- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.441
Eşim aradı ama baya ters konusmus. tersleyerek daha dogrusuMarmara Cad. Erenler Apt. No:20 D:2, Avcılar/Istanbul (0212) 593 9380
Anlaşmalı olduğu hastane ya da hastanelerde yapar doğumu.
Benim bildiğim kadarıyla Avcılar Hospital ve Avcılar Medicana'da yaptırıyor.
Ay evet ben yanlış okumuşum canım
Sol göğüs kız diyorlar sende tutmamış canım :) benimde sol göğsüm bariz bi şekilde daha sert bakalım bende tutacakmı ben kız hissediyorum ama daha öğrenemedim bebişlerimize Rabbim sağlık versin gerisi önemli boş..
Boyu posu neşesi yerinde maşallah barekallah bayıldım canım yaSelamın hello kızlaar
Biz çıktık kontrolden 15 hafta 4 günlük olmuşuz124 gram 15 cm boyumuz var fakat akrobatik hareketler yaptığımız için göremedik cinsiyeti. Göstermedi eşek sıpası :) doktorumuz hala yüksek ihtimal erkek diyor ama kesin değil diyor. Dürttük dürttük zıpladıhopladı ama dönmedi :)
Ben doktoruma hasta kaldım :) 15 günde bir çagırıyor beni :) bir muayene bir kontrol oluyor:) ödüm koptu bir ay sonra gel diyecek diye ama 15 gün sonra bekliyorum dediiii :)
İkili test sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedii.. Omurga önemliymiş bu haftalarda ona baktık iyi durumda dediii..cinsiyet kesinleştirmek hariç, keyfimiz yerinde yaniii..
Bakın buda akrobatik bebikimm
Rabbim iifa versin canımBen hamile kalali basima gelmeyen kalmadi.bugunde disim.apse yapti sisti agriyor. Allah'im hastalik hastalik bitmedi. Oysa bugun bir kadin icin en onemli olan sey icin disari cikacaktim ALIŞVERİŞ. Benim herif cok mutlu olucak hasta olmama
Canım başıma böyle bişey gelmedi ama arkadaşımda kıza hamile doktor suyun az çocuk zor hareket ediyor mutlaka günde 2 lt su iç demiş doktorun böyle bi yorum yaptımıkızlar merhaba.. size bir sorum var. 14+2 haftalık hamileyim. doktora son gittiğimizde biraz ağrın var galiba bebek sıkışmış dedi. ultrason görüntüsünde bebeğin çene altından ayaklarına kadar sanki üstüne bir şey çökmüş gibi duruyordu. başına bu şekilde birşey gelen oldu mu? çok üzülüyorum. kanamam yok ama adet sancısı gibi sancım oluyor.
Maşallah kuzuna fotoda bile belli hareketli olduğu takla atıyor sanki:)Selamın hello kızlaar
Biz çıktık kontrolden 15 hafta 4 günlük olmuşuz124 gram 15 cm boyumuz var fakat akrobatik hareketler yaptığımız için göremedik cinsiyeti. Göstermedi eşek sıpası :) doktorumuz hala yüksek ihtimal erkek diyor ama kesin değil diyor. Dürttük dürttük zıpladıhopladı ama dönmedi :)
Ben doktoruma hasta kaldım :) 15 günde bir çagırıyor beni :) bir muayene bir kontrol oluyor:) ödüm koptu bir ay sonra gel diyecek diye ama 15 gün sonra bekliyorum dediiii :)
İkili test sonuçlarını gösterdim gayet iyi dedii.. Omurga önemliymiş bu haftalarda ona baktık iyi durumda dediii..cinsiyet kesinleştirmek hariç, keyfimiz yerinde yaniii..
