- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #13.961
Kızlar merhabalar tekrardan.Teyzemi kaybettık yakın zamanda.aranızda yoktum.
Dün 10+4 ve muayneye gittik.Hersey yolunda şükür.Ama doktor ense kalınlgna bakarken anladım, ense kalınlıg ölçümümü dedim evet dedi.Şuan 2mm dedi.Daha ölçüm için erken 2 hafta sonra dedi.
Yinede benim aklım takıldısizlerin bu haftada ölçümü nasıldı?
3,5 sınır dedi.Ama ben sınırın 3 oldgnu bılıyorum.ve heryerde de oyle geçiyor zaten.2hafta sonra 2li de yapılacak zaten.
oğlumdakini hatırlayamıyorum ama ozaman birsey bilmemezlik vardı 2li iyi mi iyi dedik geçtik.
Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsın hepımıze.içimi ferahlatmam lazım yoksa 2 hafta gecmezzz
Dedigin dogru cogu insan doktora gidiyo ama neden gidiyo ne olcumu yapiliyor bilmiyor bilmek istedigi de zaten ne zamn dogurcagi ve cinsiyeti yetiyor bunlar.en guzeli bir yandan kendimizi bos yere strese sokmaktan baska birsey degil.gonulll cok tesekkurler cnm.normal muayne günümdü.sadece doktor ölçüm yaparken dikkatımı cekti sordum bende.halıyle oda anlattı şöyle olursa böyle vs gibi.cahillik en güzeli böyl durumlarda
Dedigin dogru cogu insan doktora gidiyo ama neden gidiyo ne olcumu yapiliyor bilmiyor bilmek istedigi de zaten ne zamn dogurcagi ve cinsiyeti yetiyor bunlar.en guzeli bir yandan kendimizi bos yere strese sokmaktan baska birsey degil.gonulll cok tesekkurler cnm.normal muayne günümdü.sadece doktor ölçüm yaparken dikkatımı cekti sordum bende.halıyle oda anlattı şöyle olursa böyle vs gibi.cahillik en güzeli böyl durumlarda
Havalarda insanin ruh halini bozabiliyo cik disarilara gezin biraz iyi gelirKizlar ya uzerimde hep bi mutsuzluk var umitsizlik var kendimi hep motive etmeye calisiyorum ama neden boyle oluyo hep bi memnuniyetsizlik var uzerime kendime gicik oluyorum
Aynen canim Ada yi cikarayim biraz cocuk da skldiHavalarda insanin ruh halini bozabiliyo cik disarilara gezin biraz iyi gelir
Dün 10+4 ve muayneye gittik.Hersey yolunda şükür.Ama doktor ense kalınlgna bakarken anladım, ense kalınlıg ölçümümü dedim evet dedi.Şuan 2mm dedi.Daha ölçüm için erken 2 hafta sonra dedi.
3,5 sınır dedi.Ama ben sınırın 3 oldgnu bılıyorum.ve heryerde de oyle geçiyor zaten.2hafta sonra 2li de yapılacak zaten.
oğlumdakini hatırlayamıyorum ama ozaman birsey bilmemezlik vardı 2li iyi mi iyi dedik geçtik.
Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsın hepımıze.içimi ferahlatmam lazım yoksa 2 hafta gecmezzz
Kizlar ya uzerimde hep bi mutsuzluk var umitsizlik var kendimi hep motive etmeye calisiyorum ama neden boyle oluyo hep bi memnuniyetsizlik var uzerime kendime gicik oluyorum
Yaa sorma bende esim delirmisim gibi bakiyo ne bilsin ki hamileligin yari delilik oldugunuBen de öyleyim ama azcık gelgitli benim ki :) Hava gibi bi açıp bi kapıyorum :) Dışarı çıkmak iyi gelir canım.
Sata göre hesapladim 2 subat benim seninBilemiyorum artik....daha belli degil dedi..dogum gunlerimiz ayni gibi yumurtlama gununu biliyormusun yoksa sata goremi hesapladn
Elmacik kemigi bitimiyle goz yani tarif edebildimmi
Lohusa teri ne hic duymamistim.
Basiniz sagolsun canim.
Ense kalinligi icin erken gitmissin zaten.doktorun dedigi gibi 2 hafta sonra daha saglikli olcum yapilir.sorun yoktur canim endiselenme
Bildgm kadaryla yaxmıo doktor soyledı soruncaCanim bu ense kalinligi 12 haftalik ultaronun neresinde yaziyo ben bakiyorum bulamadim
Doktorun hani goruntuyu cikti olarak verdigi onemli.bazi dr nt yazani cikartir bazi dr sadeçe hafta yazan goruntuyu cikti olarak verir.Bildgm kadaryla yaxmıo doktor soyledı sorunca
Yaa sorma bende esim delirmisim gibi bakiyo ne bilsin ki hamileligin yari delilik oldugunu
Evet aynen dediginizi vermiş sadece hafta yazıyo 12 haftalik ultrasonda gittigimde soracagim bebegimin ultrasonunda merak ettim kacmis ense kalınlığı teori ne kadar dogru onu anlamak istiyorum aslinda çünkü benim oglum olacak insallah :)Doktorun hani goruntuyu cikti olarak verdigi onemli.bazi dr nt yazani cikartir bazi dr sadeçe hafta yazan goruntuyu cikti olarak verir.
Benim ultrason kağıdının altında 1. 80 yazıyor ense kalınlığına. Bu durumda ne oluyor simdi canimDoktorun hani goruntuyu cikti olarak verdigi onemli.bazi dr nt yazani cikartir bazi dr sadeçe hafta yazan goruntuyu cikti olarak verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?