bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım o meme uçlarının kasintisi acisi iyi bir şey mi yani? Çok açıyor çok hassas ve kurumuş sanki
Evet canim sut icin artik agrilar baslicak meme uclari krem sur canim resim yukledim cnm

Eklentiler

• images-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 23
Kakao yağı son kararım artık şuan resmileşti bide yanında Hindistan cevizi yağı alıcam sanırım.. Cevap için teşekkürler canım

Bişey yoktur inşallah canım ama dinlen güzelce.. Yafrularımız anne çalışma boşveeerrrr diyor buara :))

Evet ben de Zeynep hanimi nene hatundan taniyordum, ilk kizimda nene hatuna ona gidiyordum, buharaya gecince de devam etmistim ama dedigin gibi bu gidisimde yuzune bile bakmiyo insanin, yogunluktan sanirim...
Nene hatunda en son aysenur hanima gittim ben, bilgin var mi canim aysenur hanimla ilgili ?
Firdevs hanima da bi gideyim bi dahaki sefere :)
Ilk dogumunu nerde yapmistin sen ?

Nenehatunda yaptım hatta Dr Ayşenur hanımdı ama tabi ebeler doğurttu Ayşenur hanımı pek tanımıyorum doğumda iki uç kere gördüm o kadar. Ama firdevs hanımdan memnunum sen ilk doğumunu hangi ay hangi hastanede yaptın

Ilkinde verdim kilolari. ikincide 4 kilo kadar kalmisti.suan daha dikkat ediyorum zaten suan 3 kilo kadar verdim.en fazla 12 kilo aldim.bu sefer hedefim 8-9 kilo zor gibi ama deniycez
şimdilik kuzularımız sağlıklı sıhhatli gelsin.Ondan sonra kiloları veriyoruz diye başlık açıp toplanırız
Ay bende aynen hemen yoruluyorum iş yapmıyorum
inan bende yapamıyorum yemek yapıldıysa şükür diyoruz.saolsun esim çok yardımcı.Allah razi olsun.

yoktur canım ama dikkatli ol uzanma hamileyken ben inan boyumun yettiği rafa bile uzanmıyorum kızımda da öleydim.iyi olmaz derler büyükler

Gunaydin hanimlar.dunden beri baya sayfa birikmis onlari okudum.cuma gunleri kayinvalidelr olur bizde her cuma.buranin pazari oldugu icin bizde toplanir ve klasik yemegimizde baliktir.onlar olunca pek girmedim yemekti mutfak temizligi cok gec biti firsat bulamadim.konu balik olunca mutfagi cok iyi temizlemem lazim kokusu sinir eder yoksa beni.zaten yorulmusum dunden beri belim agriyo dinlenmis olmama ragmen hala belim agriyo sozde temizlik yaocaktim bugun ama zor gibi gozukuyor.

Gunaydin kızlar dun dugundeydık bıraz oynadım aslında topukluda gıyınmedım ama nedense belim ve karnım agrıyor sabah kalktım cok fazla akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…