bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar acilden geliyorum simdi. Tansiyonum 9 a 5 e dustu. Serum taktilari. 3 haftaya yakin suren faranjotim devam ediyordu atesim de 38.8 di antibiyotik verdi acil doktoru. Temizlik yuzunden de belimde fena kramp tarzi agri var ekg cekti sukur ki temiz. Dikkat edin kendinize.

Ahh canim yaa gecmis olsun dikkat et kendine gecmis olsunn

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen

Geçmiş olsun , yorma kendini dinlen bol bol.
Tansiyon ölçebiliyorsan evde düşük gördüğün Zaman ayaklarını yukarı koy da dinlen.

Cok geçmiş olsun cnm. Kendıne cok dikkat et hiçbirsey senden ve bebeğinden kıymetlı değil.

Canım geçmiş olsun. Ama korkma benim hep 9 a 6 dur. Sorun olmaz ebelAllah

Canım bence erkek. Hem de çok yüksek ihtimalle erkek. Hakkına hayırlısı olsun inşaallah

KİZLAR GUNAYDİN YA BEN COK ENDİSELENİYORUM BEBEKLERİMİZİ HİSSETMEDİGİMİZ İCİN ALLAH KORUSUN KALBİ DURDUMU ACABA İYİ Mİ ACABA DİYE PARANOYAKLİK YAPİYORUM KENDİME NASİL GECİCEK BU DUYGU DOKTORA HAFTADA 1 GİDİYODUM NE GUZEL SİMDİ İKİ HAFTADA BİR SONRA AYDA BİR GİDİCEM OFF OFF ACAYİP RAHATLAMAYA İHTİYACİM VAR

Hissetmeye baslayinca gecicek bitanem korkmaaa bebegin iyi sakin ol lutfenn annesi

Allahin izniyle 3 ayi devirdik.bundan sonra bu tur olasiliklar azaliyor o yuzden endise etme hamileligin balayi donemi suan ikinci 3 ay.keyfini cikar.kendini strese sokarsan bebginde etkilenir.onun iyi olmasini istiyorsan ilk once sen kafandan o tur sorulari silceksin.hayirli saglikli hamilelikler canim.

Diline sağlık canım vermişsin ağızlarının payını yok yapıyorsun madem karşıdan ne bekliyorsunuz hayret. Bende de sivri dilliyim normalde ama kayınvalidem çok iyi uzaklar belki de o yüzden ama çok saf iyi biri kıyamıyorum o yüzden

Elevit'e başlayınca folik asiti bırakıyorsun.Canım haklısın hemen değiştir o ne öyle hiç konuşmadan manyak mı ne İnşallah iyi bir doktor çıkar karşına sonuna kadar onunla gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…