- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.061
Çok haklisin canım. Ben de inanmıyorum. Halkımıza hayırlısı olsun inşaallahBende inanmıyorum :) pap a değeri 1000 in üzerindeyse kız nt 1.3 un altındaysa kız dediler benim ikili taramaya göre nt ye göre erkek pap a ya göre kız cıkıyosenin kızın ikilisi de aynen böyle ama kız olmuş :)
Doktor bana erkek ihtimali yüksek dedi. Ama benim hala ümidim varpipi belkim düşer diye :)
Ikra meyra zanyar ın kızının ikilisinde de pap a ya göre kız cıkıyo :) bu teori ikisi birden tutucaktı. Ama bizde tutmuyor malesef :)
Canim bana guven sen bu bebegi saglikla doguracaksin dua edicem sanaNasıl olayım be Can'ım valla yatıyorum öyle ...dün doktora gittim başka bir doktora yani Bebek iyi dedi 1.5cm lik kanama alanı var geçerde geçmezse tekrar olabilirde olmayabilirde gibi saçma sapan şeyler söyledi ..hatta dediki yat derler sana ama yatma çık gez psikolojin düzelsin çay bahçesine git yürü düşerse düşsün gene olur ne kasıyorsun ki dedi Ben şok tabi ...alllahım kimseyi düşürmesin çok zormuş ..işte haftada bir iğne olmaya devam ...pazarteside başkasından randevu aldım oda aynını der herhalde ...sonrasında cuma günü 10 gün olacak be beni yatıran devlet hastanesindeki doktor kontrolü var bakalım ne olacak
Devlet hastanesinde penguene vurdular dünde purnutol diye bir iğne vurdular aynıymış herhaldeDoktorun dedigine bak adammo doktor.ya da hic cocugu yokmmu bunun.ama ne anlar annelik duygusundan.sen dikkat et kendine yinede 10 gunu atlatinca arada gez ama kendini yormamak sartiyla eve kapaninca daha kotu hissedebilirsin canim.progynex ignemi kullaniyorsun canim.@vildan_drs
Nasıl olayım be Can'ım valla yatıyorum öyle ...dün doktora gittim başka bir doktora yani Bebek iyi dedi 1.5cm lik kanama alanı var geçerde geçmezse tekrar olabilirde olmayabilirde gibi saçma sapan şeyler söyledi ..hatta dediki yat derler sana ama yatma çık gez psikolojin düzelsin çay bahçesine git yürü düşerse düşsün gene olur ne kasıyorsun ki dedi Ben şok tabi ...alllahım kimseyi düşürmesin çok zormuş ..işte haftada bir iğne olmaya devam ...pazarteside başkasından randevu aldım oda aynını der herhalde ...sonrasında cuma günü 10 gün olacak be beni yatıran devlet hastanesindeki doktor kontrolü var bakalım ne olacak
Alllah razı olsun Can'ım ...inşallah öyle olur ...çok varmış bu şekilde Kanama yaşayıp doğuran inşallah benimde öyle olur ..Canim bana guven sen bu bebegi saglikla doguracaksin dua edicem sana
Gir buraya sık sık kafan dagilir.ya da kk da diger konulara bak bazilari cok komik oluyo.Devlet hastanesinde penguene vurdular dünde purnutol diye bir iğne vurdular aynıymış herhalde
Evet Can'ım valla dinlemedim zaten geldim evime yatmaya devam ...biz evlat diyoruz ilk hamileliğimizi öğrendiğiniz andan itibaren bağ kuruyoruz ama onlar için et parçası ...duygularını kaybetmişler ...Töbe töbe.. Ne biçim insan bunlar ya. Bide doktor olcak. Düşerse düşsün ne ya!! Sözde moral veriyor. Bakınız: Kaş yaparken göz nasıl çıkarılır. Yuh artık.
Takma canım sen onların hiçbirini temkinli ol Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
Duru suyla yıka canım, birdaha kullanma.eğer abartılı bırduru olursa gidersin.geçmiş olsunKızlar nivea nın bebek yağını sürüyodum karnıma benek benek kızarmış doktora gideyim mi sizce
Canim bu doktor kim balikesirdemi ivrindidemiEvet Can'ım valla dinlemedim zaten geldim evime yatmaya devam ...biz evlat diyoruz ilk hamileliğimizi öğrendiğiniz andan itibaren bağ kuruyoruz ama onlar için et parçası ...duygularını kaybetmişler ...meslek hastalığı onlarınkinde sanırım bu ikinci hamileliğim çok doktora gezdim herkes gibi daha anlayışlı ilgili birine denk gelemedim maalesef ..
