bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bnde hala öğrenmedm :) ve meraktan çatlıcam
bu arada sabh bulantıları devam edenler var mı

ben her sabh su çıkarıyorum hala

avcılar da tam olarak nerede acaba bulamadım

birde özel muanesi var ise dogumu nasıl yaptırıyor bilginiz var mı ?
Marmara Cad. Erenler Apt. No:20 D:2, Avcılar/Istanbul (0212) 593 9380
Anlaşmalı olduğu hastane ya da hastanelerde yapar doğumu.
Benim bildiğim kadarıyla Avcılar Hospital ve Avcılar Medicana'da yaptırıyor.

Nt 1.4 duzeltilmis 0.87 yani bu teoride dogru degil canim 1.3 alti kizdi senin 1.4 ve kiz :) simdiki nt kac cnm @pikolata78
cnm tam anlamadan atlayıp msj atıyorum ama :) Ben 2 li test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak ama doktor ultrosonda ölçmüştü ya kağıtta nt yani ense kalınlığı 1.9 yazıyordu. Benim ki nin cinsiyeti erkek mi oluyor yani :) Cinsiyeti çok merak edyiorum :)
Bi de ense kalınlığı 3 üstü olunca down sendromlu oluyor sanırım demi

Günaydın kızlar. Canım artık düşme zamanı geçti galiba ama doğum zamanı bile kaybedenler var. Allah evlat acısı kimseye yaşatmasın sende böyle düşünüp kendini yıpratma zaten olcak olsa elimizden bişey gelmez rabbime emanetler. O yüzden salıverin kendini rahat ol. Keyfini çıkar hamileliğin canım

Sol göğüs kız diyorlar sende tutmamış canım :) benimde sol göğsüm bariz bi şekilde daha sert bakalım bende tutacakmı ben kız hissediyorum ama daha öğrenemedim bebişlerimize Rabbim sağlık versin gerisi önemli boş..

Benim de surekli meyve yiyesim geliyo, zaten normalde de cok severim :)
Kiz hissediyorum ben de bebegimi,bakalim tutcak mi :)

Maşallah canım uzun boylu bebiş. Biz hala aynı durumdayız 21 Mayıs bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah

Benim de bi kizim var, bunu da cok fazla kiz hissediyorum. Hatta kayinvalideme bile kiz diye soyledik, o kadar eminim yani
Senin su anki belirtilerin ne canim ?

Kizlar sizin oralarda da oluyor mu bilmiyorum. Burda ilk hamileligimde kizim olacagini soyledigim insanlar yaaaaaa olsun olsun diye beni teselli etmeye calisiyolardi.
Komsumuzun bebegi 5 bucuk aylikken karninda ölmüştü ve erkekti, diger komsular da bebek ölmüş hem de erkekti diye uzuntulerini dile getirmislerdi.
Bi de bazi oglu olacak bayanlar cinsiyeti soylemiyor burda, erkekmis ya bebek nazara gelirmis diye...

Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön sen cinsiyet öğrenmişmiydin? Merakla bekliyorum canım bugün kesinleşir umarım

%75 olan pipicik düşsün diye bekliyorum ;P şaka bi yana sağlıklı olsunda :) canım bana kuvvetli ihtimal irkek dedilerdi. Bakalım bugün nolcak

Çok komik gerçekten 1400 yıl öncesindeki cahiliye devrinde kalmış insanlar başka da bişey demiyorum... İslamiyet bu ayrımı kaldırdı zamanın da ama bizim toplumumuz yeniden gündeme getiriyor... Benim iki abim var üç kız yiğenim var benim de oğlum var annem ve babam asla kız yada erkek demediler özellikle gelinlerimize kız çocuk daha çok sevilir bizde rahmettir kız evlat..hiç kulak asma böyle şeylere arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…