- 22 Mart 2009
- 641
- 4
- 96
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.101
Canm bnm en baştan beri var kanama alanı ama bnde bi kanama yok bi sıkıntı da yapmadı çok şükür bn pek takmiyrm o yzdenMerhaba anneler ve anne adayları ben de kısmetse 3. çocuğuma hamileyim 13 haftalık..Ama maalesef 2 gün önce öğrendim rahim içinde kanama alanı varmış, sonucu dr.a gösteremedim bile, pazartesi gösterebileceğim ancak, şu ana kadar lay lay lom gidiyordum, şimdi bayağı afalladım
Kuzenimin arkadaşı.devletteyken bu kadar değildi ama özelde yoğunluk sezeryan yaptırıyo.ilk doğumum normal ve yine normal istiyorum inşallah.o yüzden gitmedim.ve medikalpark çok pahalı.muayenesi doğumu testleri.Canim bende samsunluyum. Nagihan hanima gidiyorum cokta memnunum.
canım bende de kanama yok, hiç olmadı; inşallah kendiliğinden erir gider şu subkoryonik hematom dedikleri şey..Canm bnm en baştan beri var kanama alanı ama bnde bi kanama yok bi sıkıntı da yapmadı çok şükür bn pek takmiyrm o yzden
Dogum ve bebe işler için hava almak ve spor yapmak zorundayızCok yoruluyorum..disari cikmaktan hoslanmiyorum evdede cok skloyrm ne yapcam boyle benim tembelligim yavruslarimi yoruyor
Canim ben 2 sezeryan oldum ama cok sukur hicbir sikintim yok 2. Sezeryani 1 bucuk sene oldu daha olali.sorun devam ederse doktoruna danis istersen.
Canim benim de oyle 21 ay oldu sezeryan yerim agri yok ama kabarik gibi kotu gozukuyo
Vıldancıgım nasıl oldun daha iyimisinDevlet hastanesinde penguene vurdular dünde purnutol diye bir iğne vurdular aynıymış herhalde
Suyu katnat yok Benmari erıt kızzz yerimden kalkmaya halim yok kim yapcek bunlarıKızlar bilgi vereyim :)
Çıldırır derecesinde yaptığım araştırmada çatlak için en doğal ve etkili yöntem olaraktan
Şimdik 3 tane yağdan bahsediliyor herbiyerlerde :)
Coconut oil cocoa butter ve shea butter (hindistancevizi yağı, kakao yağı ve shea butter türkçesini bilmiom)
Hindistancevizi yarı katı kakao ve shea butter yağı katı yağlar. Üçünden birer kavanoz al diyor bir de eczaneden ampül e vitamini al diyor.
Suyu kaynat. Benmari usulu kavanozların içinde tüm yağları erit. Sonra sıvı hale gelen yağların hepsini cam bir kavanozda birleştir. Üzerine yağlar donmadan hemen e vitamini kapsüllerini boşalt ve donması için bekle diyor. Sonrasında serin bir yerde sakla ve sabah akşam sür diyor :)
Hindistancevizi yağı bir çok sitede tüm vucut için öneriliyor. Hatta bebek içinde öneriliyor. Pişiğe vs çok iyi geliyormuş. Yenebilir bir yağ olduğu için araştırırsanız görürsünüz günlük bir mikrar tüketmek süt artışını da sağlıyormuş.
Hamilelik harici normal bir insan içinde faydalı ahanda kullanım yerlerini gösteren resmi ekliyorum.
Bugünlük öğrendiklerim bu kadar :) paylaşmak istedim sıktıysam kusuruma bakmayın :)
Dogum ve bebe işler için hava alve spor yapmak zorundayız
Anladım canım zor tabıkı insan da enerji olmuyoroylede canm hic gucum yok.guatrim oldugundan cok halsz oluyorm.
Bnmki kesenin hemen yanında canm.6 haftalik tan beri var ama doktorlar da çok onemsenediler bnde kanama olmayınca. Bnm 3 tane de miyom um var Onlar yüzünden kanamam olur saniyodum çok şükür olmadı. Bu kanama kndilignden kayboluyormus ilerleyen zamanlarda.canım bende de kanama yok, hiç olmadı; inşallah kendiliğinden erir gider şu subkoryonik hematom dedikleri şey..
Suyu katnat yok Benmari erıt kızzz yerimden kalkmaya halim yok kim yapcek bunlarıkakao yagi duydum bende sanırsam yagli olan herseyi surebılırız kuru tutmucaz sonucta kuru cilt catlar dimiiii
Ben Allah izin verirse normal epidural dusunuyorum. Daha konusmadik ama sonucta zorla da sezaryan yapacak degil ya.Kuzenimin arkadaşı.devletteyken bu kadar değildi ama özelde yoğunluk sezeryan yaptırıyo.ilk doğumum normal ve yine normal istiyorum inşallah.o yüzden gitmedim.ve medikalpark çok pahalı.muayenesi doğumu testleri.
Lütfen dikkat et arkadaşım ..allah korusun kanama olunca insan çok kötü şeyler yaşıyor ...dinlen zorlama kendiniMerhaba anneler ve anne adayları ben de kısmetse 3. çocuğuma hamileyim 13 haftalık..Ama maalesef 2 gün önce öğrendim rahim içinde kanama alanı varmış, sonucu dr.a gösteremedim bile, pazartesi gösterebileceğim ancak, şu ana kadar lay lay lom gidiyordum, şimdi bayağı afalladım
Ya sende de mi vardı sıkıntıCanm bnm en baştan beri var kanama alanı ama bnde bi kanama yok bi sıkıntı da yapmadı çok şükür bn pek takmiyrm o yzden
Yatıyorum kuzum beklemedeyim işte ..Vıldancıgım nasıl oldun daha iyimisin
Yok cnm bn zaten miyomlardan dolayi en baştan beri progestan kullanyrm onun dışında bnde kanama olmayınca içerde ki kanamayi onemsenediler doktorlar.zamanla gider fln dediler ama hala gtmemsYa sende de mi vardı sıkıntıne kadar yaygın birşey oldu bu rahim içinde kanama alanı iğne yada ilaç uygulanıyormu sana ..
Bencede erkek bebisKızlar :) bana erkek gibi geldi eşimede.ama doktor daha erken minicik bişi kendisi daha dedi:) 2 hafta sonra bi tahmın yürütürüz dedi.
Rabbim sağlıklısını nasip etsin inanın içimden hiçbir cinsiyet seçimi geçmiyor en başından beri.şu yada bu diye bir durumum gönlümün beklentiside olmadı hiç.İlkim erkek 4,5 yasında.
Ense ölçümünden baska kafamı kurcalayan yok şuan.bide bnm eşimnde oğlumunda kafası büyük.acaba bebişinde mi oyle diyorum.hatta kızlar oğlumda sağlık ocag doktorum ya bu cocugn kafası büyül diye takıntı yapmıştı:)) 75 persentile uygundu gelişimide.
Bebişimizinde belki öyledir diye kendımı avutuyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?