bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi hafta sonlari herkese anneler gununuzu simdiden kutlarim. Seneye bebisleriniz ile kutlamak nasip olur insallah. Benim bir sorum olacak daha once sezaryan dogum yapan arkadaslara. Dikis yerinizi bicakla kesmisler gibi veya buna benzer bir agri oluyor mu? 3 gundur dikis yerim boydan boya yanio agrio. Elimle uzerine hafif dokunxdugumda da agri var. Ayrica sanki biraz sis gibi geldi.

:)))) Havuza yetişkinlerin bi pislik yapacağını sanmam ama, çocuklar ve bebekler var yaa, onlar çocuk havuzunda yapiyorlar ne yapiyorlarsa, ordan da büyük havuza dalıyorlar ya da anne babaları sokuyor. Yani ben o havuzlarda kaka parçaları yuzdugunu bile gördüğümden :) Kizceni de sakin sokma derim. Bir de havuz her gece dezenfekte edilir, temizlenir, yani içinde hiç pislik olmasa da suda ilaç oluyor canım. Bak balıkta falan sıkıntı olacagini sanmam tatlım, onları zaten genelde büfede göz önünde pişirip servis ediyorlar. Ama sakatatlara falan özellikle dikkat et. İyi tatiller şimdiden :) Ahh ben de gidebilsem keşke :)

Canim ben 2 sezeryan oldum ama cok sukur hicbir sikintim yok 2. Sezeryani 1 bucuk sene oldu daha olali.sorun devam ederse doktoruna danis istersen.

Tamam canim ada yi da sokmam sende gidrrsin yaaa yazin

Canim benim de oyle 21 ay oldu sezeryan yerim agri yok ama kabarik gibi kotu gozukuyo

Canım bir bak bakalım. Bu kızımın degerleri
Sen kizinin tum degerlerini yazarmisin canim fb-hcg 60
0.61degistirilmis mom
papp-A 4.24
1.08 duzeltilmis mom
nt 1.mm
0.72 duzeltilmis mom canim bunlar benim bilgiler ikizlerden birinin 11+6 olanin
0.61degistirilmis mom
papp-A 4.24
1.08 duzeltilmis mom
nt 1.mm
0.61degistirilmis mom
papp-A 4.24
1.08 duzeltilmis mom
nt 1.mm

Nasıl olayım be Can'ım valla yatıyorum öyle ...dün doktora gittim başka bir doktora yani Bebek iyi dedi 1.5cm lik kanama alanı var geçerde geçmezse tekrar olabilirde olmayabilirde gibi saçma sapan şeyler söyledi ..hatta dediki yat derler sana ama yatma çık gez psikolojin düzelsin çay bahçesine git yürü düşerse düşsün gene olur ne kasıyorsun ki dedi Ben şok tabi ...alllahım kimseyi düşürmesin çok zormuş ..işte haftada bir iğne olmaya devam ...pazarteside başkasından randevu aldım oda aynını der herhalde ...sonrasında cuma günü 10 gün olacak be beni yatıran devlet hastanesindeki doktor kontrolü var bakalım ne olacak

Canım Allah sıra versin. Tamamına erdirsin inşaallah

Doğru olsaydı kızımın değerlerinden anlaşılırdı. Ama gördüğün gibi değil. Ben inanmıyorum. O sadece denk gelmiştir canım. Bak göreceksin benimki yine kız olacak

Bende inanmıyorum :) pap a değeri 1000 in üzerindeyse kız nt 1.3 un altındaysa kız dediler benim ikili taramaya göre nt ye göre erkek pap a ya göre kız cıkıyo senin kızın ikilisi de aynen böyle ama kız olmuş :)

Doktor bana erkek ihtimali yüksek dedi. Ama benim hala ümidim var pipi belkim düşer diye :)

Ikra meyra zanyar ın kızının ikilisinde de pap a ya göre kız cıkıyo :) bu teori ikisi birden tutucaktı. Ama bizde tutmuyor malesef :)

Doktorun dedigine bak adammo doktor.ya da hic cocugu yokmmu bunun.ama ne anlar annelik duygusundan.sen dikkat et kendine yinede 10 gunu atlatinca arada gez ama kendini yormamak sartiyla eve kapaninca daha kotu hissedebilirsin canim.progynex ignemi kullaniyorsun canim. vildan_drs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…