- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.961
ne güzel uyuda dinlenin bebeğinle haftasonunu bekliyorum bende :)Al benden de o kadar şu mesajı yazana kadar 3 kere esnedim şimdi yemeğimi yiyip 1.30a kadar kestirmeyi planlıyorum
Evet canim.oluyor artik sut yapma devresine giriyoruz sut damarlari calismaya basladi sizliyor resmen aciyor dokunamiyorum hattaKIZLAR BENİM GÖĞÜSUÇLARIM SIZLIYO ÇOK KARINCALINIYO SANKİ SİZDE DE OLUYOR MU
belli oldu mu canım senin ikizlerin cinsiyetiAmin insallah dilek kapin aciktir insallah rabbim sanada koymayi nasip etsin insallah .. amin
Annem ablamin yaninda canim ablam da hamile tup bebekle kaldi hatta ayni haftada ilerliyoruz annem ablama bakiyor ama yakinda gelicek insallahAyy cok zor yaa bende iKi haftadr rahatım biraz biraz giriyorum mutfaga canm anen yakinlarindaysa yemegini yapsin biz oyle idare ettik sukur evde kucuk cocuk olunca da daha bir zor oluyor Allah yardimcin olsun
Daha belli degil canim sadece dua ediyoruz nasip ederse o isimleri koyucagiz tatlim :)belli oldu mu canım senin ikizlerin cinsiyeti
inşallah canım rabbim gönlüne göre versinDaha belli degil canim sadece dua ediyoruz nasip ederse o isimleri koyucagiz tatlim :)
Kayinvalidem cok iyidir bana karsi sagolsun, esim benden bir bardak su istese kalk kendin al der esimeAh o ne tatlı kv imiş. Çok şanslısın
Aaa isimleri değiştirmişsin sen de canım. Bende kız ismi elif ecrin demiştik elif herkesde var diye değiştircem galiba feyza bereketli kadın demekmiş nasıl sence? Feyza ecrin yada ecrin feyza. Zümra çok güzel ama eşim beğenmedi yineAynen bizim isimler belli rabbim koymamizida nasip etsin insallah mevhibe rahmetli kayin validemin ismi onune tuana koyucaz anlami cennete dusen ilk yagmur 40 yasinda vefat etmis onun icin tercih ettim tuana ismini digerinide meyra ecrin dusunuyoruz ecrin degise bilir yada kalir tatlim yeterki rabbim nasip etsin insallah
Çok güzel düşünmüşsünüz.BİZDE BENİM ADIM MERVE EŞİMİN ADI SERCAN OLDUĞU İÇİN MERCAN KOYUCAZ ALLAH NASIP EDERSE SARE MERCAN DUSUNUYORUZ
Belis var askin meyvesi demek. Defne belis. Ben ecren adayi begendim esimde hayal ada daha guzel dedi. Bakalim dogana kadar bizde cok degistiririz gibi.Aaa isimleri değiştirmişsin sen de canım. Bende kız ismi elif ecrin demiştik elif herkesde var diye değiştircem galiba feyza bereketli kadın demekmiş nasıl sence? Feyza ecrin yada ecrin feyza. Zümra çok güzel ama eşim beğenmedi yineyağmur çok severim ama yağmur yağmur demek güzel anlamı olcak diyo:))))) defne severim ağaç ismi diyo oooo bu adamla çokkk işim var.
Evet mevhibe ela ela degilde tuana olucak anlamini cok begendimAaa isimleri değiştirmişsin sen de canım. Bende kız ismi elif ecrin demiştik elif herkesde var diye değiştircem galiba feyza bereketli kadın demekmiş nasıl sence? Feyza ecrin yada ecrin feyza. Zümra çok güzel ama eşim beğenmedi yineyağmur çok severim ama yağmur yağmur demek güzel anlamı olcak diyo:))))) defne severim ağaç ismi diyo oooo bu adamla çokkk işim var.
@mevhibe meyra cnm sen bilgilisin diye sana soruyorum. İçimi bir endişe kapladı benim. 1,9 ense kalınlığı fazla diyorlar bana riskli bence diyorlar. Bunları söyleyen kişiler pek bilgili değiller ama doğum yapmış kişilerben testi 1 hafta önce oldum henüz sonuç gelmedi ama elimde bebeğin crl si ve nt si var.
crl si 67,7 mm
nt si de 1,9
nasal kemik var diyor.
