- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.981
Canım kafaya takma benim 5.2 idi boy ense 1.20 idi sen benden 1 hafta sonra gitmişsin boyda büyük maşallah yani ense kalınlığı normal. Nazal kemik varmış zaten üçün rahat olsun. Bu tabloda en fazla erkek olcak yorumu yapabilirizIkra meyra cnm sen bilgilisin diye sana soruyorum. İçimi bir endişe kapladı benim. 1,9 ense kalınlığı fazla diyorlar bana riskli bence diyorlar. Bunları söyleyen kişiler pek bilgili değiller ama doğum yapmış kişiler ben testi 1 hafta önce oldum henüz sonuç gelmedi ama elimde bebeğin crl si ve nt si var.
crl si 67,7 mm
nt si de 1,9
nasal kemik var diyor.
Sat a göre 12+0
crl si ne göre de 13+0 çıktı
Normalde 2-3 gün önde giderdi ama 1 hafta önde çıktı o gün sanırım...
Boyuna göre haftasına göre sence ense kalınlığı normal mi????
Bi de ben 2 li testi devlet hastanesinde yaptırdım doktor çok hızlı baktı hani 2-3 dakka da. Burada duyuyorum 40 dakka sürdü diyen var. o yüzden endişe duydum(( Sence crl sine göre ense kalınlığı normal mi
Teoriye gore erkek bebek diyorlar canim bilemicem teori cogaldi bu aralar :) pasa geliyor gibisağol cnm. cinsiyeti erkek mi acaba :) ense fazla çıkınca erkek diyordun ya :) erkekse bebek ultrosonda cinsiyeti 1 hafta erken tahmin edebilir mi acaba doktor
Burada gördüm bende e bebek 7 aylık anneler içinmiş bende burada gördüm canımhepsi mi 5TL
Seninde dünyaya getirdiğin ilk kızın olur inşallah canım. Meyra ecrin ikinci olur tabiiki:) bak tuana banada hoş geldi anlam bakımından. Zülal cennetten gelen su damlası demekti buda kız olursa cennete yağan ilk yağmur olur :) nasip tabisiiiiii ben erkek istiyorum o ayrı sağlıklı olsunlardaEvet cok begendik cannete dusen ilk yagmur :)
İnşallah canım gerçekten ikisi de güzel isimlermişAynen bizim isimler belli rabbim koymamizida nasip etsin insallah mevhibe rahmetli kayin validemin ismi onune tuana koyucaz anlami cennete dusen ilk yagmur 40 yasinda vefat etmis onun icin tercih ettim tuana ismini digerinide meyra ecrin dusunuyoruz ecrin degise bilir yada kalir tatlim yeterki rabbim nasip etsin insallah
Ayyyyy cok duygulandim yaaa evet iki pasadan sonra ilk kiz zaten 14 +4 olana mevhibe tuana diyoruz kayin valide buyuk olana dusunuyoruz canim 14+1 de meyra ecrin yada meyra onune baska isim rabbim duysun ezan vakti duamizi insallah .. aminSeninde dünyaya getirdiğin ilk kızın olur inşallah canım. Meyra ecrin ikinci olur tabiiki:) bak tuana banada hoş geldi anlam bakımından. Zülal cennetten gelen su damlası demekti buda kız olursa cennete yağan ilk yağmur olur :) nasip tabisiiiiii ben erkek istiyorum o ayrı sağlıklı olsunlarda
Bu arada merak ettim meyra nerden buldunuz canım. Amin inşallah bana sağlıklı bir paşa sanada sağlıklı prensesler verir inşallah allah herkesin isteklerini geri çevirmesin. Amin. Bu arada paşa paşa diye diye mehmet paşa koyarmışımAyyyyy cok duygulandim yaaa evet iki pasadan sonra ilk kiz zaten 14 +4 olana mevhibe tuana diyoruz kayin valide buyuk olana dusunuyoruz canim 14+1 de meyra ecrin yada meyra onune baska isim rabbim duysun ezan vakti duamizi insallah .. amin
Cnm bn önce kocaeli snra yozgata gtcem.hani dinlencem o arada ama baktım kötü oldm yozgata gtmicem öyle karar verdm.kocaeli 4 saat bize.o da sıkıntı olmz insallah
Paşa diye kuzenim var güzel isim hem onda 2. isimde yok sadece paşaBu arada merak ettim meyra nerden buldunuz canım. Amin inşallah bana sağlıklı bir paşa sanada sağlıklı prensesler verir inşallah allah herkesin isteklerini geri çevirmesin. Amin. Bu arada paşa paşa diye diye mehmet paşa koyarmışım
Evet canım olasılık tabi 77 kız gösteriyo gönlündeki olur inşallahİkili tarama sonucum normal aralıkta şükür.tabi ki yine de rabbim bilir içerisini.bu arada free bhcg değerinden cinsiyet tahmini mi yapıyodunız kızlar sanki.öle hatırladım.değerim 77 çıkmış.bakalım 15 güne cinsiyet de belli olur inşallah
Aa çok guzel geliyo kulaga anlamı neyms canimYezra ismide güzel kuranda geçiyo ama zor bi isim demiya
Isim araken denk geldi canim guzel degilmi tatlim esim cok begeniyor meyra ismini evet mehmet pasaBu arada merak ettim meyra nerden buldunuz canım. Amin inşallah bana sağlıklı bir paşa sanada sağlıklı prensesler verir inşallah allah herkesin isteklerini geri çevirmesin. Amin. Bu arada paşa paşa diye diye mehmet paşa koyarmışım
Çoğalma yayılma büyüme diyo arap kökeni kuranda geciyomusAa çok guzel geliyo kulaga anlamı neyms canim
Canım tuanayla ecrinin anlamları daha farklıymış hatta burda da konularda vardı.Aynen bizim isimler belli rabbim koymamizida nasip etsin insallah mevhibe rahmetli kayin validemin ismi onune tuana koyucaz anlami cennete dusen ilk yagmur 40 yasinda vefat etmis onun icin tercih ettim tuana ismini digerinide meyra ecrin dusunuyoruz ecrin degise bilir yada kalir tatlim yeterki rabbim nasip etsin insallah
Ecrin karşılık anlamına geliyormuş kuranda. Kötünün karşılığı cehennem iyinin karşılığı cennet. Biz güzel anlamını alırsak allahın hediyesi geçiyor tuana aklıma takıldı araştırcamCanım tuanayla ecrinin anlamları daha farklıymış hatta burda da konularda vardı.
Ecrin ücret demek mesela.
Cennete düşen yağmur tanesi değil de ay ışığı filan diye geçiyor sanırım. O anlamı güzel bence.Ecrin karşılık anlamına geliyormuş kuranda. Kötünün karşılığı cehennem iyinin karşılığı cennet. Biz güzel anlamını alırsak allahın hediyesi geçiyor tuana aklıma takıldı araştırcam
Kk de oyle yazilmis arastirmalarimda tuana cennet bahcesine dusen ilk yagmur damlasi canimEcrin karşılık anlamına geliyormuş kuranda. Kötünün karşılığı cehennem iyinin karşılığı cennet. Biz güzel anlamını alırsak allahın hediyesi geçiyor tuana aklıma takıldı araştırcam
Bizde erkek olursa mehmet giray düşündük ama giray da biraz kararsızım ben. Sizce mehmet giray nasıl? Yada beğenmezsen mehmet yanına isim önerisi alabilirim. Kızda zaten karar veremedik hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?