bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok be kuzum iki cocukta da hic oyle kimse ihtimam gostermedi bu kiz da hamile uzulur mu kirilir mi cogu insan arkadasim sandigim kisiler hamile oldugumu duyunca uzaklastilar benden kimse yok arayip soran yok canim takmayim diyorum ama insan uzuluyo
Evet insan üzülüyor gerçekten kaç haftalık olduğunu bile bilmiyo en yakınlar

Canım yapabildiğini yap yapamadığın kalsın.bende de aşırı yorgun bi hal oluyor o yüzden ne yaparsam o kadar. Benim kendi ailemde eşimin ailesi de il dışında. Ameliyat oldum eşim bekledi kimse gelmedi gelin de demem aşılamayla gebe kaldım her iki aile buradaydı öncesinde ama iğnelere başladığımda gittiler ve yine aşılama sürecinde de eşim vardı. Şimdi de eşim var böyle de iyiyiz çok şükür. İnsan bekleyince üzülüyor beklememek en iyisi. Ben anneme şakasına gitme bak aşılama olcam kim bakacak bana dedim sen bakarsın dedi çünkü ben hep tek başıma yaptığım için onlarda alışkın buna ki ablam aşılama olduğunda beni yanına göndermişlerdi işlerini yapayım bir de bu benim 3. Gebeliğim ilk ikisi nasip olmadı. Evmiş yemekmiş yapabildiğin kadar bebeğinle iyi ol yeter

Sende benim gibiymişsin canım inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelir onlar yanlız bırakmaz bizi

Ahh canim malesef durum oyle. Bazi kayinvalideler durumu kaynanaliga ceviriyor. Bende bugun sinir olmus durumdayim. 1 ay once kayivalidem aradi yolsayiz bes dakkaya geliyoruz yemek hazirla dedi. Kaldi ki yemek yapamadigimi biliyordu. Esim yapti bende kokusundan rahatsiz oldum tansiyonum dustu hastaneye gittik serum taktilar. Gorumcem diyor ben hamile kalinca sezeryan olcam seneye dusunuyoz bebek dedi. Gelip bakarsin bana dedi. Ben kimseden yardim beklemiyorum kimsede benden beklemesin dedim. Senden beklenir balim sen gelinsin gelip bakicaksin dedi. Ablacim benim dilimin kemigi yok biliyormusun cok kotu kirarim hic de uzulmem sonrasinda dedim kocamda aldi ablasini cikti disari paylamis olacak ki gorumcem gozuyasli ben gidiyorum dedi.Benim annemin belinde 7 platin var. Gelip evimi supuruyor yemegimi yapip getiriyor. Persembe kayinvalidem aradi gecmis olsun demeden haftasonu musaitsen gel de ev gelin temizligi gorsun dedi. Dedim sen gel de evim kayinvalide temizligi gorsun. Ben sakatim kizim kolum agriyo benim diyor. Dedim kimsenin benim uzerimde ufak hakki yok benim de kimsenin uzerinde olmasin canim annem dedim. Sustu kapattik kapatirkende optum kocaman yanaciklarindan.

Resmen agzim acik kaldi.cok cok sasirdim.Kendi annem babam nasilsa kayinvalidem kayinpederim gorumcemde oyleler cok sukur.
Allah sabir versin canim takma kafana bosverrrrr.

Benim ilk dogumum 2014 nisanda oldu canim.
Bebek ters oldugu icin sezaryendi, Buharada Zeynep hanimda yapmistim dogumu.

Bayildim sana yaaa cok tatlisin keske bende senin gibi olsam

Çok güzel vermişsin cevaplarını eşinde gerekeni yapmış çok iyi olmuş. Benim eşim kızıyo ama bi şey diyemiyo sadece bana haklısın diyo nadiren çok kızarsa söyler kayınvalideme zaten görümceme niyeçgelmiyosunuz oturmaya desek kıyameti koparır kavga eder küser daha önce çok yaptı bana böyle napalım valla eşim diyo bizde gitmeyiz olur biter diyo ben o kadar şeye rağmen düşman olmak istemiyorum ama gelmiyolar gitmiyolar zorla da güzellik olmuyo

Resmen agzim acik kaldi.cok cok sasirdim.Kendi annem babam nasilsa kayinvalidem kayinpederim gorumcemde oyleler cok sukur.
Maşallah şanslısın öyle insan bulunmuyo bu devirde benim kv neler atıp tutuyodu her gün bize gelip yemek yapacaktı doğumdan sonra kışın bizde kalacaktı ben işe başlayınca çocuğa bakacaktı daha şimdiden görüşmeyi kesti zaten açıkca diyo sakın çalışma çocuk okula başlayana kadar diye hepsi eşimin gözünü boyamak içinmiş bende gerçek sanmıştım

Ben hic takmiyorum artik. Ilk zamanlar cok uzulur aglardim. Aman simdi cevabimi verip geri cekiliyorum. Hic kafamada takmiyorum.
Ben de bir sene ugrastim aman esimin annesi ablasi babasi ama sonra ben sustukca rahmetli abime kadar laf etti telefonda. dedim tamam bundan sonra gelinlik bitti kotu gelinlik baslasin

Offf kızlarr offff.Ben içime sinen kendimi rahat hissedeceğim bana biraz da olsa açıklama yapan bi doktor bulamadım yaaa.bu 2. Doktorum.ama yok buda olmadı.dün 10 boyunca karnımda bi kelime etmeden ultrason aleti gezdirdi.öyle fazla da gülmediği içi bişey diyemedim.dedim kesin bişey var emin olmak için inceliyo.sonra ultrason aletini yerine koydu.kalkabilirsin dedi.sormak istediğin bişey var mı dedi.bilmem kötü bişey olsa derdiniz heralde dedim.aynen öyle dedi.elime 2 li test kağıdını verdi.kan ver haftaya sonuçlar çıkar dedi.muayene bitti.ne ense kalınlığı.ne boyu.ne bişey hiç yani.samsundayım ve eve yakın bi hastaneye gitmeye karar verdim.oradaki bayan doktor iyi anlatıyo açıklıyo dediler.çok rahatlatıyomus insanı.ya elektrik tutmadı mı insan kasılıyo.elevitle demir hapı verdi.folik asiti içicem mi içmicem mi hiçbişey sormadı.doktordan geliyorum.internetten bakıyorum herşeye bu nasıl iş.bir de çok iyi dediler.erkek doktor istemiyorum çok fazla.normal doğumda kadın doktor daha rahat oluyo.salı günü randevu aldım.inşallah bu içime siner.doktoru içine sinenlere ne mutlu.oğlumdaki doktoruma ilk muayene de tamam bu demiştim.Allah hayırlısına ayağımı sürüsün artık öyle dua ediyprum.

Canim bende samsunluyum. Nagihan hanima gidiyorum cokta memnunum.

İyilikten kimse anlamıyo zaten sadece kullanıyolar en iyisini yapıyosun

Cevaplara gelll görümcene nasıl kızdım sonra cevabını verdiğini görünce ohh dedim ya kv eşinin ailesi hadi bakarsın edersin olmayan çocuk üzerinden hesap yapmak ne gelinsek geliniz ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…