunlerde oldu son iki iliskimiz sabah aksam oldu 15 subatta doktora gittim yumurtan catlamis dedi cat igneye gerek yok dedi yarin asilama yapalim dedi bende olucaksa bu sekilde verir rabbim dedim o zaman iliskiye devam dedi ertesi gun giripten yattim 3 hafta agir grip gecirdim iliski olmadi bende bu ayda gecti olmicak derken 1 martta hamile oldugumu ogrendim ve hosgeldin kizim dedigimi biliyorum sok bir sekilde cunku 26 ay sonra geldi mucizem 5 +3 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu sukur rabbime canim rabbim isteyen her anneye rabbim boyle sevgiyi nasip etsin insallah cuma gunun hurmetine.. amin
canım bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olunca kız, yumurtlama günü ve sonrasında erkek olma ihtimali daha yüksek :) bide genital bölgenin ph değeri önemliymiş, onu da yeni öğrendim, artık bi dahakine test etcemilişkiden önce karbontalı su ile yıkarsan erkek sirkeli su ile yıkarsan kız olma ihtimali artıyomuş.. başka ne var mesela diyet demişsin pikolata78 nasıl bi diyet? bilelim sonrakine hazırlık olsun
Amin canım herkese nasip eder inşallahIliski gunlerimi yazayim tatlim subat 10-12-13-14 gunlerde oldu son iki iliskimiz sabah aksam oldu 15 subatta doktora gittim yumurtan catlamis dedi cat igneye gerek yok dedi yarin asilama yapalim dedi bende olucaksa bu sekilde verir rabbim dedim o zaman iliskiye devam dedi ertesi gun giripten yattim 3 hafta agir grip gecirdim iliski olmadi bende bu ayda gecti olmicak derken 1 martta hamile oldugumu ogrendim ve hosgeldin kizim dedigimi biliyorum sok bir sekilde cunku 26 ay sonra geldi mucizem 5 +3 de tek kese 6+3 de cift kese goruldu sukur rabbime canim rabbim isteyen her anneye rabbim boyle sevgiyi nasip etsin insallah cuma gunun hurmetine.. amin
Hemde nasil baya bi kivrandiriyo hapsirinca kasigima giren agrihayırlı cumalar.. mıdem cok bulanıyo cok......... bıde dun hapsururken bıcak saplandı resnen kesın bısı oldu dedım esım nasıl kızdı elınle destek alsaydın ya dıe. hapsururken tutunca bısı olmuyo ama bosluga geldıgın de bıcak saplanıyor resmen sızde de oluyormu bole seyler. ben cok korktum
Anaaaaam daha neler duycamcanım bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olunca kız, yumurtlama günü ve sonrasında erkek olma ihtimali daha yüksek :) bide genital bölgenin ph değeri önemliymiş, onu da yeni öğrendim, artık bi dahakine test etcemilişkiden önce karbontalı su ile yıkarsan erkek sirkeli su ile yıkarsan kız olma ihtimali artıyomuş.. başka ne var mesela diyet demişsin pikolata78 nasıl bi diyet? bilelim sonrakine hazırlık olsun
Aynı sey bende de oluyor,hapşururken ya da yatakta yan dönerken bir anda kramp gibi giriyor hemen de geçmiyor,doktora sormuştum süt yoğurt yiyemiyorum ondan demişti,calcimax d efervesan tablet verdi haftada bir icersin diye ama mıdem kötü olduğu için bir türlü başlayamadım...hayırlı cumalar.. mıdem cok bulanıyo cok......... bıde dun hapsururken bıcak saplandı resnen kesın bısı oldu dedım esım nasıl kızdı elınle destek alsaydın ya dıe. hapsururken tutunca bısı olmuyo ama bosluga geldıgın de bıcak saplanıyor resmen sızde de oluyormu bole seyler. ben cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?