Bakın buda akrobatik bebikimm
ayy çok şaşırdım canım ya ne kdar da ilginç duruyor gerçekten :) hiç böle ultrason görmemiştimYukarda zaten :) doktor dalga geçti.. Boynunun üstünde duruyor dogumdan jimlastik salonuna gidicek bu zibidi galiba didi
Sporcu olacak seninkiResimi dondurdum usg yazilarina gore bakinca ayaklar yukarda gibi gorunuyor :)Eki Görüntüle 1829689
Usg benim degil canimSporcu olacak seninkibaksana hareketlere bıdışın MAŞALLAH nazar değmesin
O markanın yüz temizleme köpüğünü kullanmıştım çok iyi bi marka. Bendede sivilceler çıkıyo ama ben sıktım bioderma ürünlerini kullanıyorum geçiyo iz kalmıyo şükür yinede sıkmamak gerekir tabikiÖncelikle teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Yüzüm, boynum ve göğüs bölgemi sivilce kapladı benim de. Kuzenimin çok yakın arkadaşı olan dermatologa gittim ben. Siyah çamur sabunu diye birşey aldırdı bana bir de çocuklara verdiği jellerden yazdı. Kullanmaya yeni başlamıştım ki rahatsızlandım o yüzden kullanmıyorum 3 gündür. Ama kullandığım yaklaşık 1 haftalık süreçte bile çok fark etti sabun ve çok memnun kaldım. Bir de doktorum dedi ki sakın sivilcelerini sıkma hamilelik döneminde kalıcı iz bırakır. Bu arada sabunun adı da dead sea spa magik
Geçmiş olsun canım tatilken yat dinlen bolbol kendine iyi bakHerkese merhaba. Ben çok fena şifayı kapmışım o kadar dikkat etmeme rağmen. Pazar gece boyu acildeydik. Serumla 1 litre vitamin ve ilaç verdiler son çare çünkü ateşimi bir türlü düşüremedik ve sürekli arttı ama serum iyi geldi. Bu hafta raporluyum, bugün biraz daha iyiyim bir de şu mide bulantılarım olmasaaaSizler ve bebişler iyidir umarım. Şimdilik hoşçakalın
Aynen bi tane kizim var dunyanin en tatlisi iyiki dogurmusum simdi kardesini bekliyoruz onu da erkek olsun istiyoruz nasil bi his oglan anasi olmak diye yoksa saglikli olsun yeterkiCahillikresmen bizim burada hamiş olduğumu öğrenen herkes kızın olur inşallah diye dua ediyor. Bir annenin mutlaka kız çocuğu olmalı ki kız erkekten daha hayırlı
Bi annenin illaki 1 tane kizi olmali kesinlikleCahillikresmen bizim burada hamiş olduğumu öğrenen herkes kızın olur inşallah diye dua ediyor. Bir annenin mutlaka kız çocuğu olmalı ki kız erkekten daha hayırlı
teşekkür ederim canım bilgiler için.En kısa zamanda toparlarız insallahÖncelikle teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Yüzüm, boynum ve göğüs bölgemi sivilce kapladı benim de. Kuzenimin çok yakın arkadaşı olan dermatologa gittim ben. Siyah çamur sabunu diye birşey aldırdı bana bir de çocuklara verdiği jellerden yazdı. Kullanmaya yeni başlamıştım ki rahatsızlandım o yüzden kullanmıyorum 3 gündür. Ama kullandığım yaklaşık 1 haftalık süreçte bile çok fark etti sabun ve çok memnun kaldım. Bir de doktorum dedi ki sakın sivilcelerini sıkma hamilelik döneminde kalıcı iz bırakır. Bu arada sabunun adı da dead sea spa magik
Tatmadim ama tatmak isterim o hissi mutlaka guzel bir duygudur ve hisdirBi annenin illaki 1 tane kizi olmali kesinlikle
Oğlumda 10 haftalıktı doktor erkek dedi biz şok olduk tabi hiç beklemiyorduk bakalım bunda nasıl olacajDaha cinsıyet ogrenmek için erken bır haftada canım kesın sonuc 14.16.haftalarda gonlundekini versın rabbım
İnşallah tadarsın canım. Benim içimden senin bir kızın bir oğlun olcakmış gibi geçiyor hep ama inşallah iki kızın olur. Allah herkese dilediğini versin inşallah.Tatmadim ama tatmak isterim o hissi mutlaka guzel bir duygudur ve hisdir
Aynı durumdayım birebir aynı dün mükemmel enerjiktim bu gün sabahtan beri tuvalet ve kanepe arasında gidip geliyorum battaniyenin altında donuyor ayaklarım ve gaz inan abdest alıp seccadeye gidene kadar gidiyor abdestim utanıyorum artık..Kızlar gaz sorunu yaşayan varmı? Benim ayaklarım çok üşüyor kalın çorap giyiyorum hergün. Ama yinede üşütüyorum galiba bazı gün çok enerjik ağrısız süper oluyorum bazı gün sancılı oluyorum. Birde adet olacakmışım gibi sanki belimden karnıma doğru ağrılar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?