bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Marmara Cad. Erenler Apt. No:20 D:2, Avcılar/Istanbul (0212) 593 9380
Anlaşmalı olduğu hastane ya da hastanelerde yapar doğumu.
Benim bildiğim kadarıyla Avcılar Hospital ve Avcılar Medicana'da yaptırıyor.
Eşim aradı ama baya ters konusmus. tersleyerek daha dogrusu

sbh 8 aksam 4 arası çalışıyormuş birde en yakın randevu yu 2 hafta sonraya veriyormuş.

muanesi de 120 tl miş. eşim doktorun enerjisini begenmedim dedi. bir yandan eşim ile konusurken bir yandan da çocuga sus diye bagrıyormuş falan.

düşündüm de muane ücreti neyse ayda 1 kontrollerde bi şekilde halledelir

ama dogum olacagı zaman doktor ayrı ücret alır hastane ayrı ücret alır heralde baya pahalıya patlar

Ay evet ben yanlış okumuşum canımTahminlerin yarısı ters çıktı bende, bi göbeğin erken çıkması bide tüylenmesi tuttu sanırım Ben farketmez diyodum da eşim kız olsun çok istiyodu ama şimdi oğluşum paşam diye sevip duruyor :) aynen sağlıklı olsunlar da gerisi boş.. Rabbim senin de gönlüne göre prenses versin inşallah
Boyu posu neşesi yerinde maşallah barekallah bayıldım canım ya Sağlıkla kavuşursunuz inşallah hep böyle hareketli neşeli bi kuzu olur
Ben hamile kalali basima gelmeyen kalmadi.bugunde disim.apse yapti sisti agriyor. Allah'im hastalik hastalik bitmedi. Oysa bugun bir kadin icin en onemli olan sey icin disari cikacaktim ALIŞVERİŞ. Benim herif cok mutlu olucak hasta olmama
Rabbim iifa versin canım sirkeli suyla gargara yapabilirsen o apsenin mikrobunu kırar hem ağrın hafifler hem de bebişe zarar vermez inş

Canım başıma böyle bişey gelmedi ama arkadaşımda kıza hamile doktor suyun az çocuk zor hareket ediyor mutlaka günde 2 lt su iç demiş doktorun böyle bi yorum yaptımı

Maşallah kuzuna fotoda bile belli hareketli olduğu takla atıyor sanki:)

O markanın yüz temizleme köpüğünü kullanmıştım çok iyi bi marka. Bendede sivilceler çıkıyo ama ben sıktım bioderma ürünlerini kullanıyorum geçiyo iz kalmıyo şükür yinede sıkmamak gerekir tabiki

Geçmiş olsun canım tatilken yat dinlen bolbol kendine iyi bak

Cahillik resmen bizim burada hamiş olduğumu öğrenen herkes kızın olur inşallah diye dua ediyor. Bir annenin mutlaka kız çocuğu olmalı ki kız erkekten daha hayırlı
Aynen bi tane kizim var dunyanin en tatlisi iyiki dogurmusum simdi kardesini bekliyoruz onu da erkek olsun istiyoruz nasil bi his oglan anasi olmak diye yoksa saglikli olsun yeterki

teşekkür ederim canım bilgiler için.En kısa zamanda toparlarız insallah

Haklısın tabi ayrım yaptığımız içim değil farklı olandan tatmak için istiyoruz farklı cinsiyeti.. Ben hamile kaldığımda hiç merak etmem cinsiyetini diyordum ama şimdi herkes öğrendikçe merak sardı beni de bakalım rabbim nimet mi göndermiş rahmet mi....

Aynı durumdayım birebir aynı dün mükemmel enerjiktim bu gün sabahtan beri tuvalet ve kanepe arasında gidip geliyorum battaniyenin altında donuyor ayaklarım ve gaz inan abdest alıp seccadeye gidene kadar gidiyor abdestim utanıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…