- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.461
Slvester pimkie nup tartisiyorlar o senin dedigin nupu cizip duruyorlar :) 2060 son sayfa su an canimKızlar gaz sorunu yaşayan varmı? Benim ayaklarım çok üşüyor kalın çorap giyiyorum hergün. Ama yinede üşütüyorum galiba bazı gün çok enerjik ağrısız süper oluyorum bazı gün sancılı oluyorum. Birde adet olacakmışım gibi sanki belimden karnıma doğru ağrılar oluyor
Aynen canım. Birde benim gazı çıkaramama sorunum var o yüzden çok ağrıyor birde acaip kabızım 3 günden önce büyük tuvaletimi yapamıyorum. Yapsamda zorla yapıyorum. Tuvalette ıkınırken çocuk gelcek diye ödüm kopuyorAynı durumdayım birebir aynı dün mükemmel enerjiktim bu gün sabahtan beri tuvalet ve kanepe arasında gidip geliyorum battaniyenin altında donuyor ayaklarım ve gaz inan abdest alıp seccadeye gidene kadar gidiyor abdestim utanıyorum artık..
Agzin bal yesin canim ayak usumesi erkek bebek oldugu icin diyorlar sendede bu teori tutar insallahİnşallah tadarsın canım. Benim içimden senin bir kızın bir oğlun olcakmış gibi geçiyor hep ama inşallah iki kızın olur. Allah herkese dilediğini versin inşallah.
Aynen canım bende bir gün çok iyi oluyorum enerjim çok güzel ama bir gün diğer günü tutmuyor maalesef.. Normalde hiç üşüyen biri değilim çok üşüyorum ayaklarım hep buz kansızlık falan mı oldu anlamadım.Kızlar gaz sorunu yaşayan varmı? Benim ayaklarım çok üşüyor kalın çorap giyiyorum hergün. Ama yinede üşütüyorum galiba bazı gün çok enerjik ağrısız süper oluyorum bazı gün sancılı oluyorum. Birde adet olacakmışım gibi sanki belimden karnıma doğru ağrılar oluyor
Canım onun cinsiyeti kız mı erkek mi bilemem ama pimkie bacak çiziyor bundan eminim. Bakın kızlar şimdi o fotoyu atcam nub bilmeyenler bile onların bacak olduğunu anlar. Nub iki bacak arasında olur bu iki bacağı çiziyor.Slvester pimkie nup tartisiyorlar o senin dedigin nupu cizip duruyorlar :) 2060 son sayfa su an canim
Son cizdigine baktinmi canim ikisininde cizimi varCanım onun cinsiyeti kız mı erkek mi bilemem ama pimkie bacak çiziyor bundan eminim. Bakın kızlar şimdi o fotoyu atcam nub bilmeyenler bile onların bacak olduğunu anlar. Nub iki bacak arasında olur bu iki bacağı çiziyor.
Evet Allah herkese hayirlisiyla kiz evladi da tattirsin kesinlikle... :)Cahillikresmen bizim burada hamiş olduğumu öğrenen herkes kızın olur inşallah diye dua ediyor. Bir annenin mutlaka kız çocuğu olmalı ki kız erkekten daha hayırlı
Ayy hadi inşallah canım kızımda böyle olmamıştım. Annemde sezeryan olduğun için çabuk gazlanıyorsun diyorAgzin bal yesin canim ayak usumesi erkek bebek oldugu icin diyorlar sendede bu teori tutar insallah
En alttaki slvesterin cizimi diger ikiside pimkie cizimi :)Bakın kızlar sizcede bacak değilmi çizdiği
Cok guzel bi duygu kuzucum azcik babaya duskun oluyo satisa getiriyo anneyi ama olsunTatmadim ama tatmak isterim o hissi mutlaka guzel bir duygudur ve hisdir
Canım son çizdiği saçma pimkienin çünkü yan yatmış bebeğin bacağı okadar uzakta olmaz her gördüğü gölgeyi nub sanıyor benceSon cizdigine baktinmi canim ikisininde cizimi var
Senin fikrin neEn alttaki slvesterin cizimi diger ikiside pimkie cizimi :)
Bacak bencedeBakın kızlar sizcede bacak değilmi çizdiği
Ben hic birsey anlamadimki nup gorulmuyor bildigim kadari ile demiSenin fikrin ne
Bizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyorCok guzel bi duygu kuzucum azcik babaya duskun oluyo satisa getiriyo anneyi ama olsun
Görülmüyor canımBen hic birsey anlamadimki nup gorulmuyor bildigim kadari ile demi
Canim o kadar cok ki o ayrimi yapanlar...İnsan kız evlatta ister erkek evlatta bu cahilliklere sinir oluyorum ya insan karnındaki bebeğe nasıl kıyıpta kız erkek ayrımı yapar anlamıyorum. Koca karı laflarına da sinir oluyorum şöyleyse kız böyleyse erkek bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo :)
Aynı ben :/ dün deliricektim agrı girdi gazdan ama cıkan birşey yok şiştim şiştim şiştiğimle kaldımAynen canım. Birde benim gazı çıkaramama sorunum var o yüzden çok ağrıyor birde acaip kabızım 3 günden önce büyük tuvaletimi yapamıyorum. Yapsamda zorla yapıyorum. Tuvalette ıkınırken çocuk gelcek diye ödüm kopuyorkayısıda fayda etmiyor zeytinyağı içimi kaldırıyor. Off of
Eşim aradı ama baya ters konusmus. tersleyerek daha dogrusu
sbh 8 aksam 4 arası çalışıyormuş birde en yakın randevu yu 2 hafta sonraya veriyormuş.
muanesi de 120 tl miş. eşim doktorun enerjisini begenmedim dedi. bir yandan eşim ile konusurken bir yandan da çocuga sus diye bagrıyormuş falan.
düşündüm de muane ücreti neyse ayda 1 kontrollerde bi şekilde halledelir
ama dogum olacagı zaman doktor ayrı ücret alır hastane ayrı ücret alır heralde baya pahalıya patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?