- 11 Mart 2016
- 30
- 36
- 3
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.401
Ben de bir daha o doktora gitmedim zaten :)Ay inanmıyorum ya böyle bir doktor mu olur benim samimi bir arkadaşım var o 4. Ye hamile cinsiyeti öğrenmiş 4. Kızı geliyor ben çok isterdim böyle bol bol kız olan bir ailede büyümek ben tek kızım iki abim var eğer bu çocuğum kızsa 3. De kız olur inşaallah diye mutlaka isterim kız evlada kız kardeş en çok istediğim şeydir... Biliyorum ayrım yapmaktan değil Kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun istiyor ama benim düşüncem kız çocuğuna kız kardeş hayat boyu onlara verilecek en güzel hediye..
Bende canım bende Rabbim kızlarımıza sağlık versin inşallahBenim de bi kizim var, bunu da cok fazla kiz hissediyorum. Hatta kayinvalideme bile kiz diye soyledik, o kadar eminim yani
Senin su anki belirtilerin ne canim ?
Ben iki erkek annesi olarak ikisindede gogus uclarim kapkara oldu canim erken donemlerde karardi simdikinde ise yeni yeni koyulasti ama cok degil dogruluk payi ne kadar bilemem fiziksel durumda olabilir bunye farki bir ance ogrensem diyorum bir yandanda istemiyorum heyecan yaptim iki kizim olsun cook istiyorum iki pasama iki kiz kardes onlarda cok istiyor isimlerini soyluyorlar umarim gonlumuzdekini cumlemize rabbim saglikla nasip etsin insallahBende canım bende Rabbim kızlarımıza sağlık versin inşallahbaşlarda çok zor gebelik geçiriyordum midem falan çok kötüydü 12 haftaya kadar kustum şimdi çok şükür iyim canım bel ağrım çok oldu baş ağrısı falan zordu yani.. İlk kızımda doğurana kadar hamile olduğuma inanmadım o derece rahat hiç sıkıntısız bi hamilelikte.. Birbirinden farklı gebelik geçiriyorum ama cinsiyetin aynı olduğuna senin kadar eminim.. Hamilelikte göbek top gibiyse erkek diyorlar benim yaygın mesela şuan göğüsün kahverengi yeri baya koyulaştı erkekte pembe kalırmış mesela daha bi sürü şey var yani kızım olcanı gösteren
Massalah kuzuna diyelim cinsiyet belli degilseSelamın hello kızlaar
Biz çıktık kontrolden 15 hafta 4 günlük olmuşuz124 gram 15 cm boyumuz var fakat akrobatik hareketler yaptığımız için göremedik cinsiyeti. Göstermedi eşek sıpası :) doktorumuz hala yüksek ihtimal erkek diyor ama kesin değil diyor. Dürttük dürttük zıpladıhopladı ama dönmedi :)
Ben doktoruma hasta kaldım :) 15 günde bir çagırıyor beni :) bir muayene bir kontrol oluyor:) ödüm koptu bir ay sonra gel diyecek diye ama 15 gün sonra bekliyorum dediiii :)
İkili test sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedii.. Omurga önemliymiş bu haftalarda ona baktık iyi durumda dediii..cinsiyet kesinleştirmek hariç, keyfimiz yerinde yaniii..
Bakın buda akrobatik bebikimm
Selamın hello kızlaar
Biz çıktık kontrolden 15 hafta 4 günlük olmuşuz124 gram 15 cm boyumuz var fakat akrobatik hareketler yaptığımız için göremedik cinsiyeti. Göstermedi eşek sıpası :) doktorumuz hala yüksek ihtimal erkek diyor ama kesin değil diyor. Dürttük dürttük zıpladıhopladı ama dönmedi :)
Ben doktoruma hasta kaldım :) 15 günde bir çagırıyor beni :) bir muayene bir kontrol oluyor:) ödüm koptu bir ay sonra gel diyecek diye ama 15 gün sonra bekliyorum dediiii :)
İkili test sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedii.. Omurga önemliymiş bu haftalarda ona baktık iyi durumda dediii..cinsiyet kesinleştirmek hariç, keyfimiz yerinde yaniii..
