bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım çok tatlı maşallah ama cinsiyet bilemedim bence doktor bacak arasını tam görmediyse güvenme alışveriş yapma. Değişebilir çünkü nub görünmüyor. Sağlıkla al kucağına canım
Direk dedi zaten sakin pembe bisey alma alicaksan sari yesil al kordon var tam orda da bide muhurledi dedi doktor.

Merhaba Canlarım ...bugün de başka doktora gittim aslında başka değil kendi doktoruma gittim ...oda kanama var içeride ama çokta önemli bişey değil dedi devlet hastanesi sana ne dediyse onu yap ne ilaç verdiyse kullan yat dediyse yat kalk dediyse kalk dedi düşük olacaksa zaten olacaktır sadece dikkatli ol dedi :))) ay bu özelleşir beni öldürecek :)) çok beğenmiyoruz ama sanırım devlet hastaneleri daha bu özel doktor ve özel hastanelere göre daha pipirikliler sanırım o yüzden ben devlet hastanesine gitmeyi bekliyorum artık kimseyi özelleri ciddiye almayacağım ...ciddiye aldığım tek şey cinsiyet tahmini inşallah kızım olacakmış : belli değil ama kıza benziyor dedi oğlumdada erkek demişti 10.Haftada oldu inşallah yine olur ...Aslında kıza benziyor dediğinde kalkıp oynamam lazımdı hatta çığlık bile atmam lazımdı okadar çok istiyordum ki ama sadece iyi hayırlısı olsun diyebildim bu kadar üzüntüden sonra sağlıkla olsunda ne olursa olsun inşallah :)) hepimiz için aynı duayı ediyorum rabbim bize hayırlı ama en önemlisi sağlıklı evlatlar versin inşşallah

Kizimda 14 haftaya kadar adet gbi kananam olmustu sukur birsey olmadi..bazi hamilelikl erde adet gunune yakin kanama olabiliyormus

Ya foto yukleyemiyorum sinir oldum kaç gündür

Dosya yükle diyorum seciyorum yok olmuyor bende mi var bi yanlislik

Rabbim saglik versin insallah gonlundekinide saglikla nasip etsin insallah canim sen bol bol dinlen canimm

Yok can
Ilk gebeligim ya belki kimildiyordur da ben anlamiyorumdur. Bagirsak hareketi de oluyor ya onla karistiriyorumdur kesin. Kesin kac haftada hissedicem merakla bekliyorum.
yok canim bende hissetmiyorum bebek hareketini ama sertlik var kasigimda elledigimde hissediyorum fistiklarimi :)

Hayır canım henüz öğrenemedim,randevum 20 mayıs ama yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah öğrenirim ve buradan paylaşırım,siz de öğrenmediniz galiba...
Evet ogrenmedin cnm 14+1 digeri 13+5 oldular sukur 16 haftamizi bekliyoruz kesin ogreniriz insallah

Kız bebek aşağıda olurmuş diyorlar canım inşallah kızdır bebişlerin yada Seninkiler ikiz ya sıkış tıkış ,yavaş yavaş çıkıyorlardır belki
Insallah canim seninkide kizdir insallah rabbim saglikla nasip etsin insallah ..

Ilk gebeligim ya belki kimildiyordur da ben anlamiyorumdur. Bagirsak hareketi de oluyor ya onla karistiriyorumdur kesin. Kesin kac haftada hissedicem merakla bekliyorum.
Bağrısak hareketleri gibi olmuyor ki Can'ım o hareketleri mutlaka ayırırsın ...bazılarında seyirme gibi oluyor gani gözümüz seyirirya öyle bazılarındada içinde böyle çok güçsüz kelebek varmışta kanat çırpıyormuş gibi başlıyor sonra güçleniyor bende öyle olmuştu ..

Iyi aksamlar herkese... hemen hemen anne adaylari ogrenmis cinsiyeti tek ogrenmeyen benim galiba allahtan hayirli saglikli evlatlar insallah. Gobek cikti kilo alindi alinmadi mevzulari geçmiş. Kilo almayan anneler şanslı bence ilerleyen zamanlarda alinacak kilolar ilk gebelikte gobek cikmio kilo da az alinio galiba ilk gebeligimde 6 aylik hamileydim kimse anlamiyordu. Simdi ikinci masallah var 6 ayliktan fazla gobegim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…