Ben merkezdeyim canım Aladdin diyor gerçi sevgide yeni gelen doktorda aynısını söyledi ..Canim bu doktor kim balikesirdemi ivrindidemi
Alaaddin bikmis artik bunu anladim.Ben merkezdeyim canım Aladdin diyor gerçi sevgide yeni gelen doktorda aynısını söyledi ..
Tabii benim eltim aynen senin gibiydi simdi oglu 20 aylik delikanli oldu uzulme sakinAlllah razı olsun Can'ım ...inşallah öyle olur ...çok varmış bu şekilde Kanama yaşayıp doğuran inşallah benimde öyle olur ..
Öyle yaptım canım artık takip edeyim bari inşallah çoğalmazSurmeyi birak karnini yika bi iki gun takip et cogalirsa bir dermatologa gorun beybimm gecmis olsun
Sen ne kullanıyorsun canım ne alerji yapmaz ki benim cildim çok alerjik ne sürcem bilmiyorumCanim merak etme onemli bisey degil.direk vucuda surdugun icin oluyor kasinti ve kizariklar yapar.
En guzeli dustan sonra vucuduna surup tekrar bi sudan gecmen gerekir.bende direk vucuduma suremem banada kizariklik ve kasinti yapiyor
Canim nivea ve bi kac marka kullandim yine yapti.bebekler icin chicconun kini kullandim o bile yapti.o yuzden artik hep dusta suruyorum.Zaten havalar isiniyor artik sabah aksam girdikce dusa kullanirim ben.Sen ne kullanıyorsun canım ne alerji yapmaz ki benim cildim çok alerjik ne sürcem bilmiyorum
Kızlar çok merak ettiğim bi şey var siz hamile olduğunuz için herkes daha iyi davranıyo mu bizde kimsenin umrunda değil eve gelen hizmet bekliyo bi tabak bile kaldırmıyolar yemekte yapamıyorum her şey eşimin üstünde normalde kayınvalidem gel gel diye başımın etini yer şimdi yapamıyorum ya ben geliyim desemde istemiyo çok yanlızız biz size böyle yapıyolar mı yoksa hayat filmlerde ki gibi mi tabiki halimize çok şükür yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsun
Valla en ufak bi şeyde eşim işten izin alıp gelmek zorunda kalıyo canım baya ağır geçiyodu ama çok şükür iyyim şimdi yemek yapma ve çabuk yorulma gibi sorunlar var sadece kayınvalidem emekli yanlız yaşıyo aynı mahalledeyiz görümcemle de yürüme mesafesindeyiz ama ayda 1 görüşüyoruz geneldede biz gidiyoruz kendi ailemede kızıyorum annem gece nöbetinde çalışıyo ve küçük kardeşim var o yüzden bi şey diyemiyorum ama onlarda hiç gelmiyolarCanim nivea ve bi kac marka kullandim yine yapti.bebekler icin chicconun kini kullandim o bile yapti.o yuzden artik hep dusta suruyorum.Zaten havalar isiniyor artik sabah aksam girdikce dusa kullanirim ben.
Canim genelde benim hamileliklerim zor gectiginden bana yardim eden olur.onlarinda vardir belki bir problemi sana oyle yansimistir canim kendin iyisen takma kafana fazla
Yok be kuzum iki cocukta da hic oyle kimse ihtimam gostermedi bu kiz da hamile uzulur mu kirilir mi cogu insan arkadasim sandigim kisiler hamile oldugumu duyunca uzaklastilar benden kimse yok arayip soran yok canim takmayim diyorum ama insan uzuluyoKızlar çok merak ettiğim bi şey var siz hamile olduğunuz için herkes daha iyi davranıyo mu bizde kimsenin umrunda değil eve gelen hizmet bekliyo bi tabak bile kaldırmıyolar yemekte yapamıyorum her şey eşimin üstünde normalde kayınvalidem gel gel diye başımın etini yer şimdi yapamıyorum ya ben geliyim desemde istemiyo çok yanlızız biz size böyle yapıyolar mı yoksa hayat filmlerde ki gibi mi tabiki halimize çok şükür yeter ki bebeğimiz sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?