- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.481
Sabah bende baktım bildiğin laf geçiriyorlar birbirlerineSlvester pimkie nup tartisiyorlar o senin dedigin nupu cizip duruyorlar :) 2060 son sayfa su an canim
Evet canim bence de bacak kesin...Bakın kızlar sizcede bacak değilmi çizdiği
Masaallah kizcene canim, kac yasindaydi ?Bizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyorama söyleşini görseniz yersiniz çok tatlı yaaa. Haaa birde yatak derdine düştü. Hafta sonu sabah uyanıp gelip bizim yatağa yatıyor babasının öbür yanına. Şimdi kardeşim olcak o nereye yapcak diyor. Babası oda göğsüme yatar küçücük diyor.oda olmaz o beşikte yatsın yada yatağı değiştir 4 kişilik al diyor hafif kıskançlık başlıyor galiba. Ama kardeşini çok seviyor şimdiden. Hatta ona harçlığıyla emzik ve çıngırak aldı. Hediye vercem kardeşime diye.
Şuana 4.5 canım oda Kasım 30 doğumlu bu doğduğunda 5 olcak inşallah:)Masaallah kizcene canim, kac yasindaydi ?
Benimki 2 yasinda, su an kestiremiyorum hic kardesine nasil tepki verecegini...
Bizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyorama söyleşini görseniz yersiniz çok tatlı yaaa. Haaa birde yatak derdine düştü. Hafta sonu sabah uyanıp gelip bizim yatağa yatıyor babasının öbür yanına. Şimdi kardeşim olcak o nereye yapcak diyor. Babası oda göğsüme yatar küçücük diyor.oda olmaz o beşikte yatsın yada yatağı değiştir 4 kişilik al diyor hafif kıskançlık başlıyor galiba. Ama kardeşini çok seviyor şimdiden. Hatta ona harçlığıyla emzik ve çıngırak aldı. Hediye vercem kardeşime diye.
Kesinlikle bacak olduğunu düşünüyorum bendeBakın kızlar sizcede bacak değilmi çizdiği
Canım 2 sene sonra 3. Bizde düşünüyoruz. Kız yada erkek 3 kardeş ideal diye düşünüyoruz eşimle:)Oyy yerim ya ben onuuuDiyaloglar ömre bedel .. Her annenin bi kızı, her kızında bi kız kardeşi olmalııı bu erkek olsun ama bi kız kardeş daha yap sen zeynoya
Biz üç kızız ve hep cok mutlu oldum iki kız kardeşim olmasına.. Hep arkadaştık.. Hiç abla kardeş gibi olmadık en yakın dert ortagım canım cigerim onlar benim..
Canım 2 sene sonra 3. Bizde düşünüyoruz. Kız yada erkek 3 kardeş ideal diye düşünüyoruz eşimle:)
Bi kız kardeş gerçekten olması gereken bişey ben eksikliğini çokça hissediyorumOyy yerim ya ben onuuuDiyaloglar ömre bedel .. Her annenin bi kızı, her kızında bi kız kardeşi olmalııı bu erkek olsun ama bi kız kardeş daha yap sen zeynoya
Biz üç kızız ve hep cok mutlu oldum iki kız kardeşim olmasına.. Hep arkadaştık.. Hiç abla kardeş gibi olmadık en yakın dert ortagım canım cigerim onlar benim..
