Ahh canim malesef durum oyle. Bazi kayinvalideler durumu kaynanaliga ceviriyor. Bende bugun sinir olmus durumdayim. 1 ay once kayivalidem aradi yolsayiz bes dakkaya geliyoruz yemek hazirla dedi. Kaldi ki yemek yapamadigimi biliyordu. Esim yapti bende kokusundan rahatsiz oldum tansiyonum dustu hastaneye gittik serum taktilar. Gorumcem diyor ben hamile kalinca sezeryan olcam seneye dusunuyoz bebek dedi. Gelip bakarsin bana dedi. Ben kimseden yardim beklemiyorum kimsede benden beklemesin dedim. Senden beklenir balim sen gelinsin gelip bakicaksin dedi. Ablacim benim dilimin kemigi yok biliyormusun cok kotu kirarim hic de uzulmem sonrasinda dedim kocamda aldi ablasini cikti disari paylamis olacak ki gorumcem gozuyasli ben gidiyorum dedi.Benim annemin belinde 7 platin var. Gelip evimi supuruyor yemegimi yapip getiriyor. Persembe kayinvalidem aradi gecmis olsun demeden haftasonu musaitsen gel de ev gelin temizligi gorsun dedi. Dedim sen gel de evim kayinvalide temizligi gorsun. Ben sakatim kizim kolum agriyo benim diyor. Dedim kimsenin benim uzerimde ufak hakki yok benim de kimsenin uzerinde olmasin canim annem dedim. Sustu kapattik kapatirkende optum kocaman yanaciklarindan.