- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.421
Onsuz alisverise gittigimde mutsuz oluyor. Onu alma o magaza cok dandik falan yorumlariyla beni bunaltiyor bende 2 parca alip tamam ya sıktın he bi daha senle alisveris yapmicam diyorum. Ama herifsiz alisverise gidecegim zaman da boyle aksilikler cikiyor.Gecmis olsun dikkat canim herifin niye mutlu olsunki :) saglikla kalin
sağol cnm yorum için. haftaya hastaneye gideceğiz acaba cinsiyeti görürler miErkek bebek senin ama teori dogrulugu varmi bilmiyorum canim 1.9 ense icin sonuc iyi canim 1.90 olsa 2.mm olmak uzere canim daha senin 1.9 gayet iyi saglikla nasip etsin rabbim
Geçmiş olsun tatlım :)Onsuz alisverise gittigimde mutsuz oluyor. Onu alma o magaza cok dandik falan yorumlariyla beni bunaltiyor bende 2 parca alip tamam ya sıktın he bi daha senle alisveris yapmicam diyorum. Ama herifsiz alisverise gidecegim zaman da boyle aksilikler cikiyor.
Haftaya 14 olursunuz gosterirse bebisin soyler doktorun canim saglikla kalinsağol cnm yorum için. haftaya hastaneye gideceğiz acaba cinsiyeti görürler mi
Kendine iyi bak dikkat et canim saglikla kalinHerkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaaSizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın
çok geçmiş olsun canım.Bende dinlenmedeyim bu hafta raporluyum üşümüşüm.Benim de midem fena bunalıyor.Buarada benim gibi yüzünü sivilce saran oldu mu?fondöten de kullanmıyorum sivilceli sivilceli geziyorum...Kızımda hic böle olmamıştıHerkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaaSizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın
Ben iki erkek annesi olarak ikisindede gogus uclarim kapkara oldu canim erken donemlerde karardi simdikinde ise yeni yeni koyulasti ama cok degil dogruluk payi ne kadar bilemem fiziksel durumda olabilir bunye farki bir ance ogrensem diyorum bir yandanda istemiyorum heyecan yaptim iki kizim olsun cook istiyorum iki pasama iki kiz kardes onlarda cok istiyor isimlerini soyluyorlar umarim gonlumuzdekini cumlemize rabbim saglikla nasip etsin insallah
Benim göbek kocaman oldu valla niye böyle oldu anlamadım sadece 1 kilo onuda yeni aldım 3 ay hiç almadım ama göbeğim yine kocamandı.. 12+0 gittik bizde öğrenemedik daha çok küçük dedi doktor öyle olunca bende emin oldum artık.. Valla aynı durumdayız galibaBenim kizimda da bulanti ve kusmalarim olmustu ama sabah 1 kez olup biterdi, bunda tum gun berbat durumdayim ve ilac kullanmasam hala aynen devam ediyor. Gogus uclarimda bi degisiklik yok, ilkinde de olmamisti. Gobegim hala seklini anlayacak duruma gelmedi, o konuda bi sey diyemiyorum :) Surekli meyve yiyesim geliyo bi de, kizlarda oyle olurmus ya :)
Hamileligimin baslarinda kendimi gelinlikle gormustum, o ruyayi da kiza yorarlar.
Cuma gunu de doktora gittim, doktor cinsiyeti goremiyorum bagdas kurmus dedi, ben de esime dedim tamam gostermedigine gore kesin kiz
Maşallahhhhh çok hoş yaa nasıl durmuş öyle bu arada gözün aydın canım..Yukarda zaten :) doktor dalga geçti.. Boynunun üstünde duruyor dogumdan jimlastik salonuna gidicek bu zibidi galiba didi
Canım çok geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür dikkat et kendine..Gecmis olsun canimmm Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun canım.Bende dinlenmedeyim bu hafta raporluyum üşümüşüm.Benim de midem fena bunalıyor.Buarada benim gibi yüzünü sivilce saran oldu mu?fondöten de kullanmıyorum sivilceli sivilceli geziyorum...Kızımda hic böle olmamıştı
Gobegin cabuk cikti isede erkek bebek diyorlar cok soylenti var canimİnşallah canım bebişlerin kızdır valla bende ikizlerin cinsiyetini çok merak ediyorum Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.. Sen benim usglere erkek dedin erkek olsa tabiki sevinirim ama kız hissediyorum hergün rüyamda kızım oluyor
Benim göbek kocaman oldu valla niye böyle oldu anlamadım sadece 1 kilo onuda yeni aldım 3 ay hiç almadım ama göbeğim yine kocamandı.. 12+0 gittik bizde öğrenemedik daha çok küçük dedi doktor öyle olunca bende emin oldum artık.. Valla aynı durumdayız galiba
Maşallahhhhh çok hoş yaa nasıl durmuş öyle bu arada gözün aydın canım..