Yukarda :))) kafa agır geliyo dedi doktor koca kafalı mı olcak acaba dedimMassalah kuzuna diyelim cinsiyet belli degilseboyu kilosu massalah canim saglikla nasip etsin kuzunu bacaklar yukarida degilmi :)
Sende varsin iyiki tatlim kizcenle birlikte saglikla sevgiyle kalinSohbetinize bayiliyorum kizlar daha tam toparlayamadim bi corba koydum ocaga uzandim sizin sohbetinizi okuyorum iyiki varsiniz ya
Ayyy simarikkk yaa nasil duruyo oyle ahaha severim seniSelamın hello kızlaar
Melegim benim meleklerimin guzel annesiSende varsin iyiki tatlim kizcenle birlikte saglikla sevgiyle kalin
Cok geçmiş olsun tatlımm. :/ dikkat et kendine nolur ... Yeni okdum ben giremedim pek iki gündür.. Dinlen corba iç iyi gelir.. Öpüyorum beybitoom..Sohbetinize bayiliyorum kizlar daha tam toparlayamadim bi corba koydum ocaga uzandim sizin sohbetinizi okuyorum iyiki varsiniz ya
Benim kizimda da bulanti ve kusmalarim olmustu ama sabah 1 kez olup biterdi, bunda tum gun berbat durumdayim ve ilac kullanmasam hala aynen devam ediyor. Gogus uclarimda bi degisiklik yok, ilkinde de olmamisti. Gobegim hala seklini anlayacak duruma gelmedi, o konuda bi sey diyemiyorum :) Surekli meyve yiyesim geliyo bi de, kizlarda oyle olurmus ya :)Bende canım bende Rabbim kızlarımıza sağlık versin inşallahbaşlarda çok zor gebelik geçiriyordum midem falan çok kötüydü 12 haftaya kadar kustum şimdi çok şükür iyim canım bel ağrım çok oldu baş ağrısı falan zordu yani.. İlk kızımda doğurana kadar hamile olduğuma inanmadım o derece rahat hiç sıkıntısız bi hamilelikte.. Birbirinden farklı gebelik geçiriyorum ama cinsiyetin aynı olduğuna senin kadar eminim.. Hamilelikte göbek top gibiyse erkek diyorlar benim yaygın mesela şuan göğüsün kahverengi yeri baya koyulaştı erkekte pembe kalırmış mesela daha bi sürü şey var yani kızım olcanı gösteren
Resimi dondurdum usg yazilarina gore bakinca ayaklar yukarda gibi gorunuyor :)Eki Görüntüle 1829689
Bende operim canimm seni de ufakligida pozlarina bayildim burda gul gul öldümCok geçmiş olsun tatlımm. :/ dikkat et kendine nolur ... Yeni okdum ben giremedim pek iki gündür.. Dinlen corba iç iyi gelir.. Öpüyorum beybitoom..
Gecmis olsun canimmm Allah beterinden korusunBen hamile kalali basima gelmeyen kalmadi.bugunde disim.apse yapti sisti agriyor. Allah'im hastalik hastalik bitmedi. Oysa bugun bir kadin icin en onemli olan sey icin disari cikacaktim ALIŞVERİŞ. Benim herif cok mutlu olucak hasta olmama
Gecmis olsun dikkat canim herifin niye mutlu olsunki :) saglikla kalinBen hamile kalali basima gelmeyen kalmadi.bugunde disim.apse yapti sisti agriyor. Allah'im hastalik hastalik bitmedi. Oysa bugun bir kadin icin en onemli olan sey icin disari cikacaktim ALIŞVERİŞ. Benim herif cok mutlu olucak hasta olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?