bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Başın saolsun canım. Mekanı cennet olsun..
Ense kalınlığı içinse şimdiden hiç endişe etme. 12 ile 14 Hafta arasında sonuç vereb bi test sonuçta. Daha çok erken sizin için, bu aşamada bebişlerin ölçüsü çok değişiyor. İçini ferah tut ki bebişin üzülmesin..

Kizlar ya uzerimde hep bi mutsuzluk var umitsizlik var kendimi hep motive etmeye calisiyorum ama neden boyle oluyo hep bi memnuniyetsizlik var uzerime kendime gicik oluyorum

gonulll cok tesekkurler cnm.normal muayne günümdü.sadece doktor ölçüm yaparken dikkatımı cekti sordum bende.halıyle oda anlattı şöyle olursa böyle vs gibi.cahillik en güzeli böyl durumlarda
Dedigin dogru cogu insan doktora gidiyo ama neden gidiyo ne olcumu yapiliyor bilmiyor bilmek istedigi de zaten ne zamn dogurcagi ve cinsiyeti yetiyor bunlar.en guzeli bir yandan kendimizi bos yere strese sokmaktan baska birsey degil.

gonulll cok tesekkurler cnm.normal muayne günümdü.sadece doktor ölçüm yaparken dikkatımı cekti sordum bende.halıyle oda anlattı şöyle olursa böyle vs gibi.cahillik en güzeli böyl durumlarda
Dedigin dogru cogu insan doktora gidiyo ama neden gidiyo ne olcumu yapiliyor bilmiyor bilmek istedigi de zaten ne zamn dogurcagi ve cinsiyeti yetiyor bunlar.en guzeli bir yandan kendimizi bos yere strese sokmaktan baska birsey degil.

Canım basınız sağolsun, mekanı cennet osun inşallah. Bence de arkadaşların dediği gibi suan çok erken ve bebişin ölçüleri günden güne değişiyor. Daha 10. Haftadasin, bundan kısa bir süre önce boynu yoktu bile, bir bütündü govdesiyle. Boynu oluşum evresini tamamlamamistir ve inceleme devam ediyordur. Bunu böyle düşün. Yoksa neden bu ölcumleri 11-14 hafta arası yapsınlar ki? İçini ferah tut canım.

Kizlar ya uzerimde hep bi mutsuzluk var umitsizlik var kendimi hep motive etmeye calisiyorum ama neden boyle oluyo hep bi memnuniyetsizlik var uzerime kendime gicik oluyorum

Ben de öyleyim ama azcık gelgitli benim ki :) Hava gibi bi açıp bi kapıyorum :) Dışarı çıkmak iyi gelir canım.

Elmacik kemigi bitimiyle goz yani tarif edebildimmi

Lohusa teri ne hic duymamistim.

Basiniz sagolsun canim.
Ense kalinligi icin erken gitmissin zaten.doktorun dedigi gibi 2 hafta sonra daha saglikli olcum yapilir.sorun yoktur canim endiselenme

Canim bu ense kalinligi 12 haftalik ultaronun neresinde yaziyo ben bakiyorum bulamadim

Gunaydin hanimlar.esim yenilmezler hastasi sinemayada gelmis aksam9.30 seansina giridk gece 12.1o da ciktik eve gelene kadar da saat oldu gece 1. Adamin birde oturup cocuk ismi secesi geldi. Anlasamadik oben guzel isimmis ya yuru git herif öteye git orda oyna.dalga geciyor bence diyip uyuma karari aldim saat gece 3 bucuktu. sabahta sehir disi toplantisi varmis 9 da kalktik beyfendi gitti bende temizlik gunu ilan ettim kendime hamile kalali 15 gunde kadin cagiriyordum. Arada da annem gelip supuruyordu ama artik icime sinmedi ev. Sabah kalkar kalkmaz basladim temizlige. Dolaplar icleri yerler sil supur. Oyy ev daha yari olmadan ben bitmis durumdayim. Oysa ben haftada 2 kere bu temizligi rutin haline getirmistim simdi sinirlerim bozuldu oturdum agliyorum. Ahh yavrum senin anan bir manyak baban ondan da manyak. Benim cocuk bize cekmese bari

Doktorun hani goruntuyu cikti olarak verdigi onemli.bazi dr nt yazani cikartir bazi dr sadeçe hafta yazan goruntuyu cikti olarak verir.
Evet aynen dediginizi vermiş sadece hafta yazıyo 12 haftalik ultrasonda gittigimde soracagim bebegimin ultrasonunda merak ettim kacmis ense kalınlığı teori ne kadar dogru onu anlamak istiyorum aslinda çünkü benim oglum olacak insallah :)

Selam kızlar
Ben de bugün minnağımı gördüm :)
Büyümüş 4,5 cm olmuş :)
Sat'a göre tam haftasını da yakalamış :)
Aslında daha 2 hafta daha gitmeyecektim ama yan ağrım olunca 2 gündür acaba sistit mi oldum diye gittim.
Bi de ikili test yaptırmayacaktım normalde, doktorum ve eşim yaptırma taraftarı olunca iyi yapalım dedim, inşallah 10 gün sonra onun için gidicem.

Kizlarr yaaa esim supriz yapmis tatil ayarlamis temmuzun 3 une 5 gunluk bayramda alanya da ama stres oldum ben simdi hamileyken hic tatile gitmedim kizimda doguma 1 ay vardi dr izin vermedi bu bebiste 19 hf oluyo yaklasik bana öneri verebilir misiniz nelere dikkat etmem lazim bu arada kendi arabamizla gidicekmisiz neler yapmaliyim dr uma da sorcam hazirandaki randevumuzda ama sizden de fikir istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…