Canım çok geçmiş olsun iyiymişsiniz çok şükür dikkat et kendine..
Daha cinsıyet ogrenmek için erken bır haftada canım kesın sonuc 14.16.haftalarda gonlundekini versın rabbımBende aynı durumdayım Canım perşembe kontrolüm var bilmiyorum öğrenebilirmiyim eğer öğrenemezsek üç hafta sonraya randevu verecek bekletebilirmiyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Herkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaaSizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın
Bildigin erkek bu yaramaz duruslu belliSelamın hello kızlaar
Biz çıktık kontrolden 15 hafta 4 günlük olmuşuz124 gram 15 cm boyumuz var fakat akrobatik hareketler yaptığımız için göremedik cinsiyeti. Göstermedi eşek sıpası :) doktorumuz hala yüksek ihtimal erkek diyor ama kesin değil diyor. Dürttük dürttük zıpladıhopladı ama dönmedi :)
Ben doktoruma hasta kaldım :) 15 günde bir çagırıyor beni :) bir muayene bir kontrol oluyor:) ödüm koptu bir ay sonra gel diyecek diye ama 15 gün sonra bekliyorum dediiii :)
İkili test sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedii.. Omurga önemliymiş bu haftalarda ona baktık iyi durumda dediii..cinsiyet kesinleştirmek hariç, keyfimiz yerinde yaniii..
Bakın buda akrobatik bebikimm
Valla bilmiyorum canım 2 hafta sonra öğreniriz inşallah inan meraktan çatlıyorum.. Göbek aşağıda olursa erkek diyorlar ya benim aşağıda değil göbeğim yukarıda karmaşık bi durumGobegin cabuk cikti isede erkek bebek diyorlar cok soylenti var canim
Cok gecmis olsun canim benim carcabuk toparlarsin insallahHerkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaaSizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın
Ay benimki sert ve sipsivri simdiden kizlar ne diyosunuz bu durumaBenım gobek sert degıl kızlar acaba yaglımı onunlamı alakalı sızde durum nasıl
Hay agzini yerim erkek diyon yaniGobegin cabuk cikti isede erkek bebek diyorlar cok soylenti var canim
CahillikKizlar sizin oralarda da oluyor mu bilmiyorum. Burda ilk hamileligimde kizim olacagini soyledigim insanlar yaaaaaa olsun olsun diye beni teselli etmeye calisiyolardi.
Komsumuzun bebegi 5 bucuk aylikken karninda ölmüştü ve erkekti, diger komsular da bebek ölmüş hem de erkekti diye uzuntulerini dile getirmislerdi.
Bi de bazi oglu olacak bayanlar cinsiyeti soylemiyor burda, erkekmis ya bebek nazara gelirmis diye...
Ay inanmıyorum ya böyle bir doktor mu olur benim samimi bir arkadaşım var o 4. Ye hamile cinsiyeti öğrenmiş 4. Kızı geliyor ben çok isterdim böyle bol bol kız olan bir ailede büyümek ben tek kızım iki abim var eğer bu çocuğum kızsa 3. De kız olur inşaallah diye mutlaka isterim kız evlada kız kardeş en çok istediğim şeydir... Biliyorum ayrım yapmaktan değil Kızı olan oğlu oğlu olan kızı olsun istiyor ama benim düşüncem kız çocuğuna kız kardeş hayat boyu onlara verilecek en güzel hediye..[/QUOTE
Canım haklısın kız kardeş önemli bende bu erkek olursa 3. Kız isterim yine ama bu kız olursa kızıma kız kardeş derim üzülmem sağlıklı olsun 3. Ye kısmet olur erkek inşallah bende senin gibi kızı seviyorum ama indanoğluyuz diğerinin tadını da merak ediyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?