bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Slvester pimkie nup tartisiyorlar o senin dedigin nupu cizip duruyorlar :) 2060 son sayfa su an canim

Aynen canım. Birde benim gazı çıkaramama sorunum var o yüzden çok ağrıyor birde acaip kabızım 3 günden önce büyük tuvaletimi yapamıyorum. Yapsamda zorla yapıyorum. Tuvalette ıkınırken çocuk gelcek diye ödüm kopuyor kayısıda fayda etmiyor zeytinyağı içimi kaldırıyor. Off of

İnşallah tadarsın canım. Benim içimden senin bir kızın bir oğlun olcakmış gibi geçiyor hep ama inşallah iki kızın olur. Allah herkese dilediğini versin inşallah.
Agzin bal yesin canim ayak usumesi erkek bebek oldugu icin diyorlar sendede bu teori tutar insallah

Aynen canım bende bir gün çok iyi oluyorum enerjim çok güzel ama bir gün diğer günü tutmuyor maalesef.. Normalde hiç üşüyen biri değilim çok üşüyorum ayaklarım hep buz kansızlık falan mı oldu anlamadım.

Slvester pimkie nup tartisiyorlar o senin dedigin nupu cizip duruyorlar :) 2060 son sayfa su an canim
Canım onun cinsiyeti kız mı erkek mi bilemem ama pimkie bacak çiziyor bundan eminim. Bakın kızlar şimdi o fotoyu atcam nub bilmeyenler bile onların bacak olduğunu anlar. Nub iki bacak arasında olur bu iki bacağı çiziyor.

Son cizdigine baktinmi canim ikisininde cizimi var

Eklentiler

• index-7.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 65
  • index-9.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 68
  • index-8.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 67
Cok guzel bi duygu kuzucum azcik babaya duskun oluyo satisa getiriyo anneyi ama olsun
Bizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyor ama söyleşini görseniz yersiniz çok tatlı yaaa. Haaa birde yatak derdine düştü. Hafta sonu sabah uyanıp gelip bizim yatağa yatıyor babasının öbür yanına. Şimdi kardeşim olcak o nereye yapcak diyor. Babası oda göğsüme yatar küçücük diyor.oda olmaz o beşikte yatsın yada yatağı değiştir 4 kişilik al diyor hafif kıskançlık başlıyor galiba. Ama kardeşini çok seviyor şimdiden. Hatta ona harçlığıyla emzik ve çıngırak aldı. Hediye vercem kardeşime diye.

Canim o kadar cok ki o ayrimi yapanlar...
Ben kayinpederimin kiz torununun onundeki tatliyi alip erkek torununa verdiğini gordum yaa şok olmustum...
Benim kizimi da cok sever onu inkar edemem ama eminim bi oglum olsa kizim onlar icin 2.planda kalir.

Aynı ben :/ dün deliricektim agrı girdi gazdan ama cıkan birşey yok şiştim şiştim şiştiğimle kaldım bugün daha iyiyim..

Eşin doktorla mı konuştu acaba, asistanıyla mı ?
Doğum için doktora ayrı ücret, hastaneye ayrı ücret mi verilir bilmiyorum doğrusu.
Ben de yüz yüze görüşmedim henüz, gidince öğrenicem bu detayları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…