bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok haklisin canım. Ben de inanmıyorum. Halkımıza hayırlısı olsun inşaallah

Canim bana guven sen bu bebegi saglikla doguracaksin dua edicem sana

Devlet hastanesinde penguene vurdular dünde purnutol diye bir iğne vurdular aynıymış herhalde

Töbe töbe.. Ne biçim insan bunlar ya. Bide doktor olcak. Düşerse düşsün ne ya!! Sözde moral veriyor. Bakınız: Kaş yaparken göz nasıl çıkarılır. Yuh artık.
Takma canım sen onların hiçbirini temkinli ol Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Devlet hastanesinde penguene vurdular dünde purnutol diye bir iğne vurdular aynıymış herhalde
Gir buraya sık sık kafan dagilir.ya da kk da diger konulara bak bazilari cok komik oluyo.
Kizimda erken dogmasin diye hep yattim hastanede evde o zman bende surekli kk daydim.iyi gelir canim.

Evet Can'ım valla dinlemedim zaten geldim evime yatmaya devam ...biz evlat diyoruz ilk hamileliğimizi öğrendiğiniz andan itibaren bağ kuruyoruz ama onlar için et parçası ...duygularını kaybetmişler ...meslek hastalığı onlarınkinde sanırım bu ikinci hamileliğim çok doktora gezdim herkes gibi daha anlayışlı ilgili birine denk gelemedim maalesef ..

Canim bu doktor kim balikesirdemi ivrindidemi

Ben merkezdeyim canım Aladdin diyor gerçi sevgide yeni gelen doktorda aynısını söyledi ..
Alaaddin bikmis artik bunu anladim.
Nurettin bey biraz titiz boyle durumlarda canim.
Baska doktora gittiginde benide bilgilendir canim.doktorlari taniyoruz iste boyle durumlarda

Canim merak etme onemli bisey degil.direk vucuda surdugun icin oluyor kasinti ve kizariklar yapar.
En guzeli dustan sonra vucuduna surup tekrar bi sudan gecmen gerekir.bende direk vucuduma suremem banada kizariklik ve kasinti yapiyor
Sen ne kullanıyorsun canım ne alerji yapmaz ki benim cildim çok alerjik ne sürcem bilmiyorum

kot gydım bugun ıs yerınde resmen dıgmemı actım fermuarını da ındırdım oturuyorum:):):):)

Kızlar çok merak ettiğim bi şey var siz hamile olduğunuz için herkes daha iyi davranıyo mu bizde kimsenin umrunda değil eve gelen hizmet bekliyo bi tabak bile kaldırmıyolar yemekte yapamıyorum her şey eşimin üstünde normalde kayınvalidem gel gel diye başımın etini yer şimdi yapamıyorum ya ben geliyim desemde istemiyo çok yanlızız biz size böyle yapıyolar mı yoksa hayat filmlerde ki gibi mi tabiki halimize çok şükür yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsun

Sen ne kullanıyorsun canım ne alerji yapmaz ki benim cildim çok alerjik ne sürcem bilmiyorum
Canim nivea ve bi kac marka kullandim yine yapti.bebekler icin chicconun kini kullandim o bile yapti.o yuzden artik hep dusta suruyorum.Zaten havalar isiniyor artik sabah aksam girdikce dusa kullanirim ben.

Canim genelde benim hamileliklerim zor gectiginden bana yardim eden olur.onlarinda vardir belki bir problemi sana oyle yansimistir canim kendin iyisen takma kafana fazla

Valla en ufak bi şeyde eşim işten izin alıp gelmek zorunda kalıyo canım baya ağır geçiyodu ama çok şükür iyyim şimdi yemek yapma ve çabuk yorulma gibi sorunlar var sadece kayınvalidem emekli yanlız yaşıyo aynı mahalledeyiz görümcemle de yürüme mesafesindeyiz ama ayda 1 görüşüyoruz geneldede biz gidiyoruz kendi ailemede kızıyorum annem gece nöbetinde çalışıyo ve küçük kardeşim var o yüzden bi şey diyemiyorum ama onlarda hiç gelmiyolar

Yok be kuzum iki cocukta da hic oyle kimse ihtimam gostermedi bu kiz da hamile uzulur mu kirilir mi cogu insan arkadasim sandigim kisiler hamile oldugumu duyunca uzaklastilar benden kimse yok arayip soran yok canim takmayim diyorum ama insan uzuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…