bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Masaallah kizcene canim, kac yasindaydi ?
Benimki 2 yasinda, su an kestiremiyorum hic kardesine nasil tepki verecegini...

Oyy yerim ya ben onuuu Diyaloglar ömre bedel .. Her annenin bi kızı, her kızında bi kız kardeşi olmalııı bu erkek olsun ama bi kız kardeş daha yap sen zeynoya
Biz üç kızız ve hep cok mutlu oldum iki kız kardeşim olmasına.. Hep arkadaştık.. Hiç abla kardeş gibi olmadık en yakın dert ortagım canım cigerim onlar benim..

Canım 2 sene sonra 3. Bizde düşünüyoruz. Kız yada erkek 3 kardeş ideal diye düşünüyoruz eşimle:)

Bi kız kardeş gerçekten olması gereken bişey ben eksikliğini çokça hissediyorum anneme hep sitem ediyorum bana bi kız kardeş neden yapmadın ki diye.. İki abim var ben tek kızım ufak yaşlarda tek olmak çok güzel bişey oluyor ama şuan o kadar büyük bi eksiklik ki benim için

Benim totom yemeye bilir 3. Zaten suan 33 yaşındayım 3. Olmaz sanırım hatta hamilelikten önce ikinci bile ııh diyordum ama şimdi istiyorum bi kardeş bebitomaa
Bende kızımı 23 yaşında doğurdum şi diye kadar acemiliğimi çıkardım kızımla. Tutarken bile korkuyordum bir yerine birşey olcak diye. Ateşlendiğinde hemen hastaneye giderdik elim ayağıma karışırdı. Şimdi büyüdü aşkım benim sanki arkadaşım gibi konuşur oldu bazen. Yeri hep ayrı olcak galiba bende bitanemiz kızım herşeyim şimdi 28 im kalfalık eserimiz geliyor:) 30/31 de de ustalık eserimiz gelirse artık jübile ile kapatırız Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

Ayyy yerim onu bennnn bizimki daha farkinda degil olacaklarin kucuk daha teyzesi oyuncak bebek gibi gorur herslde ama bugun mememi oksayip beniiiiii beniiiiiii dedi memeyi kiskanabilir napcaz bilmiyommmmm

Ayyy yerim onu bennnn bizimki daha farkinda degil olacaklarin kucuk daha teyzesi oyuncak bebek gibi gorur herslde ama bugun mememi oksayip beniiiiii beniiiiiii dedi memeyi kiskanabilir napcaz bilmiyommmmm
Ayyy o zor olur işte bizim bi arkadaşın kızı kardeşini memeden kıskanır hep ilk zamanlar annesiğil yanındaydı kızı markete parka kaçırırlardı emzirirken. Şimdi napıyorlar bilmem. Allah sanada yardım etsin inşallah kıskanmaz

Insallah canim kiskanmaz umarim cok duskundu memeye hamile kalince kesmek zorunda kaldim halen mememle gelip gidip oynuyo dokunuyo illaki bugun de beniii beniii diyince eyvah dedim

Ayyy birde duygusal zeynep yerim ben fistigi demek kardesine hediye almis ooyyy ne dusunceli ablaymis kucuk ablacik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…