- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.381
Bu arada bende yüksek ihtimal kız hissediyorum rabbim inşaallah nasip eder öncelikle sağlıklı olsun.. Benim başım çok ağrıyor bunda oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim şimdi bulantı migren çok fenayım hiç birşey Can'ım istemiyor bol bol acı ve meyve çaydan bile tiksindim...Benim de bi kizim var, bunu da cok fazla kiz hissediyorum. Hatta kayinvalideme bile kiz diye soyledik, o kadar eminim yani
Senin su anki belirtilerin ne canim ?
Bende aynı durumdayım Canım perşembe kontrolüm var bilmiyorum öğrenebilirmiyim eğer öğrenemezsek üç hafta sonraya randevu verecek bekletebilirmiyim bilmiyorumHerkes ogrenmeye başlamış cinsiyetleri. Daha çok küçüğüz çok bekliycez çokta sabırsızım sizleri okudukça dahada artıyor merakim
Canım geçmiş olsun çocuklar ve hamileler çok etkileniyor bu durumlardan.. Patates haşlayın iyi geliyor böyle durumlarda bende çok hassasımdır kimseye dokunmaz beni etkiler dışarda yemek...Günaydin kizlar bugun kendimi iyi hissediyorum iki gundur hic bisey yemedim bulantidan bugun ilk defa canim yogurt corbasi cekti guzel dileklerinizi okudum cok mutlu oldum bebegimi gormesem de iyi oldugunu biliyorum. Kizlar nolur disardan yemek yemeyin hayatimda yasadigim en berbat 48 saatti kendinize ve bebeklerinize iyi bakin saglikla kalin cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin kizimda bende bebisde iyiyiz
Başka oğlun var mı canım. Biz pipi çıksın isteriz sen düşsün:) ne olacak böyle%75 olan pipicik düşsün diye bekliyorum ;P şaka bi yana sağlıklı olsunda :) canım bana kuvvetli ihtimal irkek dedilerdi. Bakalım bugün nolcak
Canım sizin oralar nereler tam bilemedim ama çok üzüldüm hala böyle düşünenler var mı yaKizlar sizin oralarda da oluyor mu bilmiyorum. Burda ilk hamileligimde kizim olacagini soyledigim insanlar yaaaaaa olsun olsun diye beni teselli etmeye calisiyolardi.
Komsumuzun bebegi 5 bucuk aylikken karninda ölmüştü ve erkekti, diger komsular da bebek ölmüş hem de erkekti diye uzuntulerini dile getirmislerdi.
Bi de bazi oglu olacak bayanlar cinsiyeti soylemiyor burda, erkekmis ya bebek nazara gelirmis diye...
Geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim.Günaydin kizlar bugun kendimi iyi hissediyorum iki gundur hic bisey yemedim bulantidan bugun ilk defa canim yogurt corbasi cekti guzel dileklerinizi okudum cok mutlu oldum bebegimi gormesem de iyi oldugunu biliyorum. Kizlar nolur disardan yemek yemeyin hayatimda yasadigim en berbat 48 saatti kendinize ve bebeklerinize iyi bakin saglikla kalin cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin kizimda bende bebisde iyiyiz
Erkek bebek senin ama teori dogrulugu varmi bilmiyorum canim 1.9 ense icin sonuc iyi canim 1.90 olsa 2.mm olmak uzere canim daha senin 1.9 gayet iyi saglikla nasip etsin rabbimcnm tam anlamadan atlayıp msj atıyorum ama :) Ben 2 li test yaptırdım sonuçlar haftaya çıkacak ama doktor ultrosonda ölçmüştü ya kağıtta nt yani ense kalınlığı 1.9 yazıyordu. Benim ki nin cinsiyeti erkek mi oluyor yani :) Cinsiyeti çok merak edyiorum :)
Bi de ense kalınlığı 3 üstü olunca down sendromlu oluyor sanırım demi
Canım 1.9 1.90 demek zaten seninki 1.09 olsa doğru olurduErkek bebek senin ama teori dogrulugu varmi bilmiyorum canim 1.9 ense icin sonuc iyi canim 1.90 olsa 2.mm olmak uzere canim daha senin 1.9 gayet iyi saglikla nasip etsin rabbim
Rabbim saglikli haberler almani nasip etsin insallah pasami prensesmi ogrenirsin kesin insallah saglikla donun evinizeGünaydın kızlarr
Musmutlu günler dilerim..
Birazdan bebişimi görmeye gidicem...Çok heyecanlıyımmm.. Şans dileyin bana
Cok haklisin canim. Kiz cocuk rahmettir. Ilk bebegimde cinsiyeti bize soyleyen doktor bile olsun 2.si erkek olur diye teselli etmeye calismisti bizi, esim de doktor hanim olur mu oyle sey cahiliye devrinde mi yasiyoruz diye kizmisti.Çok komik gerçekten 1400 yıl öncesindeki cahiliye devrinde kalmış insanlar başka da bişey demiyorum... İslamiyet bu ayrımı kaldırdı zamanın da ama bizim toplumumuz yeniden gündeme getiriyor... Benim iki abim var üç kız yiğenim var benim de oğlum var annem ve babam asla kız yada erkek demediler özellikle gelinlerimize kız çocuk daha çok sevilir bizde rahmettir kız evlat..hiç kulak asma böyle şeylere arkadaşım
Ogrenirsin 14 haftadasin rabbim kizceni nasip etsin insallah saglikla sihatle insallah guzel haberler bekliyoruz seninle birlikteBuaradaa bugün öğleden sonra doktora gitcem bakalım nediycek inş cinsiyeti ogrenirizzz yaa
Ayyy ağzını bal yesinOgrenirsin 14 haftadasin rabbim kizceni nasip etsin insallah saglikla sihatle insallah guzel haberler bekliyoruz seninle birlikte
Canim ben Erzurumdayim, memleketim izmir. Izmirde hic boyle seyler duymadigim icin burda sasiriyorum ben de. Benim kizimin adi da Zeynep Eslem bu arada :)Canım sizin oralar nereler tam bilemedim ama çok üzüldüm hala böyle düşünenler var mı yaKızlar doğmasaydın oğullarını doğurcak kadın mı kalırmış ilerde ne kadar bilinçsiz insanlar ya. Bizde kız çok sevilir eve bereket getirir ilk kızıma eşim zeynep dedi babasının kıymetlisi diye sever hep boşver duyma onları. Boş boş konuşmuşlar işte şimdi biz erkek istiyoruz ama Kız evlat tattık şimdi onu merak ediyoruz ilk erkek olsaydı şimdi kız isterdim şahsen. Allahh hayırlı evlat versin öncelikle
Ay inanmıyorum ya böyle bir doktor mu olur benim samimi bir arkadaşım var o 4. Ye hamile cinsiyeti öğrenmiş 4. Kızı geliyor ben çok isterdim böyle bol bol kız olan bir ailede büyümek ben tek kızım iki abim var eğer bu çocuğum kızsa 3. De kız olur inşaallah diye mutlaka isterim kız evlada kız kardeş en çok istediğim şeydir... Biliyorum ayrım yapmaktan değil Kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun istiyor ama benim düşüncem kız çocuğuna kız kardeş hayat boyu onlara verilecek en güzel hediye..Cok haklisin canim. Kiz cocuk rahmettir. Ilk bebegimde cinsiyeti bize soyleyen doktor bile olsun 2.si erkek olur diye teselli etmeye calismisti bizi, esim de doktor hanim olur mu oyle sey cahiliye devrinde mi yasiyoruz diye kizmisti.
Allah insanlara akil versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?