bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ayrıca papp-A mom 1.80 yazıyor. Bu değerler kızıma ait
Sen kizinin tum degerlerini yazarmisin canim fb-hcg 60
0.61degistirilmis mom
papp-A 4.24
1.08 duzeltilmis mom
nt 1.mm
0.72 duzeltilmis mom canim bunlar benim bilgiler ikizlerden birinin 11+6 olanin

Son düzenleme:
Genelde kiz cocuguna hamileyken gunes lekesi olu derler.annenin guzelligi bebege gecermis sozde.benimde kizimda gunes lekerim oldu.suan yine kiz dedi dr ve yine lekelencem herhalde.gozumun yan kisimlarinda var
Benim oğlum oldu ve kış hamilesiydim ama yine de lekelenmelerim oldu geçer sandım ama geçmedi şimdi cinsiyeti belli değil bakalım bu Nasıl olacak şimdi korkumdan hava kapalı da olsa mutlaka güneş kremi sürüp çıkıyorum

Ya canim merak ettigim denize havuza girmek riskli mi ne yapmak lazim sasirdim kaldim

Canım havuz riskli oluyor. Mikrop kapma olasılığı yüksek. Denizde sakinca yoktur ama... Ben otelciyim, detaylara girmeyecegim çok fazla ama havuza girmeni önermem. Bir de gideceğiniz otelin yıldızına bağlı, Eger 5* otel değilse yemeklerinde de dikkatli ol canım. Dr.un zaten sana daha güzel ve detayli bilgilendirmeler yapacaktır.

Canim otel 5 yildizli yemek konusunda yinede temkinli olcam ama tavuktu balikti oyle seyleri yemem zaten havuz oldum olasi sevmiyom zaten herkez isiyodur nede olsa haklisin en iyisi deniz hamile olmasak da olsak da cok tesekkur ederim mutlaka dr umun tavsiyelerini de alip burda paylasirim tatile gidecek annisler faydalansin

Kızlar nivea nın bebek yağını sürüyodum karnıma benek benek kızarmış doktora gideyim mi sizce

Canim merak etme onemli bisey degil.direk vucuda surdugun icin oluyor kasinti ve kizariklar yapar.
En guzeli dustan sonra vucuduna surup tekrar bi sudan gecmen gerekir.bende direk vucuduma suremem banada kizariklik ve kasinti yapiyor

Ay kizlar pizza attim firina sosis koktu burnuma yemedim ac bilac oturuyom nolcak benim bu halim hersey kokuyo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…