bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kakao yağı son kararım artık şuan resmileşti bide yanında Hindistan cevizi yağı alıcam sanırım.. Cevap için teşekkürler canım
Rica ederim inşaallah faydasını görürsün ve bütün herkese tavsiyem bol suyla cildi nemsiz bırakmamak ve yüz bölgesi hamilelikten kalan güneş lekelerim var kurtulamadım yıllardır hamileliğimiz birde yaza geliyor kremsiz çıkmamak güneşe

Genelde kiz cocuguna hamileyken gunes lekesi olu derler.annenin guzelligi bebege gecermis sozde.benimde kizimda gunes lekerim oldu.suan yine kiz dedi dr ve yine lekelencem herhalde.gozumun yan kisimlarinda var

Genelde kiz cocuguna hamileyken gunes lekesi olu derler.annenin guzelligi bebege gecermis sozde.benimde kizimda gunes lekerim oldu.suan yine kiz dedi dr ve yine lekelencem herhalde.gozumun yan kisimlarinda var
gözünün yanında derken tam nerde ve nasıl benimde gözümün kenarlarinda lekeler belirdi ondan demekki

Benimki bole benek gibi siyah nokta gibi küçük küçük bikactane koyu renkte ben gibi falnayyy lütfen çok olmasın doğumdan sonra lohusa teriyle silince geçer derler ama

Benimdaha cinsiyet belli değil bakalım bida ki hafta ici gitcemm kontrole inş ogreniriz bulekeler kizsa ondan oluyoo demekki ayyy inş kizdirrrr dün bide sağ tarafta kasigimda kimildadi bebisim pit pit dediii

Gozumum altinda az var ama tum yuzumde oldu.beyaz tenli oldumdan daha cok oldu galiba birde antalyanin sicagi eklenince.

Bizde daha ogrenemedik ( yirmi mayista uclu taramaya gitcem belki o zaman ogrenirim.kizim benden daha cok merak ediyor

Kızlar merhabalar tekrardan.Teyzemi kaybettık yakın zamanda.aranızda yoktum.
Dün 10+4 ve muayneye gittik.Hersey yolunda şükür.Ama doktor ense kalınlgna bakarken anladım, ense kalınlıg ölçümümü dedim evet dedi.Şuan 2mm dedi.Daha ölçüm için erken 2 hafta sonra dedi.
Yinede benim aklım takıldı sizlerin bu haftada ölçümü nasıldı?
3,5 sınır dedi.Ama ben sınırın 3 oldgnu bılıyorum.ve heryerde de oyle geçiyor zaten.2hafta sonra 2li de yapılacak zaten.
oğlumdakini hatırlayamıyorum ama ozaman birsey bilmemezlik vardı 2li iyi mi iyi dedik geçtik.
Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsın hepımıze.içimi ferahlatmam lazım yoksa 2 hafta gecmezzz

gözünün yanında derken tam nerde ve nasıl benimde gözümün kenarlarinda lekeler belirdi ondan demekki
Elmacik kemigi bitimiyle goz yani tarif edebildimmi
Benimki bole benek gibi siyah nokta gibi küçük küçük bikactane koyu renkte ben gibi falnayyy lütfen çok olmasın doğumdan sonra lohusa teriyle silince geçer derler ama
Lohusa teri ne hic duymamistim.

Basiniz sagolsun canim.
Ense kalinligi icin erken gitmissin zaten.doktorun dedigi gibi 2 hafta sonra daha saglikli olcum yapilir.sorun yoktur canim endiselenme

gonulll cok tesekkurler cnm.normal muayne günümdü.sadece doktor ölçüm yaparken dikkatımı cekti sordum bende.halıyle oda anlattı şöyle olursa böyle vs gibi.cahillik en güzeli böyl durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…