Bende kızımı 23 yaşında doğurdum şi diye kadar acemiliğimi çıkardım kızımla. Tutarken bile korkuyordum bir yerine birşey olcak diye. Ateşlendiğinde hemen hastaneye giderdik elim ayağıma karışırdı. Şimdi büyüdü aşkım benim sanki arkadaşım gibi konuşur oldu bazen. Yeri hep ayrı olcak galiba bende bitanemiz kızım herşeyimBenim totom yemeye bilir 3. Zaten suan 33 yaşındayım 3. Olmaz sanırım hatta hamilelikten önce ikinci bile ııh diyordum ama şimdi istiyorum bi kardeş bebitomaa
Ayyy yerim onu bennnn bizimki daha farkinda degil olacaklarin kucuk daha teyzesi oyuncak bebek gibi gorur herslde ama bugun mememi oksayip beniiiiii beniiiiiii dedi memeyi kiskanabilir napcaz bilmiyommmmmBizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyorama söyleşini görseniz yersiniz çok tatlı yaaa. Haaa birde yatak derdine düştü. Hafta sonu sabah uyanıp gelip bizim yatağa yatıyor babasının öbür yanına. Şimdi kardeşim olcak o nereye yapcak diyor. Babası oda göğsüme yatar küçücük diyor.oda olmaz o beşikte yatsın yada yatağı değiştir 4 kişilik al diyor hafif kıskançlık başlıyor galiba. Ama kardeşini çok seviyor şimdiden. Hatta ona harçlığıyla emzik ve çıngırak aldı. Hediye vercem kardeşime diye.
Ayyy o zor olur işte bizim bi arkadaşın kızı kardeşini memeden kıskanır hep ilk zamanlar annesiğil yanındaydı kızı markete parka kaçırırlardı emzirirken. Şimdi napıyorlar bilmem. Allah sanada yardım etsin inşallah kıskanmazAyyy yerim onu bennnn bizimki daha farkinda degil olacaklarin kucuk daha teyzesi oyuncak bebek gibi gorur herslde ama bugun mememi oksayip beniiiiii beniiiiiii dedi memeyi kiskanabilir napcaz bilmiyommmmm
Insallah canim kiskanmaz umarim cok duskundu memeye hamile kalince kesmek zorunda kaldim halen mememle gelip gidip oynuyo dokunuyo illaki bugun de beniii beniii diyince eyvah dedimAyyy o zor olur işte bizim bi arkadaşın kızı kardeşini memeden kıskanır hep ilk zamanlar annesiğil yanındaydı kızı markete parka kaçırırlardı emzirirken. Şimdi napıyorlar bilmem. Allah sanada yardım etsin inşallah kıskanmaz
Ayyy birde duygusal zeynep yerim ben fistigi demek kardesine hediye almis ooyyy ne dusunceli ablaymis kucuk ablacik :)Bizde merakla beklerken cinsiyeti hergün konusu geçiyor evde:) benim kız babasına eğer kız olursa baba 3 kızla işin var senin diyor(benide sayıyor kızların içine) babası hadi erkek olursa diyor. Oda; ozaman bizim sizinle işimiz var diyorama söyleşini görseniz yersiniz çok tatlı yaaa. Haaa birde yatak derdine düştü. Hafta sonu sabah uyanıp gelip bizim yatağa yatıyor babasının öbür yanına. Şimdi kardeşim olcak o nereye yapcak diyor. Babası oda göğsüme yatar küçücük diyor.oda olmaz o beşikte yatsın yada yatağı değiştir 4 kişilik al diyor hafif kıskançlık başlıyor galiba. Ama kardeşini çok seviyor şimdiden. Hatta ona harçlığıyla emzik ve çıngırak aldı. Hediye vercem kardeşime diye.
Erkek canım bence. Sağlıkla kavuş paşana canımKızlar merhaba bziimde kontrolümüz vardı 12+4 günlüğüz doktor tahminde bulunmadi siz tahminde bulunur Musunuzzz
Bence prensesKızlar merhaba bziimde kontrolümüz vardı 12+4 günlüğüz doktor tahminde bulunmadi siz tahminde bulunur Musunuzzz
Aaaaa okla çizdiğin yer hic dikkat etmedim ya baya belliErkek canım bence. Sağlıkla kavuş paşana canım
Banada ole geldi ama belki kız istediğim içindir :)Bence prenses
Bencede ideal 3 bebis ama sakin ikiz olayini unutma benim gibiCanım 2 sene sonra 3. Bizde düşünüyoruz. Kız yada erkek 3 kardeş ideal diye düşünüyoruz eşimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?