- 2 Mart 2016
- 532
- 1.159
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.341
ben yaptırdım canım, daha doğrusu farklı bi doktora gitmiştim, o eksik tahlillerin var diyip sormadan yaptı :) toxoplazma, rubella ve vdrl bakılmış, temiz çıktı çok şükür..Kızlar toxoplasma testi yaptırdınız mı
Ben de öğrenmedim daha :)Iyi aksamlar herkese... hemen hemen anne adaylari ogrenmis cinsiyeti tek ogrenmeyen benim galiba allahtan hayirli saglikli evlatlar insallah. Gobek cikti kilo alindi alinmadi mevzulari geçmiş. Kilo almayan anneler şanslı bence ilerleyen zamanlarda alinacak kilolar ilk gebelikte gobek cikmio kilo da az alinio galiba ilk gebeligimde 6 aylik hamileydim kimse anlamiyordu. Simdi ikinci masallah var 6 ayliktan fazla gobegim var
Aminnn hepimizin inş canım evet ilk bebegim erken oldu ama kesinlik vermediler etrafimda herkes erkek diyordu duyunca şaşırdım hayırlısı inş sağlıklı olur hepimizindeMasallah kizina diyelim canim rabbim saglik versin insallah canim usg paylasirsan seviniriz tatlim ne guzel erkenden ogrenmisin ilk bebekmi canim saglikla kalin
Yalnız değilsiniz bende varım bencede en doğrusu 16 hafta da öğrenmek kesin demedikçe önceki haftalara güvenmiyorum zira 13 14 haftalıkken kızıma % 90 erkek denilmiştiBen de öğrenmedim daha :)
Masallah kizina diyelim canim rabbim saglik versin insallah canim usg paylasirsan seviniriz tatlim ne guzel erkenden ogrenmisin ilk bebekmi canim saglikla kalin
Ne istiyorsun bilmiyorum ama arkadaşım bence kesin kızDoktor belli olmadigini soyledi..Cinsiyet yorumlarinizi merak ediyorum kizlar ☺
Canım şöyle söylüyüm benim bi kızım daha var 7 yaşında onda asla yaşamadığım şeyleri şuan bu gebeliğim de yaşıyorum onda herkes erkek demişti ama kızım oldu hamilelik süreci farklı geçiyor ama yinede kızım olcak öyle hissediyorum hatta nerdeyse kesin gözüyle bakıyorumBende biraz Azeri'lik var arkadaşlar bizdede farklı farklı teoriler var cinsiyet tahminiyle ilgili .tabi ki cinsiyet belirtileri bilimsel şeyler değil ama çoğud- tutuyor ...mesela babaannem hamile kadının göğüslerine dokunurdu göğüslerinin sertliğine bakardı kadının sol göğsü sert ise kız sağ sert ise erkek derdi hepte tutardı :)Birde kız olacaksa sol gözümüz daha parlak oluyormuş erkekse eğer sağ göz daha parlak oluyormuş ...birde kızı olacak kadınlar çoğunla meyve istermiş ve sevmeseler bile meyve yerlermiş...son olarak kız Bebek'te anne çok gazlı olurmuş :) eskiden kadınlar çok biliyormuş
Emin olamadım canım ama erkek gibi gönlündeki olur inşallahDoktor belli olmadigini soyledi..Cinsiyet yorumlarinizi merak ediyorum kizlar ☺
Evet baktim ama anlamadim canim bacak olsa o kadar kucuk bacak olurmuki diye dusundum hangisi dogru bakalim gorecegiz canim onlar tahminde bulunuyor degilmi ya tutarsa :)Ikra meyra canım nub sayfası 2055 bakarmısın birsenderen doktoru erkek gibi bidahakine kesin söylerim demiş ama pimkie yine çizim yapmış tıpkı benimki gibi kız demiş slvester onlar bacak diyor son sayfada pimkie hala nub diye tartışıyor bi baksana sence yorumun ne? Ben erkek olmasından yanayım:)
hemen kendimde baktımBende biraz Azeri'lik var arkadaşlar bizdede farklı farklı teoriler var cinsiyet tahminiyle ilgili .tabi ki cinsiyet belirtileri bilimsel şeyler değil ama çoğud- tutuyor ...mesela babaannem hamile kadının göğüslerine dokunurdu göğüslerinin sertliğine bakardı kadının sol göğsü sert ise kız sağ sert ise erkek derdi hepte tutardı :)Birde kız olacaksa sol gözümüz daha parlak oluyormuş erkekse eğer sağ göz daha parlak oluyormuş ...birde kızı olacak kadınlar çoğunla meyve istermiş ve sevmeseler bile meyve yerlermiş...son olarak kız Bebek'te anne çok gazlı olurmuş :) eskiden kadınlar çok biliyormuş
Canım sende hiç biri tutmamış erkek için sağ göğüs daha sert olmalı. Yalnız birşey sorucam göğüs ucun karardı mı ve kaçıncı hafta kararmaya başladı. Presnsini sağlıcakla al kucağına inşallahhemen kendimde baktımoğluşum olcak inşallah ve cidden sol göğsüm daha sert ben de normalde pek meyve sevmem ama bulantılarım bittiğinden beri kilo kilo meyve yiyorum, o olmadı yani buarada annem bana daha 1 aylık hamileyken ve kendisi daha hamile olduğunu bilmezken elinde bidonlarla su taşıyomuş, bi komşusu durdurmuş, kızım sen hamilesin söyle bu suları kocan taşısın demiş sonra annem gerçekten hamile olduğunu öğrenince kadına sormuş nerden anladın diye.. gözünün akından belli, senin kızın olcak demiş.. yani bu tarz belirtiler değişiyor ama cidden eskiler bazı şeylere bakıp biliyolarmış
Canım bacak küçük olcak tabi daha 12 haftalıkEvet baktim ama anlamadim canim bacak olsa o kadar kucuk bacak olurmuki diye dusundum hangisi dogru bakalim gorecegiz canim onlar tahminde bulunuyor degilmi ya tutarsa :)
ay evet şimdi bi daha baktım yanlış okumuşum, biri tuttu diye sevinmiştim yaCanım sende hiç biri tutmamış erkek için sağ göğüs daha sert olmalı. Yalnız birşey sorucam göğüs ucun karardı mı ve kaçıncı hafta kararmaya başladı. Presnsini sağlıcakla al kucağına inşallah
Türkan Hanım'ın kendi özel muayenehanesi var Avcılar'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?