bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin inşallah canım cümlemize nasip olsun ileri ki haftalarda cinsiyetler netleşince bol bol kıyafet göricez, beşik fikirleri modelleri inşallah güzel günler geliyor
Canım ben kızda erkekde olsa eski beşik ve ana eşyaları kullancam kız olursa bebek kıyafetine almam 1 yaşına kadar. Erkek olursa sadece kıyafet alcam. Birde biberon falan.

Canım ben kızda erkekde olsa eski beşik ve ana eşyaları kullancam kız olursa bebek kıyafetine almam 1 yaşına kadar. Erkek olursa sadece kıyafet alcam. Birde biberon falan.
Aynen canim bende oyle dusunuyorum kiz olursa bi sure ablasininkilerle idare ederler

Merhabalar 2li tarama testi sonuclarim iyi cikmis cinsiyetini gostermedi uşağımızz free beta hcg 54 ama doktor nokta atisi yapmiyorum ama erkek gorunuyor gibi demisti.. bu da 12+4 usg goruntusu bi tahmini olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20160507-WA0003.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar 2li tarama testi sonuclarim iyi cikmis cinsiyetini gostermedi uşağımızz free beta hcg 54 ama doktor nokta atisi yapmiyorum ama erkek gorunuyor gibi demisti.. bu da 12+4 usg goruntusu bi tahmini olan var mi?
Ters duruyor canım baya zorlandım tipi kıza benzettim ama bacakların orda bişey var ama çözemedim doktor erkek demişse pipi olabilir bilemedim Ikra meyra baksın birde canım. Sağlıklı hayırlı evlat olsun canım

Tesekkur ederim yorumun icin tatlim yuzu koyun uyuyordu evet o bacaklarin arasindaki seye usgde kan akisi gordu kordonuda olabilir dedi.. Amin cumlemiz saglikla alalim kucaklarimiza..

Ayy iyiymiş ya biz sıfırdan :)) dün zıbınları mavi alınca kız olursa artık evde giydiririz dedim :))) ufaktan arabaydı beşikti fiyatlara bakıyoruz gidince alınca ortak renk alıcam bende ileri de kullanabilelim cinsiyet farklı olursa diye

Insallah canim evet en son yil 2015 yili hucren yenilenmis demek oluyor bende 2005 ve 2008 yili bende yenilenmis hucre tamda 2005 temmuzda hamile kaldim 2008 yili subatta hamile kaldim esimin 2003 digeri 2007 de hucre yenilenmis bu defa noulur bilmem ikimizde 2014 yili yenilenmis :)

Bende çocuk arabası lacivert ana kucağı lacivert araba koltuğuda olan puset koyu kırmızı:) ama beşik pembe beyaz:) olsun pembe yatakta yatan ilk erkek benim paşam değildir dimi

Bu kez cinsiyetler değişir inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…