bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım kafaya takma benim 5.2 idi boy ense 1.20 idi sen benden 1 hafta sonra gitmişsin boyda büyük maşallah yani ense kalınlığı normal. Nazal kemik varmış zaten üçün rahat olsun. Bu tabloda en fazla erkek olcak yorumu yapabiliriz haaa o kötü yorum yapanlara güzel bi lafım var ama ortam müsait değil canımcım kafana takma.

sağol cnm. cinsiyeti erkek mi acaba :) ense fazla çıkınca erkek diyordun ya :) erkekse bebek ultrosonda cinsiyeti 1 hafta erken tahmin edebilir mi acaba doktor
Teoriye gore erkek bebek diyorlar canim bilemicem teori cogaldi bu aralar :) pasa geliyor gibi

Evet cok begendik cannete dusen ilk yagmur :)
Seninde dünyaya getirdiğin ilk kızın olur inşallah canım. Meyra ecrin ikinci olur tabiiki:) bak tuana banada hoş geldi anlam bakımından. Zülal cennetten gelen su damlası demekti buda kız olursa cennete yağan ilk yağmur olur :) nasip tabisiiiiii ben erkek istiyorum o ayrı sağlıklı olsunlarda

İnşallah canım gerçekten ikisi de güzel isimlermiş

Ayyyyy cok duygulandim yaaa evet iki pasadan sonra ilk kiz zaten 14 +4 olana mevhibe tuana diyoruz kayin valide buyuk olana dusunuyoruz canim 14+1 de meyra ecrin yada meyra onune baska isim rabbim duysun ezan vakti duamizi insallah .. amin

Ayyyyy cok duygulandim yaaa evet iki pasadan sonra ilk kiz zaten 14 +4 olana mevhibe tuana diyoruz kayin valide buyuk olana dusunuyoruz canim 14+1 de meyra ecrin yada meyra onune baska isim rabbim duysun ezan vakti duamizi insallah .. amin
Bu arada merak ettim meyra nerden buldunuz canım. Amin inşallah bana sağlıklı bir paşa sanada sağlıklı prensesler verir inşallah allah herkesin isteklerini geri çevirmesin. Amin. Bu arada paşa paşa diye diye mehmet paşa koyarmışım

Cnm bn önce kocaeli snra yozgata gtcem.hani dinlencem o arada ama baktım kötü oldm yozgata gtmicem öyle karar verdm.kocaeli 4 saat bize.o da sıkıntı olmz insallah

olmaz inşallah. Bebişlerimiz de bizde Allaha emanetiz tabi ama iyi olursun inşallah istediğin gibi giderisn.
Kız isteme iyidir ya

Paşa diye kuzenim var güzel isim hem onda 2. isimde yok sadece paşa

Evet canım olasılık tabi 77 kız gösteriyo gönlündeki olur inşallah

Isim araken denk geldi canim guzel degilmi tatlim esim cok begeniyor meyra ismini evet mehmet pasa mehmet selim cok guzel yada mehmet yigit amin insallah sana pasa bana prensesler nasip etsin rabbim

Canım tuanayla ecrinin anlamları daha farklıymış hatta burda da konularda vardı.
Ecrin ücret demek mesela.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mler-elfin-esila-aleyna-lutfen-okuyun.594693/

Canım tuanayla ecrinin anlamları daha farklıymış hatta burda da konularda vardı.
Ecrin ücret demek mesela.
Ecrin karşılık anlamına geliyormuş kuranda. Kötünün karşılığı cehennem iyinin karşılığı cennet. Biz güzel anlamını alırsak allahın hediyesi geçiyor tuana aklıma takıldı araştırcam

Cennete düşen yağmur tanesi değil de ay ışığı filan diye geçiyor sanırım. O anlamı güzel bence.
Valla ücret anlamı da var bilmiyorum artık.

Kk de oyle yazilmis arastirmalarimda tuana cennet bahcesine dusen ilk yagmur damlasi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…