- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.361
bnde hala öğrenmedm :) ve meraktan çatlıcamIyi aksamlar herkese... hemen hemen anne adaylari ogrenmis cinsiyeti tek ogrenmeyen benim galiba allahtan hayirli saglikli evlatlar insallah. Gobek cikti kilo alindi alinmadi mevzulari geçmiş. Kilo almayan anneler şanslı bence ilerleyen zamanlarda alinacak kilolar ilk gebelikte gobek cikmio kilo da az alinio galiba ilk gebeligimde 6 aylik hamileydim kimse anlamiyordu. Simdi ikinci masallah var 6 ayliktan fazla gobegim var
MerhabaSlm arkadaşlar ben de Kasım annesi olucam kısmetse
Marmara Cad. Erenler Apt. No:20 D:2, Avcılar/Istanbul (0212) 593 9380avcılar da tam olarak nerede acaba bulamadım
birde özel muanesi var ise dogumu nasıl yaptırıyor bilginiz var mı ?
Amin canım inşallahMerhabaAllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
cnm tam anlamadan atlayıp msj atıyorum ama :) Ben 2 li test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak ama doktor ultrosonda ölçmüştü ya kağıtta nt yani ense kalınlığı 1.9 yazıyordu. Benim ki nin cinsiyeti erkek mi oluyor yani :) Cinsiyeti çok merak edyiorum :)Nt 1.4 duzeltilmis 0.87 yani bu teoride dogru degil canim 1.3 alti kizdi senin 1.4 ve kiz :) simdiki nt kac cnm@pikolata78
Günaydın kızlar. Canım artık düşme zamanı geçti galiba ama doğum zamanı bile kaybedenler var. Allah evlat acısı kimseye yaşatmasın sende böyle düşünüp kendini yıpratma zaten olcak olsa elimizden bişey gelmez rabbime emanetler. O yüzden salıverin kendini rahat ol. Keyfini çıkar hamileliğin canımvildan_drs My moonlight hiç bişe hissetmiyorum sürekli düşcek mı endişesinden cinsiyeti düşünemyıorum sanırım.. ilk çocuk olduğu için farketmıyo aslında.. yorumlarınız için teşekkürler kızlar bakalım ne olcak merakla beklıyoruz
hemen kendimde baktımoğluşum olcak inşallah ve cidden sol göğsüm daha sert ben de normalde pek meyve sevmem ama bulantılarım bittiğinden beri kilo kilo meyve yiyorum, o olmadı yani buarada annem bana daha 1 aylık hamileyken ve kendisi daha hamile olduğunu bilmezken elinde bidonlarla su taşıyomuş, bi komşusu durdurmuş, kızım sen hamilesin söyle bu suları kocan taşısın demiş sonra annem gerçekten hamile olduğunu öğrenince kadına sormuş nerden anladın diye.. gözünün akından belli, senin kızın olcak demiş.. yani bu tarz belirtiler değişiyor ama cidden eskiler bazı şeylere bakıp biliyolarmış
Canim hangi hastanede erkek demislerdi kızına?Yalnız değilsiniz bende varım bencede en doğrusu 16 hafta da öğrenmek kesin demedikçe önceki haftalara güvenmiyorum zira 13 14 haftalıkken kızıma % 90 erkek denilmişti
İyi şanslar canım iyi haberlerle dönersin inşallahGünaydın kızlarr
Musmutlu günler dilerim..
Birazdan bebişimi görmeye gidicem...Çok heyecanlıyımmm.. Şans dileyin bana
Benim de surekli meyve yiyesim geliyo, zaten normalde de cok severim :)Bende biraz Azeri'lik var arkadaşlar bizdede farklı farklı teoriler var cinsiyet tahminiyle ilgili .tabi ki cinsiyet belirtileri bilimsel şeyler değil ama çoğud- tutuyor ...mesela babaannem hamile kadının göğüslerine dokunurdu göğüslerinin sertliğine bakardı kadının sol göğsü sert ise kız sağ sert ise erkek derdi hepte tutardı :)Birde kız olacaksa sol gözümüz daha parlak oluyormuş erkekse eğer sağ göz daha parlak oluyormuş ...birde kızı olacak kadınlar çoğunla meyve istermiş ve sevmeseler bile meyve yerlermiş...son olarak kız Bebek'te anne çok gazlı olurmuş :) eskiden kadınlar çok biliyormuş
Maşallah canım uzun boylu bebiş. Biz hala aynı durumdayız 21 Mayıs bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallahgünaydın kızlar uzun süredir giremiyorum.. ne durumdasınız bilmiyorum c.tesi doktora gittik baştan popoya 8,5 cm dedi bacak boyuda dahil 14cm olmuş bebişim sizlerde durumlar nasıl
15 haftalık olduk bugün ultrasona göre :)
Benim de bi kizim var, bunu da cok fazla kiz hissediyorum. Hatta kayinvalideme bile kiz diye soyledik, o kadar eminim yaniCanım şöyle söylüyüm benim bi kızım daha var 7 yaşında onda asla yaşamadığım şeyleri şuan bu gebeliğim de yaşıyorum onda herkes erkek demişti ama kızım oldu hamilelik süreci farklı geçiyor ama yinede kızım olcak öyle hissediyorum hatta nerdeyse kesin gözüyle bakıyorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sen cinsiyet öğrenmişmiydin? Merakla bekliyorum canım bugün kesinleşir umarımGünaydın kızlarr
Musmutlu günler dilerim..
Birazdan bebişimi görmeye gidicem...Çok heyecanlıyımmm.. Şans dileyin bana
Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sen cinsiyet öğrenmişmiydin? Merakla bekliyorum canım bugün kesinleşir umarım
Çok komik gerçekten 1400 yıl öncesindeki cahiliye devrinde kalmış insanlar başka da bişey demiyorum... İslamiyet bu ayrımı kaldırdı zamanın da ama bizim toplumumuz yeniden gündeme getiriyor... Benim iki abim var üç kız yiğenim var benim de oğlum var annem ve babam asla kız yada erkek demediler özellikle gelinlerimize kız çocuk daha çok sevilir bizde rahmettir kız evlat..hiç kulak asma böyle şeylere arkadaşımKizlar sizin oralarda da oluyor mu bilmiyorum. Burda ilk hamileligimde kizim olacagini soyledigim insanlar yaaaaaa olsun olsun diye beni teselli etmeye calisiyolardi.
Komsumuzun bebegi 5 bucuk aylikken karninda ölmüştü ve erkekti, diger komsular da bebek ölmüş hem de erkekti diye uzuntulerini dile getirmislerdi.
Bi de bazi oglu olacak bayanlar cinsiyeti soylemiyor burda, erkekmis ya bebek nazara gelirmis diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?