bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gozun aydin canim 10 gune bizimde ikili var hayirlisiyla iyi ciksin dilerim ki

Ne güzel çok iyi yapmış tebrik ediyorum eşinizi ..bir kere hiç evhamlanmaYıp stres olmayıp tadını çıkarmak gerekiyor ...sonrasında hamilerere yüzme çok iyi gelir hep tavsiye ederler fakat denize girmek şartıyla havuzda enfeksiyon olabiliyor bide sık sık mayo değiştirmen lazım ıslak mayo ile oturmak mantar yapıyor ...arabanızla gideceksenizde sık aralıklarla mola vermeniz Lazım ineceksin arabandan hareket ed ceksin sonra devam edeceksiniz eeee tabi güneş koruyorucu şapkada şart :)) ben yatıyorum hala birimde bir sürü tatil planımız vardı bu yıl inşallah iyileşip kalkarım herşey normale dönerde tadını çıkarabilirim ..şimdiden iyi eğlenceler Mcada

Ay bi tatil ne güzel olur olsa da gitsek :)) canım ben 11. Hafta da ailemin yanına gitmek için doktora yolu sormuştum uçak serbest sarsıntısız 5 saate kadar arabaya da müsade demişti.

Ay bi tatil ne güzel olur olsa da gitsek :)) canım ben 11. Hafta da ailemin yanına gitmek için doktora yolu sormuştum uçak serbest sarsıntısız 5 saate kadar arabaya da müsade demişti.
Ya canim merak ettigim denize havuza girmek riskli mi ne yapmak lazim sasirdim kaldim

Cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin dikkat edicem bu soylediklerine canim tekrar tesekkur

Benim ultrason kağıdının altında 1. 80 yazıyor ense kalınlığına. Bu durumda ne oluyor simdi canim
Tam olarak bilmiyorum nt sonucuna gore ne oldugunu Ikra meyra ve @Aydede88 konuya hakim canim.

Masallah canim.ikili test bende yaptrmadim.10 gun sonra haberini bekliyorz

Canım benim usg kağıdında ense kalınlığına 1. 80 yazıyor. Bu durumda ne oluyor simdi sence
1.3 ustu erkek 1.3 alti kiz canim ne kadar dogru bilinmiyor 12+ yapilan sonuca gore 1.80 erkek oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…