bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydin kizlar bugun kendimi iyi hissediyorum iki gundur hic bisey yemedim bulantidan bugun ilk defa canim yogurt corbasi cekti guzel dileklerinizi okudum cok mutlu oldum bebegimi gormesem de iyi oldugunu biliyorum. Kizlar nolur disardan yemek yemeyin hayatimda yasadigim en berbat 48 saatti kendinize ve bebeklerinize iyi bakin saglikla kalin cok tesekkur ederim merak ettiginiz icin kizimda bende bebisde iyiyiz

Benim de bi kizim var, bunu da cok fazla kiz hissediyorum. Hatta kayinvalideme bile kiz diye soyledik, o kadar eminim yani
Senin su anki belirtilerin ne canim ?
Bu arada bende yüksek ihtimal kız hissediyorum rabbim inşaallah nasip eder öncelikle sağlıklı olsun.. Benim başım çok ağrıyor bunda oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim şimdi bulantı migren çok fenayım hiç birşey Can'ım istemiyor bol bol acı ve meyve çaydan bile tiksindim...

Herkes ogrenmeye başlamış cinsiyetleri. Daha çok küçüğüz çok bekliycez çokta sabırsızım sizleri okudukça dahada artıyor merakim
Bende aynı durumdayım Canım perşembe kontrolüm var bilmiyorum öğrenebilirmiyim eğer öğrenemezsek üç hafta sonraya randevu verecek bekletebilirmiyim bilmiyorum

Canım geçmiş olsun çocuklar ve hamileler çok etkileniyor bu durumlardan.. Patates haşlayın iyi geliyor böyle durumlarda bende çok hassasımdır kimseye dokunmaz beni etkiler dışarda yemek...

Canım sizin oralar nereler tam bilemedim ama çok üzüldüm hala böyle düşünenler var mı ya Kızlar doğmasaydın oğullarını doğurcak kadın mı kalırmış ilerde ne kadar bilinçsiz insanlar ya. Bizde kız çok sevilir eve bereket getirir ilk kızıma eşim zeynep dedi babasının kıymetlisi diye sever hep boşver duyma onları. Boş boş konuşmuşlar işte şimdi biz erkek istiyoruz ama Kız evlat tattık şimdi onu merak ediyoruz ilk erkek olsaydı şimdi kız isterdim şahsen. Allahh hayırlı evlat versin öncelikle

Geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim.

Erkek bebek senin ama teori dogrulugu varmi bilmiyorum canim 1.9 ense icin sonuc iyi canim 1.90 olsa 2.mm olmak uzere canim daha senin 1.9 gayet iyi saglikla nasip etsin rabbim

Kızlar yaa dünden beri acayip bi kalp agrimvarsizi şeklinde geçmedi biturluya hicbukadar kalp agrisi cekmemistim hamileliktenmi acabaa

Günaydın kızlarr
Musmutlu günler dilerim..
Birazdan bebişimi görmeye gidicem... Çok heyecanlıyımmm.. Şans dileyin bana
Rabbim saglikli haberler almani nasip etsin insallah pasami prensesmi ogrenirsin kesin insallah saglikla donun evinize

Cok haklisin canim. Kiz cocuk rahmettir. Ilk bebegimde cinsiyeti bize soyleyen doktor bile olsun 2.si erkek olur diye teselli etmeye calismisti bizi, esim de doktor hanim olur mu oyle sey cahiliye devrinde mi yasiyoruz diye kizmisti.
Allah insanlara akil versin :)

kızalar dün benim kuzum kafası aşıda duruyordu şaşırdık doktorla dün bir acayiti bebişim :) normal heralde

Buaradaa bugün öğleden sonra doktora gitcem bakalım nediycek inş cinsiyeti ogrenirizzz yaa
Ogrenirsin 14 haftadasin rabbim kizceni nasip etsin insallah saglikla sihatle insallah guzel haberler bekliyoruz seninle birlikte

Canim ben Erzurumdayim, memleketim izmir. Izmirde hic boyle seyler duymadigim icin burda sasiriyorum ben de. Benim kizimin adi da Zeynep Eslem bu arada :)
Dedigin gibi benim esim de durmadan iyi ki kizimiz olmus der, hatta 2. de boyle tatli bi kiz olsun diyo :)
Sana katiliyorum, insan tatmadigini da tatmak istiyo, o yuzden ben de su an oglum olsun isterim, farkli cinsiyet yani :)

Ay inanmıyorum ya böyle bir doktor mu olur benim samimi bir arkadaşım var o 4. Ye hamile cinsiyeti öğrenmiş 4. Kızı geliyor ben çok isterdim böyle bol bol kız olan bir ailede büyümek ben tek kızım iki abim var eğer bu çocuğum kızsa 3. De kız olur inşaallah diye mutlaka isterim kız evlada kız kardeş en çok istediğim şeydir... Biliyorum ayrım yapmaktan değil Kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun istiyor ama benim düşüncem kız çocuğuna kız kardeş hayat boyu onlara verilecek en güzel hediye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…