bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba anneler ve anne adayları ben de kısmetse 3. çocuğuma hamileyim 13 haftalık..Ama maalesef 2 gün önce öğrendim rahim içinde kanama alanı varmış, sonucu dr.a gösteremedim bile, pazartesi gösterebileceğim ancak, şu ana kadar lay lay lom gidiyordum, şimdi bayağı afalladım

Canm bnm en baştan beri var kanama alanı ama bnde bi kanama yok bi sıkıntı da yapmadı çok şükür bn pek takmiyrm o yzden

Canim bende samsunluyum. Nagihan hanima gidiyorum cokta memnunum.
Kuzenimin arkadaşı.devletteyken bu kadar değildi ama özelde yoğunluk sezeryan yaptırıyo.ilk doğumum normal ve yine normal istiyorum inşallah.o yüzden gitmedim.ve medikalpark çok pahalı.muayenesi doğumu testleri.

Tsekkur ederim kizlar birden aldigim fazla kilodanda olabilir. 14unde gidecem dr. Sorarim artik.insallah sikintisiz gebelikler yasari hep birlikte

Canim ben 2 sezeryan oldum ama cok sukur hicbir sikintim yok 2. Sezeryani 1 bucuk sene oldu daha olali.sorun devam ederse doktoruna danis istersen.

Canim benim de oyle 21 ay oldu sezeryan yerim agri yok ama kabarik gibi kotu gozukuyo

Kızlar bilgi vereyim :)
Çıldırır derecesinde yaptığım araştırmada çatlak için en doğal ve etkili yöntem olaraktan

Şimdik 3 tane yağdan bahsediliyor herbiyerlerde :)
Coconut oil cocoa butter ve shea butter (hindistancevizi yağı, kakao yağı ve shea butter türkçesini bilmiom )
Hindistancevizi yarı katı kakao ve shea butter yağı katı yağlar. Üçünden birer kavanoz al diyor bir de eczaneden ampül e vitamini al diyor.
Suyu kaynat. Benmari usulu kavanozların içinde tüm yağları erit. Sonra sıvı hale gelen yağların hepsini cam bir kavanozda birleştir. Üzerine yağlar donmadan hemen e vitamini kapsüllerini boşalt ve donması için bekle diyor. Sonrasında serin bir yerde sakla ve sabah akşam sür diyor :)

Hindistancevizi yağı bir çok sitede tüm vucut için öneriliyor. Hatta bebek içinde öneriliyor. Pişiğe vs çok iyi geliyormuş. Yenebilir bir yağ olduğu için araştırırsanız görürsünüz günlük bir mikrar tüketmek süt artışını da sağlıyormuş.

Hamilelik harici normal bir insan içinde faydalı ahanda kullanım yerlerini gösteren resmi ekliyorum.

Bugünlük öğrendiklerim bu kadar :) paylaşmak istedim sıktıysam kusuruma bakmayın :)

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
Suyu katnat yok Benmari erıt kızzz yerimden kalkmaya halim yok kim yapcek bunlarıkakao yagi duydum bende sanırsam yagli olan herseyi surebılırız kuru tutmucaz sonucta kuru cilt catlar dimiiii

canım bende de kanama yok, hiç olmadı; inşallah kendiliğinden erir gider şu subkoryonik hematom dedikleri şey..
Bnmki kesenin hemen yanında canm.6 haftalik tan beri var ama doktorlar da çok onemsenediler bnde kanama olmayınca. Bnm 3 tane de miyom um var Onlar yüzünden kanamam olur saniyodum çok şükür olmadı. Bu kanama kndilignden kayboluyormus ilerleyen zamanlarda.

Suyu katnat yok Benmari erıt kızzz yerimden kalkmaya halim yok kim yapcek bunlarıkakao yagi duydum bende sanırsam yagli olan herseyi surebılırız kuru tutmucaz sonucta kuru cilt catlar dimiiii

Ya o kısmı yapmayıveririz bizde Kakao yağı nı ve hindistan cevizi yagını elimizle karıştırıp sürerik amaç nemlendirmek evet:)

Kuzenimin arkadaşı.devletteyken bu kadar değildi ama özelde yoğunluk sezeryan yaptırıyo.ilk doğumum normal ve yine normal istiyorum inşallah.o yüzden gitmedim.ve medikalpark çok pahalı.muayenesi doğumu testleri.
Ben Allah izin verirse normal epidural dusunuyorum. Daha konusmadik ama sonucta zorla da sezaryan yapacak degil ya.

Lütfen dikkat et arkadaşım ..allah korusun kanama olunca insan çok kötü şeyler yaşıyor ...dinlen zorlama kendini

Canm bnm en baştan beri var kanama alanı ama bnde bi kanama yok bi sıkıntı da yapmadı çok şükür bn pek takmiyrm o yzden
Ya sende de mi vardı sıkıntı ne kadar yaygın birşey oldu bu rahim içinde kanama alanı iğne yada ilaç uygulanıyormu sana ..

Kızlar :) bana erkek gibi geldi eşimede.ama doktor daha erken minicik bişi kendisi daha dedi:) 2 hafta sonra bi tahmın yürütürüz dedi.
Rabbim sağlıklısını nasip etsin inanın içimden hiçbir cinsiyet seçimi geçmiyor en başından beri.şu yada bu diye bir durumum gönlümün beklentiside olmadı hiç.İlkim erkek 4,5 yasında.
Ense ölçümünden baska kafamı kurcalayan yok şuan.bide bnm eşimnde oğlumunda kafası büyük.acaba bebişinde mi oyle diyorum.hatta kızlar oğlumda sağlık ocag doktorum ya bu cocugn kafası büyül diye takıntı yapmıştı:)) 75 persentile uygundu gelişimide.
Bebişimizinde belki öyledir diye kendımı avutuyorum şimdilik

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 62
Ya sende de mi vardı sıkıntı ne kadar yaygın birşey oldu bu rahim içinde kanama alanı iğne yada ilaç uygulanıyormu sana ..
Yok cnm bn zaten miyomlardan dolayi en baştan beri progestan kullanyrm onun dışında bnde kanama olmayınca içerde ki kanamayi onemsenediler doktorlar.zamanla gider fln dediler ama hala gtmems

Bencede erkek bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…