bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun dikkat canim herifin niye mutlu olsunki :) saglikla kalin
Onsuz alisverise gittigimde mutsuz oluyor. Onu alma o magaza cok dandik falan yorumlariyla beni bunaltiyor bende 2 parca alip tamam ya sıktın he bi daha senle alisveris yapmicam diyorum. Ama herifsiz alisverise gidecegim zaman da boyle aksilikler cikiyor.

Geçmiş olsun tatlım :)
Ne güzel işte bizimki tam tersi.. Dünyayı al laf etmez yeterki onu götürme

Herkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaa Sizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın

Kendine iyi bak dikkat et canim saglikla kalin

çok geçmiş olsun canım.Bende dinlenmedeyim bu hafta raporluyum üşümüşüm.Benim de midem fena bunalıyor.Buarada benim gibi yüzünü sivilce saran oldu mu?fondöten de kullanmıyorum sivilceli sivilceli geziyorum...Kızımda hic böle olmamıştı

İnşallah canım bebişlerin kızdır valla bende ikizlerin cinsiyetini çok merak ediyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.. Sen benim usglere erkek dedin erkek olsa tabiki sevinirim ama kız hissediyorum hergün rüyamda kızım oluyor

Benim göbek kocaman oldu valla niye böyle oldu anlamadım sadece 1 kilo onuda yeni aldım 3 ay hiç almadım ama göbeğim yine kocamandı.. 12+0 gittik bizde öğrenemedik daha çok küçük dedi doktor öyle olunca bende emin oldum artık.. Valla aynı durumdayız galiba

Yukarda zaten :) doktor dalga geçti.. Boynunun üstünde duruyor dogumdan jimlastik salonuna gidicek bu zibidi galiba didi
Maşallahhhhh çok hoş yaa nasıl durmuş öyle bu arada gözün aydın canım..

Gecmis olsun canimmm Allah beterinden korusun
Canım çok geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür dikkat et kendine..

Öncelikle teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Yüzüm, boynum ve göğüs bölgemi sivilce kapladı benim de. Kuzenimin çok yakın arkadaşı olan dermatologa gittim ben. Siyah çamur sabunu diye birşey aldırdı bana bir de çocuklara verdiği jellerden yazdı. Kullanmaya yeni başlamıştım ki rahatsızlandım o yüzden kullanmıyorum 3 gündür. Ama kullandığım yaklaşık 1 haftalık süreçte bile çok fark etti sabun ve çok memnun kaldım. Bir de doktorum dedi ki sakın sivilcelerini sıkma hamilelik döneminde kalıcı iz bırakır. Bu arada sabunun adı da dead sea spa magik

Gobegin cabuk cikti isede erkek bebek diyorlar cok soylenti var canim

Bende aynı durumdayım Canım perşembe kontrolüm var bilmiyorum öğrenebilirmiyim eğer öğrenemezsek üç hafta sonraya randevu verecek bekletebilirmiyim bilmiyorum
Daha cinsıyet ogrenmek için erken bır haftada canım kesın sonuc 14.16.haftalarda gonlundekini versın rabbım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Bildigin erkek bu yaramaz duruslu belli masallah bacakları uzun duruyor heybetli olacak belli

Cok gecmis olsun canim benim carcabuk toparlarsin insallah

Cahillik resmen bizim burada hamiş olduğumu öğrenen herkes kızın olur inşallah diye dua ediyor. Bir annenin mutlaka kız çocuğu olmalı ki kız erkekten daha hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…