Sat a göre 12+0
crl si ne göre de 13+0 çıktı
Normalde 2-3 gün önde giderdi ama 1 hafta önde çıktı o gün sanırım...
Boyuna göre haftasına göre sence ense kalınlığı normal mi????
Bi de ben 2 li testi devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok hızlı baktı hani 2-3 dakka da. Burada duyuyorum 40 dakka sürdü diyen var. o yüzden endişe duydum(( Sence crl sine göre ense kalınlığı normal mi
Tatlim endise etme derim cunku bizler 12 haftada 1.mm cikti sen 13 haftada 1.9 cikti gayet normal boyuda 6 santim uzerinde benimki 5 .87 mm di boyuna gore gayet iyi canim 3 mm gecerse iyi olmadigini duydum rabbim saglikla nasip etsin insallah burda arkadasin bebegi 1.80Ikra meyra cnm sen bilgilisin diye sana soruyorum. İçimi bir endişe kapladı benim. 1,9 ense kalınlığı fazla diyorlar bana riskli bence diyorlar. Bunları söyleyen kişiler pek bilgili değiller ama doğum yapmış kişiler ben testi 1 hafta önce oldum henüz sonuç gelmedi ama elimde bebeğin crl si ve nt si var.
crl si 67,7 mm
nt si de 1,9
nasal kemik var diyor.
Sat a göre 12+0
crl si ne göre de 13+0 çıktı
Normalde 2-3 gün önde giderdi ama 1 hafta önde çıktı o gün sanırım...
Boyuna göre haftasına göre sence ense kalınlığı normal mi????
Bi de ben 2 li testi devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok hızlı baktı hani 2-3 dakka da. Burada duyuyorum 40 dakka sürdü diyen var. o yüzden endişe duydum(( Sence crl sine göre ense kalınlığı normal mi
Amin canım seninde hem mevhibe hem meyra koymanı nasip eder inşallah kuzumEvet mevhibe ela ela degilde tuana olucak anlamini cok begendimmeyra ecrin ayni degisebilirde ecrin meyra onune ariyorum tatlim rabbim mehmet koymani nasip etsin saglikla insallah cumlemize nasip olsun
haklısın cnm :) Çok sağol ben bu kadar pinpirikli biri değildim hamilelikten sonra insanda endişe oluyor. Yarın doktora gideceğim usg ye göre 1 hafta önde gidiyorsa 14 haftalık alacağım acaba söyler mi doktor cinsiyeti :)Normal yavrum normal. Takma sen o cok bilenlerin lafını.. 3 mm den aşagısı sorunsuz oluyo. Artı nasal kemik oluşmuş.. 40 dk sürer dedikleri özel ikili test için gittiginde oradıno burasını kurcalıyo bakıyo ona demişlerdir. Benimde 1.80 cıktı kan testi de yapıldı risk 100600 da bir cıktı hiç sıkıntı yok dediler.
Nasıl kemik oluşmuş bt 3 ün altındaysa korkulacak biriey yok. Artı sen 12 00 da gitmemişsin bak 13+0 cıkmış. 1 hafta daha gelişmiş oldugunu düşünürsek ensenin daha büyük cıkması cok normal. 3 hafta sonra gitsek 3 ü de geçicek.. Ne yani o zaman riskli mi olucak. Sen sakin ol keyfini cıkar..
sağol cnm. cinsiyeti erkek mi acaba :) ense fazla çıkınca erkek diyordun ya :) erkekse bebek ultrosonda cinsiyeti 1 hafta erken tahmin edebilir mi acaba doktorTatlim endise etme derim cunku bizler 12 haftada 1.mm cikti sen 13 haftada 1.9 cikti gayet normal boyuda 6 santim uzerinde benimki 5 .87 mm di boyuna gore gayet iyi canim 3 mm gecerse iyi olmadigini duydum rabbim saglikla nasip etsin insallah burda arkadasin bebegi 1.80urashaa doktoru bir sey dememis sen takma canim gayet normal
Evet cok begendik cannete dusen ilk yagmur :)Amin canım seninde hem mevhibe hem meyra koymanı nasip eder inşallah kuzumbuarada tuana güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?