bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Başın sağolsun canım Allah başka acı vermesin. Kötü bir durum olsa doktor söyler o riski almaz ben yaptırnadım ikili ama ölçümleri yaptı kendi USG si ile ama sonuçlardan bile anlamadığım için tek bile sordum sağlıklı mı sağlıklı tamamdır kafa yorup stres yapmaya lüzum yok bence ikili yi de o yüzden yaptırmadım %100 yada %90 doğruluğu olmayan birşey için strese girmeye hiç gerek yok bence

Cok haklısın canım ben oğlumda hiç böyle değildim.sonrasında 4 ay once düşük ve zor bir kürtaj olunca hep bakar inceler olurdum.bilmemek en doğrusu en huzurlusu aslında

Ayy hadi ins benim belki ekim sonu faln olur oğlum 4hafta erken olmuştu erken geliyo benimkiler biraz sabredemiyolar
benim oglumda kizimda erken dogdu bende ekimin 10 undan sonra bekliyorum bu da sabirsiz olursa tabi
Musmutlu tatiller annisler ve minnaklari gununuz hayirlara vesile olsun bende dun aksam kardesimin kinasi vardi birazcik oynadim :) bugunde dugun var kardesim musmutlu olsun insallah amin
Allah mesut etsin canim.

Havuz tehlikeli olabilir mikrop kalabilirsin ama deniz suyu ve içindeki mineraller faydalı bile bol yüz bence ,öğlen sıcağında dışarda ,denizde fazla vakit geçirme gebelikte daha çok güneş lekesi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…